Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 286

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
3
6%
Antoine Griezmann
7
13%
Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 30 wrz 2013, 20:59

Tu nie chodzi o sentyment, wiem ze wielu by chcialo aby wrocily czasy Tupilanow aby cala Europa trzesla sie przed Milanem, Tyle ze to nie te czasy. Jednak. Jednak Milan to wciaz marka, i to dosc gruba marka jesli komus sie wydaje ze Milan pojedzie na Bernabeu. Old Trafford czy gdzies tam i dostanie 8-0 powinien wlozyc leb pod kran. Za chwile Barca sie z wami spotka, i jestem przekonany ze bedzie ciezko, o ile Messiasz nie zalatwi sprawy. Milan to marka silna w Europie, sama nazwa budzi strach u rywali, i jakos wiem ze na wiosne znowu beda grac w LM. I kto by ich nie spotkal bedzie mial ciezko.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 30 wrz 2013, 21:06

DREWNIANY SRACZ pisze:Tu nie chodzi o sentyment, wiem ze wielu by chcialo aby wrocily czasy Tupilanow aby cala Europa trzesla sie przed Milanem, Tyle ze to nie te czasy. Jednak. Jednak Milan to wciaz marka, i to dosc gruba marka jesli komus sie wydaje ze Milan pojedzie na Bernabeu. Old Trafford czy gdzies tam i dostanie 8-0 powinien wlozyc leb pod kran. Za chwile Barca sie z wami spotka, i jestem przekonany ze bedzie ciezko, o ile Messiasz nie zalatwi sprawy. Milan to marka silna w Europie, sama nazwa budzi strach u rywali, i jakos wiem ze na wiosne znowu beda grac w LM. I kto by ich nie spotkal bedzie mial ciezko.
Kiedy ostatnio widziałeś Milan :?: Bo jestem pewien, że nie ogarniasz sytuacji która się dzieje w zespole oraz nie masz pojęcia jacy słabi są obecnie. Słabsi niż wtedy gdy Barca gładziutko ich w marcu pojechała 4:0.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 wrz 2013, 21:49

Kurcze, emocje po derbach jeszcze nie opadly, a tu juz jutro spotkanie z Porto. Powolani:
Bramkarze: Aranzubia, Courtois.
Obrońcy: Godin, Filipe, Miranda, Juanfran, Alderweireld, Manquillo, Gimenez, Insua.
Pomocnicy: Tiago, Koke, Raul Garcia, Arda Turan, Cristian Rodriguez, Gabi, Guilavogui, Oliver.
Napastnicy: Villa, Leo.
Ciekaw jestem pierwszej "11", choc Cholo za duzo pewnie nie bedzie kombinowal, bo teren bardzo trudny. Ja osobiscie chcialbym zobaczyc kogos z dwojki nowych Toby & Joshua. A na druga polowe oczywiscie Oliver ;)

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 30 wrz 2013, 22:44

Mirek15 pisze:
DREWNIANY SRACZ pisze:Tu nie chodzi o sentyment, wiem ze wielu by chcialo aby wrocily czasy Tupilanow aby cala Europa trzesla sie przed Milanem, Tyle ze to nie te czasy. Jednak. Jednak Milan to wciaz marka, i to dosc gruba marka jesli komus sie wydaje ze Milan pojedzie na Bernabeu. Old Trafford czy gdzies tam i dostanie 8-0 powinien wlozyc leb pod kran. Za chwile Barca sie z wami spotka, i jestem przekonany ze bedzie ciezko, o ile Messiasz nie zalatwi sprawy. Milan to marka silna w Europie, sama nazwa budzi strach u rywali, i jakos wiem ze na wiosne znowu beda grac w LM. I kto by ich nie spotkal bedzie mial ciezko.
Kiedy ostatnio widziałeś Milan :?: Bo jestem pewien, że nie ogarniasz sytuacji która się dzieje w zespole oraz nie masz pojęcia jacy słabi są obecnie. Słabsi niż wtedy gdy Barca gładziutko ich w marcu pojechała 4:0.
Gladziutko bo bylo 2-0. Ale mecz meczowi nie rowny, myslis ze gdyby Niang wladowal gola na 0-1 byloby tak rozowo? Milan ogladam od czasu do czasu, w tym sezonie widzielm 3 mecze w lidze, tylko ze jak mowie, to klub z marka i pilkarze inaczej podchodza do lm.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 paź 2013, 0:44

Mega offtop na watku, ale co tam, takiego ruchu tutaj od dawna nie bylo :D

Dziekujemy za gratulacje, z ust (czy raczej spod klawiatury :wink: ) kibicow Realu brzmia podwojnie slodko :P
Czy Atleti jest w stanie teraz zmierzyc sie z kazdym, to sie jeszcze okaze, w kazdym razie tak mocnego zespolu chyba nikt nie mogl oczekiwac zwazywszy, ze kadrowo moze nie oslabilismy sie jakos znacznie, ale Villa w miejsce Falcao to jednak (nie ukrywajmy) nie ta sama jakosc.

