Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 30 wrz 2013, 20:59
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 30 wrz 2013, 21:06
Kiedy ostatnio widziałeś MilanDREWNIANY SRACZ pisze:Tu nie chodzi o sentyment, wiem ze wielu by chcialo aby wrocily czasy Tupilanow aby cala Europa trzesla sie przed Milanem, Tyle ze to nie te czasy. Jednak. Jednak Milan to wciaz marka, i to dosc gruba marka jesli komus sie wydaje ze Milan pojedzie na Bernabeu. Old Trafford czy gdzies tam i dostanie 8-0 powinien wlozyc leb pod kran. Za chwile Barca sie z wami spotka, i jestem przekonany ze bedzie ciezko, o ile Messiasz nie zalatwi sprawy. Milan to marka silna w Europie, sama nazwa budzi strach u rywali, i jakos wiem ze na wiosne znowu beda grac w LM. I kto by ich nie spotkal bedzie mial ciezko.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 wrz 2013, 21:49
Ciekaw jestem pierwszej "11", choc Cholo za duzo pewnie nie bedzie kombinowal, bo teren bardzo trudny. Ja osobiscie chcialbym zobaczyc kogos z dwojki nowych Toby & Joshua. A na druga polowe oczywiscie OliverBramkarze: Aranzubia, Courtois.
Obrońcy: Godin, Filipe, Miranda, Juanfran, Alderweireld, Manquillo, Gimenez, Insua.
Pomocnicy: Tiago, Koke, Raul Garcia, Arda Turan, Cristian Rodriguez, Gabi, Guilavogui, Oliver.
Napastnicy: Villa, Leo.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 30 wrz 2013, 22:44
Gladziutko bo bylo 2-0. Ale mecz meczowi nie rowny, myslis ze gdyby Niang wladowal gola na 0-1 byloby tak rozowo? Milan ogladam od czasu do czasu, w tym sezonie widzielm 3 mecze w lidze, tylko ze jak mowie, to klub z marka i pilkarze inaczej podchodza do lm.Mirek15 pisze:Kiedy ostatnio widziałeś MilanDREWNIANY SRACZ pisze:Tu nie chodzi o sentyment, wiem ze wielu by chcialo aby wrocily czasy Tupilanow aby cala Europa trzesla sie przed Milanem, Tyle ze to nie te czasy. Jednak. Jednak Milan to wciaz marka, i to dosc gruba marka jesli komus sie wydaje ze Milan pojedzie na Bernabeu. Old Trafford czy gdzies tam i dostanie 8-0 powinien wlozyc leb pod kran. Za chwile Barca sie z wami spotka, i jestem przekonany ze bedzie ciezko, o ile Messiasz nie zalatwi sprawy. Milan to marka silna w Europie, sama nazwa budzi strach u rywali, i jakos wiem ze na wiosne znowu beda grac w LM. I kto by ich nie spotkal bedzie mial ciezko.Bo jestem pewien, że nie ogarniasz sytuacji która się dzieje w zespole oraz nie masz pojęcia jacy słabi są obecnie. Słabsi niż wtedy gdy Barca gładziutko ich w marcu pojechała 4:0.
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 paź 2013, 0:44
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 paź 2013, 19:37
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 paź 2013, 21:12
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 paź 2013, 21:38
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 paź 2013, 21:48
mzatlanta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 paź 2013, 22:01