Nie, nie możesz mówić tych rzeczy na powaznie, znowu złapałem się na jakąś prowokację
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 wrz 2013, 11:08
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 wrz 2013, 11:14
red85 tak samo jałowa dyskusja jak na temat tego, że Moyes zrobi dobre transfery oraz jak miesiąc temu też wszyscy pisali, że skład jest świetny i niczego zmieniać nie trzeba. Frustrującego okienko transferowe+ gra drużyny to dla mnie jasny sygnał, że z City będzie bardzo trudno wygrać. Prowokacja? Dla mnie to zwykłe fakty, ale jeśli chcesz szukać wytłumaczenia w tym że w tamtym sezonie nie było tak źle, to nie będę się z Tobą sprzeczał. Dlatego najlepiej cierpliwie poczekać. Obym się mylił, natomiast jeśli nie to chętnie Ci przypomnę o tym co tutaj napisałem.red85 pisze:Jak my mielibyśmy taki kalendarz jak oni i przegrali jeden z trzech meczów, to założę się, że mówiłbyś o dramacie.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 04 wrz 2013, 11:19
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 wrz 2013, 12:02
Ale że niby co grają? Widziałem mecz z Hull i tam żadnej dominacji w środku pola (ani nigdzie indziej) nie było. Domyślam się, że z Cardiff też nie.BaSSu pisze:Patrząc na to w jaki sposób grają w tym sezonie i jakiś graczy mają w środku w porównaniu z nami. Ile razy jeszcze napiszeszred85 pisze: NIe zrobili tego w tamtym sezonie, więc nie rozumiem skąd pewność, że zrobią to tym razem.masz jakiś problem z tym, że City ma szerszą kadrę i gra bardziej atrakcyjny na tą chwilę futbol?red85 pisze:w tamtym sezonie
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 wrz 2013, 15:26
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 wrz 2013, 15:36
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 04 wrz 2013, 16:22
MGiggs pisze:Warto dodać że Fellaini zrezygnował z 4 mln bonusu by tylko dołączyć do MU.
The reports suggested his transfer request saved Everton £4m in bonuses, allowing them to accept an offer of £23.5m from United in line with an expired buy-out clause in Fellaini's contract. But Everton's director of communications Alan Myers has shot down those suggestions, insisting the £27.5m for Fellaini is coming solely from the Old Trafford club.
Myers wrote on his Twitter page: "For those asking: No Felli did NOT pay £4m of the transfer fee! The buying club will pay £27.5m."
The fee for Fellaini is understood to be £26.5m up front with a further £1m in add-ons, some of which Everton forked out on deadline-day to sign James McCarthy and bring in Gareth Barry and Romelu Lukaku on loan.
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 wrz 2013, 16:28
Jakbyś wiedział jak Moyes pracuje z zawodnikami i poczytał trochę o treningach w Evertonie, wiedziałbyś że nie wszystkim to się podoba. Ale Ty wolisz krzyczeć na prawo i na lewo, że wszystko gówno prawda.MGiggs pisze:Zródło aily star zrodlo tego gowna jest kolega RVP.Litosci
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 04 wrz 2013, 16:35

Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 wrz 2013, 16:45
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 wrz 2013, 16:47
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 04 wrz 2013, 16:59
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 wrz 2013, 17:13
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 04 wrz 2013, 17:56
Co mu się stało tak w ogóle?Arwin pisze:
Smacznego.
dziki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 04 wrz 2013, 18:07
Ja nie twierdzę, że poprzedni sezon nie jest sukcesem Moyesa. Tak samo nie podważam jego umiejętności. Tak się składa, że przez mniej więcej ostatnią dekadę bardzo dobrze przyglądałem się jego pracy i wiem ile dobrego zrobił dla tego klubu. Ale dzięki temu też wiem, że nie jest to menedżer pozbawiony wad.MGiggs pisze:4 mecze i 1 wygrana po dogrywce i wielkim babolu obronców.Nie za bardzo wiem w czym jest wyrazna różnica jesli porównać z jakim kopem rok temu wszedł Everton w lige z tym samym skladem(bez Kone).
Everton jest w przebudowie ale wątpie by jakikolwiek trener kręciłby się w Prem na tak wysokiej pozycji mając taki skład jaki ma Everton.Śmieszy mnie to podważanie umiejętności Moyesa- rozumiem że rok temu kiedy Everton mial znakomity początek sezonu i grał super piłke dla oka i w walce o puchary zabrakło napastnika to nie sukces Moyesa?
Dzisiaj moge powiedzieć że cięzko mi jest przypuszczać by Everton zajął podobną pozycje z Martinezem co w ostatnich sezonach z Moyesem. Everton był najlepszym klubem poza najlepszymi na wyspach, teraz moim zdaniem mogą popaść w średniactwo.
metol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio