FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1793

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 sie 2013, 13:11

Za takie parodie powinny być zawieszenia. Skoro daje się kartki za nurkowanie to za chamstwo też powinny być kary.

EDIT No chyba, że Costa popsuł mu fryzurę i Albo chciał szybko zakryć włosy żeby nikt nie widział :lol:

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 sie 2013, 13:13

Przecież go pociągnął za kudły. Was oczywiście by to nie bolało :roll:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sie 2013, 13:33

Professor Chaos pisze:Przecież go pociągnął za kudły. Was oczywiście by to nie bolało :roll:
Wyższy poziom ironii :lol:

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 22 sie 2013, 13:36

mnie by zabolało, ale nie zacząłbym sie tarzać po ziemi jak najgorsza cipka
Ostatnio zmieniony 22 sie 2013, 14:25 przez rekinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 22 sie 2013, 13:39

Robicie sobie i klubowi krzywde usprawiedliwiajac takie glupawe aktorskie zapedy waszych pilkarzy.

Awatar użytkownika
Biały
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 27

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Biały » 22 sie 2013, 13:41

Professor Chaos pisze:Przecież go pociągnął za kudły. Was oczywiście by to nie bolało

W takim razie jestem ciekaw jakby wyglądała jego reakcja gdyby jakieś małe dziecko podczas spotkania rodzinnego pociągnęłoby go za włosy :lol:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sie 2013, 13:45

Biały pisze:
Professor Chaos pisze:Przecież go pociągnął za kudły. Was oczywiście by to nie bolało

W takim razie jestem ciekaw jakby wyglądała jego reakcja gdyby jakieś małe dziecko podczas spotkania rodzinnego pociągnęłoby go za włosy :lol:
Ale w tym wypadku wykazał się przecież "boiskowym cwaniactwem", także brawa się należą :lol:

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 22 sie 2013, 14:15

Wiadomo, że dołożył od siebie bo taki jest dzisiaj futbol. Tak sędzia ma to w dupie, dopiero jak leżysz i kwiczysz coś robi. Boiskowe cwaniactwo było od zawsze, tu kopnę, tam szturchnę itd., a takie dokładanie od siebie widać jest jakąś receptą na to. Tylko sprawa wygląda jak zawsze. Gracz Barcy - 20 komentarzy, zawodnik innego klubu - 2 komentarze.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sie 2013, 15:03

Jesteś niepodrabialny :lol:

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 22 sie 2013, 15:14

Bienias pisze:Powiem szczerze ze mam dosc zasmiecania tego tematu takimi postapi jak ten Tylera. Jak chcesz poblyszczec to mozesz wstawic jeszcze lepsze ujecia z Meczu Milanu z PSV w roli glownej Balo albo wczorajszego meczu Legii tez znajdziesz Kose w dobrej formie. W swojej druzynie takie ujecia jak to Alby rowniez dosc czesto sie zdarzaja.
No tak, bo ty nie wrzucasz różnych "śmieci" do tematu Realu, daleko mi do Ciebie i kilku kolegów w tym aspekcie ;)

Wrzuciłem, bo serio mnie to rozśmieszyło, a cała sytuacja mnie nie rusza, bo katalonia mnie do tego przyzwyczaiła, a w Realu też dochodzi do takich komedii, więc to było całkowicie bez napinki

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sie 2013, 15:21

Ja może o meczu. Zauważyłem że Atletico zastosowało podobny wariant co Bayern czy Milan z 1 meczu LM. Blisko formacja, błyskawiczne doskakiwanie do człowieka z piłką i przesuwanie w kierunku piłki 2 blisko ułożonych formacji co nie dawało przestrzeni Barcelonie do klepania. No i akcje na skrzydłch gdzie obrona Barcy ma największy problem. Jeśli nie znajdziecie na to recepty to moim zdaniem w jakimś meczu w LM powinie się noga bo coraz więcej drużyn wie jak trzeba z Wami grać. Atletico zabrakło pary i jakości ale taki Bayern?
Trzeba dodać że chyba nigdy nie widziałem tak słabego Iniesty... obecnie powinien być na ławce.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 22 sie 2013, 15:25

Nie widziałem drugiej połowy bo wcześnie rano musiałem wstać...Wynik już znam także,myślę wpadnę tutaj dowiem się jak przebiegała a tu co - hejt Barcy nadal trwa :lol: No i będę musiał obejrzeć skrót

E: Aby jeden ktoś napisał odnośnie meczu i to MGiggs :shock:

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 sie 2013, 15:28

MGiggs pisze:Ja może o meczu. Zauważyłem że Atletico zastosowało podobny wariant co Bayern czy Milan z 1 meczu LM. Blisko formacja, błyskawiczne doskakiwanie do człowieka z piłką i przesuwanie w kierunku piłki 2 blisko ułożonych formacji co nie dawało przestrzeni Barcelonie do klepania. No i akcje na skrzydłch gdzie obrona Barcy ma największy problem. Jeśli nie znajdziecie na to recepty to moim zdaniem w jakimś meczu w LM powinie się noga bo coraz więcej drużyn wie jak trzeba z Wami grać. Atletico zabrakło pary i jakości ale taki Bayern?
Sposobu jako takiego na to moim zdaniem nie ma i trzeba po prostu prezentowac lepsza jakosc i wieksze zaangarzowanie niz w meczu z Atleti. Poza tym jesli beda dzialac skrzydla (a zalozenie jest takie, ze beda :) ), to przeciwnik tez nie bedzie mogl sobie pozwolic na taka gre, bo zamiast klepania bedzie to co Barca robila doskonale w kilku poprzednich sezonach (nie liczac ostatniego oczywiscie), czyli zmiana tepa gry i szybkie przejscie do ataku.

Mysle, ze Tata to dopracuje a jak juz sie Messi z Neymarem dotra to bedzie recepta na to o czym pisales.

Tak czy inaczej mimo takiej se gry wynik na CV dobry i w kontekscie rewanzu na CN - jesli Barca nie zdobedzie tego pucharu to bedzie szok.
Zakladajac ze nie w kazdym meczu moze byc manita a czasami trzeba nawet zremisowac to cieszy mnie, ze taki remis wypada w meczu nie o punkty :D

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 22 sie 2013, 15:37

Mysle ze wczoraj Barca grala z zespolem z absolutnej europejskiej czolowki. Daje leb ze kazdemu bez wyjatku byloby w tym meczu dokladnie tak samo ciezko jak ciezko bylo Barcelonie. Czy to bylby Bayern czy Manchester United/City czy Juventus. I pewnie ciezko byloby nawet remis wywieżć. Atletico gra ostro, na granicy brutalnosci, gra z nimi to nieprzelewki.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”