Wracajac do LM- chcialam wrzucic powolania na Porto, ale ubiegl mnie Dr :)

W kazdym razie wiadomym jest, ze w skladzie zabraklo kontuzjowanego Adriana (podobno juz mial ten zabieg kosci policzkowej) i oczywiscie naszego Asa, Diego Costy i to moze sie okazac nasza najwieksza bolaczka :cry:
Tez jestem bardzo ciekawa pierwszej jedenastki, jak Cholo ustawi atak, bo poza tym raczej zadnych zmian nie powinnismy sie spodziewac (Mario chyba juz gotow do gry). A kiedy przyjdzie czas na naszych dwoch debiutantow?Fajnie, gdyby to bylo juz dzis, ale jak znam Cholo, to pewnie jeszcze poczeka...Nie moge sie doczekac meczu, choc na pewno bedzie ciezko; o tym, ze Porto to mocna druzyna nie trzeba nikomu przypominac a beda mieli za soba kibicow no i wlasny stadion.
Mam nadzieje, ze szykuje sie ciekawe spotkanie.

E: http://www.atleticopoland.com/news/show ... o-atletico
Niech sobie wsadzi swoje gratulacje :P Mogl zostac w zespole i razem z nami przezywac najlepsze momenty od lat...Chcialoby sie napisac: Niech zaluje, ale to niestety malo prawdopodobne :?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 paź 2013, 19:37

Courtois, Juanfran,Godin, Miranda, Filipe, Tiago, Gabi, Arda, Garcia, Leo, Villa

Zgodnie z przewidywaniami Cholo za duzo nie pokombinowal. Dwie zmiany w porownaniu do meczu z RM z czego jedna oczywiscie wymuszona.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 paź 2013, 21:12

Gdzie jest Koke :o :?:

Dopiero udalo mi sie odpalic transmisje, bo net dzis okropnie muli.
I widze ze- nie ma Costy = przegrywamy :?

E: niestety, nie moge sie wypowiedziec, bo obejrzalam moze z 15 minut, w kazdym razie Jackson Martinez, na ktorego nie bylo nas stac ( :( ) , poki co pozamiatal.
Hiszpanski komentator mowi, ze Atleti powalczy w 2 polowie. Oby...
Po przerwie zycze sobie Koke na boisku za Leo albo RG, albo nie wiem, za kogo :|

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 paź 2013, 21:38

No Koke & Costa, no party.

Chlopaki wygladaja tak jakby niezle pobalowali po derbach. Na pierwszy strzal trzeba bylo czekac do 30 minuty. Villa jest dramatycznie slaby, jejku, on wedlug Whoscored mial zaledwie 8 kontaktow z pilka...

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 paź 2013, 21:48

Oby sie nie okazalo, ze Villa pozostanie promocyjnym nabytkiem za kilka baniek, a jak Coscie przestanie sie chciec strzelac gole, to nie wiem, co bedzie :( Poki co idziemy jak burza a slabe wystepy Villi jakos nie rzucaja sie az tak mocno w oczy na tle dobrze grajacego zespolu, ale jak dlugo tak mozna?

E: La cabeza de Godin :beer:
Ostatnio zmieniony 01 paź 2013, 22:01 przez mzatlanta, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 paź 2013, 22:01

Godin rehabilituje sie za blad przy bramce Jacksona.

Gabi bardzo dobrze bije dzisiaj stale fragmenty !

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 01 paź 2013, 22:02

Nareszcie obudzil sie nasz kapitan :wink:
E: dopiero zauwazylam, ze Rodriguez zmienil Ville.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 paź 2013, 22:28

Ale to pięknie zrobili! Minimalny spalony, ale pomysł piękny!

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 paź 2013, 22:29

Hahaha juz drugi raz w tym sezonie :jupi:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan