Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 sie 2013, 13:10
Magnum
sickstick
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 sie 2013, 15:34
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2013, 18:17
Szybko się potwierdziło, stare dobrze znane przyśpiewki wróciły. Fatalny mecz i choć czułem w kościach, że o punkty może być ciężko, to nie spodziewałem się, że to będzie aż tak fatalny początek sezonu.fieldy pisze:Jak nie wygramy z Villą, to frustracja sięgnie zenitu, nie zdziwią mnie gwizdy na Wengera w takim przypadku i domaganie się jego glowy.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 sie 2013, 18:19
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 sie 2013, 18:25
To żeśmy wykrakaliDuch pisze:Teraz dostaniemy na początek jakieś bęcki w lidze
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 sie 2013, 18:30
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2013, 18:57
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 17 sie 2013, 19:03
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 17 sie 2013, 19:04
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 sie 2013, 19:07
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 sie 2013, 20:33
U mnie pokazywali, nie byłofieldy pisze:l, którego powtórki nie pokazali
Chyba dwóchfieldy pisze: 1 zdrowy stoper
A ja się zdziwię, myślę, że Wenger nie zrobi zmiany po jednym meczufieldy pisze:Fabian akurat jest w tym wąskim gronie zdrowych zawodników. Nie zdziwię się jak wyjdzie na Fenerbahce.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 sie 2013, 21:35
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 17 sie 2013, 21:40
Arsenal Londyn podczas trwającego okna transferowego łączony był z pozyskaniem wielu graczy. Byli to między innymi Luis Suárez, Wayne Rooney, Gonzalo Higuaín czy Stevan Jovetić. Jednak gracze decydowali się na przenosiny do innego klubu lub transfery spaliły na panewce.
- Chodzi o to, że kluby nie chciały sprzedać zawodników za wszelkę cenę, dlatego przeszkodą były żądania odnośnie kwot odstępnego - tłumaczy się Wenger. - Przykładem jest Suárez. Dlaczego niby Liverpool, który chce walczyć w tym sezonie o awans do Ligi Mistrzów, miał tanio sprzedać swojego najlepszego zawodnika do jednego z rywali o tytuł?
- Wielu ludzi uważa, że jestem skąpy. Niech spędzą ze mną trochę czasu, to przekonają się na własne oczy, że jestem raczej hojny. Po prostu ostatnio musieliśmy liczyć się z pieniędzmi - dodał trener "Kanonierów". - Panuje opinia, że tylko zespoły, które wydają mnóstwo pieniędzy na transfery, mogą zdobywać trofea. To nieprawda, wystarczy spojrzeć choćby na Borussię Dortmund.
Bassu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio