Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 cze 2005, 17:35
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 11 cze 2005, 10:43
A ile czekałes od wysłania maila?? Ja wysłałem do Juve to mi przyszedł mail deamon ze email jest nie dostępny, tak samo jak do barcy... Wysłałem jeszcze do PSV to mi przysłali w wolnym tłumaczeniu, żebym zrobił zakupy w ich sklepiku, bo ceny nie są tam wygórowane...Corinthians pisze:Dziś żem dostał paczkę od Realu Madryt z listem i zdjęciem. Dostałem też paczkę od Leverkusen ze zdjęciami i autografami Francy, Freiera i Placente.
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 11 cze 2005, 10:49
player
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 11 cze 2005, 12:14
ja im wysłałem list pocztą tradycyjną. Jak napisłaem do PSV maila to odpisali, że pamiątki przyślą tylko wtedy jak im się wyśle pocztą tradycyjną. List wysłałem... yyy coś po 20 mają. a oni mi wysłali 3 czerwca.player pisze:A ile czekałes od wysłania maila?? Ja wysłałem do Juve to mi przyszedł mail deamon ze email jest nie dostępny, tak samo jak do barcy... Wysłałem jeszcze do PSV to mi przysłali w wolnym tłumaczeniu, żebym zrobił zakupy w ich sklepiku, bo ceny nie są tam wygórowane...Corinthians pisze:Dziś żem dostał paczkę od Realu Madryt z listem i zdjęciem. Dostałem też paczkę od Leverkusen ze zdjęciami i autografami Francy, Freiera i Placente.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adam N » 12 cze 2005, 7:51
Adam N

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 15 cze 2005, 19:30
Krzysztof T.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 17 cze 2005, 14:54
Krzysztof T.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 17 cze 2005, 17:50
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pezet » 17 cze 2005, 19:07
A podpisy wydrukowane... nie mowilem ze dostanieszmetol pisze:Dostałem zdjęcia całej drużyny i podpisy pod każdą fotką... Niby nic takiego a cieszy
Pezet

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 17 cze 2005, 19:28
Nom miałeś racje... ale i tak mi się podoba. Wazne, że jest przynajmniej tylePezet pisze:A podpisy wydrukowane... nie mowilem ze dostanieszmetol pisze:Dostałem zdjęcia całej drużyny i podpisy pod każdą fotką... Niby nic takiego a cieszy
![]()
![]()
![]()
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 17 cze 2005, 20:13
MacGyyer_1990
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 17 cze 2005, 20:52
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macug » 18 cze 2005, 15:46
macug

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof T. » 18 cze 2005, 18:31
Pisałeś do nich maile czy zwykłe listy? Co dostałeś?mlody_10 pisze:Wcześniej jeszcze dostałem od Liverpoolu, Arsenalu, Ajaxu i Tottenhamu.
Wyślij maile do Middlesbrough i Panathinaikosu to być może przekonasz się, że to możliwe. Od tych klubów dostałem kilka paczek więc Tobie też powinni coś przysłać. W sumie po mailach otrzymałem 10 przesyłek z 5 klubów.macug pisze:Zastanawiam się, czy to wogóle mozliwe, żeby po mailu, jakich kluby dostaja całe masy ze świata , wysyłali za darmo jakies pierdoły. Raczej w to nie wierzę. Dla sprawdzenia powysyłałem jednakowe maile po całej Europie. Dostałem jak na razie 6 odpowiedzi mailowych, z których wiekszośc odmowna.
Najkonkretniejszy było Athletico Madryd, które wysłało mi zdjecie Torresa i bilet z poprzedniego roku. ZESKANOWANE NA MAILA HAHA
West Bromwich zas odpisało że dostaja 450 takich maili tygodniowo i nic za darmo nie wysyłają. Arsenal napisał o wysłaniu do nich listu, zaś Freiburg o znaczku i kopercie zwrotnej (juz wiem, dlaczego spadli z ligi. Bida jak w Katowicach).
Krzysztof T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macug » 18 cze 2005, 19:10
macug
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio