Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 17 sie 2013, 22:42
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 17 sie 2013, 23:18
De Ceglie oddamy wam za paczkę fajek i zgrzewkę HarnasiaMagnum pisze: Chyba dwóchz tym, że jeszcze jest jeden zdrowy boczny obrońca, więc ja nie wiem, kto zagra na lewej
![]()
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 sie 2013, 23:17
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 sie 2013, 8:29
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 sie 2013, 10:22
A miało być tak pięknie. Miało nie wiać w oczy nam. I ociekać szczęściem. Miało być "sto lat! sto lat!"sickstick pisze:Pierdziele, nie czytam tego tematu.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 19 sie 2013, 13:01
Może jednak uda się skompletować sensowna jedenastkę.Some good news for #afc. Gibbs, Ramsey & Rosicky expected to be fit to travel to Fenerbahce tomorrow. Sagna doubtful, still being monitored.
.MgM.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 sie 2013, 14:29
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 19 sie 2013, 17:06
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 sie 2013, 17:09
Ostatnio Jacek pisał, że Parma ma 90 graczy na kontraktach więc zapewne oni przewodzą w tego typu klasyfikacji.DREWNIANY SRACZ pisze:Ciekawym ilu pilkarzy Arsenal ma na wypozyczeniach, przypuszzcam ze to chyba jest rekordzista Europy (moze mnie ktos wyprowadzic z bledu?)
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 19 sie 2013, 17:10
W tej kwestii chyba wszystkich na glowe bije Parma. Ponad 90 zawodnikow na kontrakcie.Ciekawym ilu pilkarzy Arsenal ma na wypozyczeniach, przypuszzcam ze to chyba jest rekordzista Europy (moze mnie ktos wyprowadzic z bledu?).
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 19 sie 2013, 17:13
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sie 2013, 18:37
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 sie 2013, 18:50
Z tych którzy naprawdę dobrze rokowali chyba tylko Nacer Barazite i Henri Lansbury nie dostali szansy, choć wł Henri dostał i na mój gust ją wykorzystał - do dziś ubolewam że go skreślono. Niestety wszystko wskazuje na to, że do tej grupy dołączy też Coquelin. Byli też Lupoli czy Fran Merida, którzy sami chcieli odejść. Pozostali młodzieńcy byli zwyczajnie za słabi, co pokazują ich późniejsze kariery. Carlos Vela na przykład dostał szansę, ale grał poniżej krytyki. Wielu też jest graczy, jak lewy obrońca Pedro Botelho czy ten Boliwijczyk na literę G (Gabilindo??), którzy po szeregu wypożyczeń zwyczajnie nie dostają pozwolenia na pracę - obecnie taka sytuacja jest z Brazylijczykiem Wellingtonem.DREWNIANY SRACZ pisze:To wysiadam przy takiej liczbie.
z Arsenalem kojarzy mi sie po prostu ze u nich co jakis mlody sie wyroznia w tej drugiej druzynie to bach, wypozyczenie. Ani on nie ma szans wskoczyc do glownej bo przeciez Wenger musi kupic 5 nowych, ani nie ma sensu trzymanie go dalej w rezerwach. I ida te chlopy ciagle na wypozyczenia.I prakltycznie zaden nie wraca, kto tam wrocil w ostatnich latach? Jack W. chyba tylko?
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sie 2013, 18:53
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 sie 2013, 20:53
Miał być Gustavo i Suarez, a będzie Cabaye i Michufieldy pisze:Jak Cabaye ma być rozwiązaniem problemów Arsenalu w środku pomocy, to ja dziękuję.
Magnum
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio