Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 19 sie 2013, 22:42
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 sie 2013, 22:50
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 sie 2013, 22:55
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 sie 2013, 23:42
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 19 sie 2013, 23:45
Magnum pisze:Podobno jeszcze chcemy Guaitę (rezerwowy bramkarz Valencii)cyrk na kółkach fotomontaż. Jedyne, co mi się z dzisiejszych plotek podoba, to Richards. Brałbym na obronę.
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 sie 2013, 3:00
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 20 sie 2013, 9:50
gustawo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sie 2013, 9:55
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 20 sie 2013, 10:08
gustawo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 sie 2013, 10:13
Też mnie to zdziwiło. Moim zdaniem to prosta socjotechnika. Coś jak chwalebne zrywanie negocjacji przez Berlusconiego w sprawie prawie już sprzedanego zawodnika. Skoro nie możesz ucieszyć kibiców dobrym zakupem, to chociaż niech się pocieszą, że nie sprzedałeś lidera i jeszcze obśmiałeś ekipę, której nie lubią. Inna sprawa, że to rozwala relacje między klubami, a te są pomocne. Galliani chyba więcej czasu poświęca budowaniu relacji z innymi włoskimi klubami niż na politykę transferową. No ostatnio się to trochę zmieniło bo CSKA czy Fiorentina są zirytowani, że Milan im się dogaduje z zawodnikami za ich plecami, ale najwidoczniej stary lis jest przyparty do muru i musi chwytać się każdego rozwiązania. Nawet jeśli w konsekwencji znienawidzą go we Florencji i będą z nim tak "negocjowali" jak z JUVE w sprawie Joveticia.Dobra notka na blogu Andrew M. dzisiaj. Mianowicie, co się stało z tymi klubami, że tak publicznie marudzą na oferty za ich piłkarzy?
Wiadomo ile miałby kosztować?Przykład: AVB mówi że nie jest zbytnio zainteresowany Willianem mimo że chciał go w Chelsea rok temu i w styczniu w kurach. Oficjalna oferta nie wpłyneła a Willian czeka z decyzją do dzis. Może wybierze Liverpool tyle że średnio mi sie to widzi. Uważam że czeka na ofertę Andre Zwijaj Bagaż.
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 20 sie 2013, 10:19
gustawo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 sie 2013, 10:27
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 sie 2013, 10:35
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gustawo » 20 sie 2013, 10:48
gustawo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 20 sie 2013, 11:18
Próbujesz nam wskazać pozytywną stronę tego, że wypadł na co najmniej pół roku?fieldy pisze:Dziś czytałem tekst, że w kontrakcie Oxlade'a jest zapis, iż Arsenal musi płacić Świetym po 10 tys za każdym razem jak ten zagra ponad 20 minut. To tak głupie, że nie zdziwiłbym się, gdyby było prawdą
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio