Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sie 2013, 15:45
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 22 sie 2013, 15:47
Tradycyjnie tutaj masz link do meczu w HD i z angielskim komentarzem.ddemon pisze:Nie widziałem drugiej połowy bo wcześnie rano musiałem wstać
Ja napisałem o meczu, ale zostałem szybko zaspamowany postami typu "Jest [k****] mistrz, Alba mistrz, Geniusz". Także nie ma to tamto. Wszyscy wiedzą, że Alba to "mniej niż piłkarz", ale po raz kolejny należało to dobitnie pokazać. Kolegom wyżej należą się podziękowania.ddemon pisze:Aby jeden ktoś napisał odnośnie meczu i to MGiggs
Już oficjalnie, wciąż to samo. Udo siada.Official: Messi has a thigh muscle bruise, it's not yet clear if he will be able to play against Malaga on Sunday
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 sie 2013, 15:50
No w sumie... gdyby popatrzec na ich ostatnie wyniki (dwa, zeby statystyka byla po mojej stronie!) z Realem i Barca to wychodzi, ze Atleti jest potegaDREWNIANY SRACZ pisze:Mysle ze wczoraj Barca grala z zespolem z absolutnej europejskiej czolowki. Daje leb ze kazdemu bez wyjatku byloby w tym meczu dokladnie tak samo ciezko jak ciezko bylo Barcelonie. Czy to bylby Bayern czy Manchester United/City czy Juventus. I pewnie ciezko byloby nawet remis wywieżć. Atletico gra ostro, na granicy brutalnosci, gra z nimi to nieprzelewki.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 22 sie 2013, 15:53
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 sie 2013, 16:54
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 22 sie 2013, 16:56
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 23 sie 2013, 0:38
Jest lepsze.Ozdobny pisze:Jest [k****] mistrztylerdurden pisze:
.

Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 sie 2013, 8:00
rekinho
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 sie 2013, 9:19
Znowu propaganda gifowska działa. Poobcinane, wybrane ujęcia żeby siać hejting.Carbon pisze:Jest lepsze.Ozdobny pisze:Jest [k****] mistrztylerdurden pisze:
.
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 23 sie 2013, 13:41
A co tam się niby zdarzyło jeszcze? Weź to na klatę, że Alba lubi symulować i tyle. Ani to moja wina ani twoja i nie ma się czego wstydzić. Ciśnij bekę razem z innymi bo tylko tyle możesz zrobić w tej sprawie.Professor Chaos pisze:Znowu propaganda gifowska działa. Poobcinane, wybrane ujęcia żeby siać hejting.
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 23 sie 2013, 15:16
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 sie 2013, 15:22
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 23 sie 2013, 15:48
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 23 sie 2013, 16:29
Rekin, ale po pierwsze to Barcelonie nie przystoi, po drugie Barca ma być przykładem gry fair play, a nią nie jest, no i po trzecie dopóki nie będzie jakiś kar za takie wykroczenia to się to nie skończy. Każda liga się rządzi swoimi prawami, te złe potępiam, nawet jeżeli będzie to ktoś z Juventusu. Całe szczęście problemem jest lenistwo napastników niż gra poza zasadami fair play...rekinho pisze:ma taką opinię bo barcelona jest wiecznie na świeczniku, w anglii czy niemczech podobne rzeczy sie dzieją ale nikt z tym nie robi miliona gifów i nie dyskutuje o tym przez 3 dni, jedyne gify/memy jakie sobie przypominam to te z luizem kiedy kręcił beke po swojej symulce, jeden dzień był wyśmiewany i spokoj
wloski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio