Jak mi się przypomni, kto wtedy oprócz Juventusu został ukarany to jeszcze grubiejgilardino11 pisze:Co raz grubiej się na tych waszych meczach dzieje, aż się te wasze "złote" czasy przypominają...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 wrz 2013, 14:09
Jak mi się przypomni, kto wtedy oprócz Juventusu został ukarany to jeszcze grubiejgilardino11 pisze:Co raz grubiej się na tych waszych meczach dzieje, aż się te wasze "złote" czasy przypominają...
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 wrz 2013, 14:10
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 29 wrz 2013, 14:11
Ludzie opanujcie się już.Ozdobny pisze:Ciekawe czy taki madry jestes w rzeczywistosci jak tak matkami rzucasz w sieci. Z chcecia bym to sprawdzil.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 wrz 2013, 14:13
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 wrz 2013, 14:13
Sedziemu to powiedz albo wyslij mejla do Lega jak Cie to tak boli. Kazdy po powtorce stwierdzil, ze byl spalonyl, ale z drugiej strony ile juz takich bramek w historii padlo. Zliczyc sie nie da i jest to dosc charaktersytyczny i czesty blad bocznych.gilardino11 pisze:Z drukowaniem przesadziłem bo nie chodziło mi o to że ustawiacie mecze. Chodzi o skandaliczne sędziowalne dla Juve, coś wpływa na to że ten liniowy sie myli, że przy strzelonej bramce sędzia nie ma wątpliwości i wskazuje na środek, przecież tevez uderzał max z metra a nikogo na słupkach nie było. Spalony oczywisty i spokojnie do zauważenia.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 29 wrz 2013, 14:13
Napisałeś również że to typowy gol Juventusu. To już nie jest faktem, a jawną, słabą prowokacją.Rozumiem ze boli was to, ale [k****] mac napisałem tylko fakt który kazdy ogladajacy mecz widzial - gol Juventusu ze spalonego! Jaka prowokacja? Fakt.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 wrz 2013, 14:21
ale to nie po strzale Teveza był spalony. Oglądasz w ogóle czy powtarzasz po innych?gilardino11 pisze:przecież tevez uderzał max z metra a nikogo na słupkach nie było
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 29 wrz 2013, 14:27
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 wrz 2013, 14:29
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 wrz 2013, 14:30
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 29 wrz 2013, 14:30
Skandaliczne to są karne z kapelusza dla Milanu od kilku lat. Dostajecie ich najwięcej w całej lidze i zazwyczaj w końcowych minutach żeby punkty uratować, Przypadek? Nie sądzę.Chodzi o skandaliczne sędziowalne dla Juve, coś wpływa na to że ten liniowy sie myli, że przy strzelonej bramce sędzia nie ma wątpliwości i wskazuje na środek
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 wrz 2013, 14:32
Tak samo mi w fifie idzieBoromir pisze:Poza tym pobiliśmy chyba rekord świata w niedokładności podań. Ciężko tu coś więcej wymyślić sensownego.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 29 wrz 2013, 14:44
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 29 wrz 2013, 14:49
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 wrz 2013, 14:55
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio