Cóż, coś podobnego można powiedzieć także o Liverpoolu.Jesli chodzi o Everton to sadze ze jest to druzyna jednego seoznu i nie zdziwlil bym sie zbytnio jesli Everton odpadl by w 3 rundzie eliminacji do LM
Czy ja wiem... Wraz z przyjściem nowego trenera (Stuarta Pearce'a) Manchester City to inna drużyna. Grają o wiele lepiej, i przypuszczam, że z taką grą mogą w przyszłym roku powalczyć o miejsce gwarantujące kwalifikacje do Ligi Mistrzów. Co do tego, czy mogą przeskoczyć w tabeli swoich lokalnych rywali to się mogę zgodzić: w Anglii wszystko jest możliwe.Czranym koniem moze byc czasami Man City i fajnie by bylo jak byli by wyzej od MU ale wydaje sie to byc bardzo trudne
Nad czym tu się zastanawiać? W Anglii (i tylko w Anglii) znów wygrają pieniądze.
Glazer czy Abramowicz? Abramowicz czy Glazer? Oto jest pytanie!
Otóż to... Chociaż przypuszczam, że tę walkę wygra nasz przyjaciel rodem z Rosji.
Sir Alex miał pomysły dziesięć lat temu... Później dostał świetną pakę, w której na jedną pozycję miał po pięciu piłkarzy. Wykorzystał to. Nie chcę mu umniejszać, ponieważ to wspaniały taktyk, ale przypuszczam, że to jego ostatni rok na Old Trafford. Za Ruuda van Nistelrooy'a i Roy'a Keane'a powinni przyjść młodsi? Dwie ikony MU: supersnajper (onegdaj...) oraz kapitan zespołu. Bez tych dwóch 'Czerwone Diabły' nie będą już tak piekielne...ManU praktycznie w europie juz nic nie znaczy, wszystkie pomysly sir alexa juz sie wyczerpaly, teraz temu zespolowi potzrebny jest zastrzyk mlodych pilkarzy(za rudego, i irlandczyka przedewszystkim)
I jeszcze pozwolę sobie zacytować kilka wypowiedzi kolegi Radka:
+ mój komentarzi mają na oku takie gwiazdy jak: Vicente, Joaquin, Essien, Villa, Owen, Eto, Gattuso i na pewno jedną z nich kupią
Widać, że lubisz czytać Fakt i Super Express oraz TribalFootball.com