Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 22 sie 2013, 13:07
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2013, 13:11
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 sie 2013, 13:13
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sie 2013, 13:33
Wyższy poziom ironiiProfessor Chaos pisze:Przecież go pociągnął za kudły. Was oczywiście by to nie bolało
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 sie 2013, 13:36
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 22 sie 2013, 13:39
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 22 sie 2013, 13:41
Professor Chaos pisze:Przecież go pociągnął za kudły. Was oczywiście by to nie bolało
Biały

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sie 2013, 13:45
Ale w tym wypadku wykazał się przecież "boiskowym cwaniactwem", także brawa się należąBiały pisze:Professor Chaos pisze:Przecież go pociągnął za kudły. Was oczywiście by to nie bolało
W takim razie jestem ciekaw jakby wyglądała jego reakcja gdyby jakieś małe dziecko podczas spotkania rodzinnego pociągnęłoby go za włosy
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 sie 2013, 14:15
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sie 2013, 15:03
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 22 sie 2013, 15:14
No tak, bo ty nie wrzucasz różnych "śmieci" do tematu Realu, daleko mi do Ciebie i kilku kolegów w tym aspekcieBienias pisze:Powiem szczerze ze mam dosc zasmiecania tego tematu takimi postapi jak ten Tylera. Jak chcesz poblyszczec to mozesz wstawic jeszcze lepsze ujecia z Meczu Milanu z PSV w roli glownej Balo albo wczorajszego meczu Legii tez znajdziesz Kose w dobrej formie. W swojej druzynie takie ujecia jak to Alby rowniez dosc czesto sie zdarzaja.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sie 2013, 15:21
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 22 sie 2013, 15:25
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 sie 2013, 15:28
Sposobu jako takiego na to moim zdaniem nie ma i trzeba po prostu prezentowac lepsza jakosc i wieksze zaangarzowanie niz w meczu z Atleti. Poza tym jesli beda dzialac skrzydla (a zalozenie jest takie, ze bedaMGiggs pisze:Ja może o meczu. Zauważyłem że Atletico zastosowało podobny wariant co Bayern czy Milan z 1 meczu LM. Blisko formacja, błyskawiczne doskakiwanie do człowieka z piłką i przesuwanie w kierunku piłki 2 blisko ułożonych formacji co nie dawało przestrzeni Barcelonie do klepania. No i akcje na skrzydłch gdzie obrona Barcy ma największy problem. Jeśli nie znajdziecie na to recepty to moim zdaniem w jakimś meczu w LM powinie się noga bo coraz więcej drużyn wie jak trzeba z Wami grać. Atletico zabrakło pary i jakości ale taki Bayern?
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 22 sie 2013, 15:37
DREWNIANY SRACZ
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio