Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 30 wrz 2013, 9:31
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 wrz 2013, 10:21
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 30 wrz 2013, 17:02
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 30 wrz 2013, 22:39
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 wrz 2013, 22:46
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 30 wrz 2013, 22:49
mete pisze:Jako, że Ancelotti pracował kilka lat w Milanie to myślę, że mogę się wypowiedzieć.
Carlo miał w czasie swojej pracy w Mediolanie jedną z lepszych jak nie najlepszą kadrowo ekipe w Europie w latach 2003-2007. Miał kadrę, z której tak naprawdę moim zdaniem jak i wielu znanych mi kibiców Milanu wyciągnął sporo jednak znacznie mniej niż powinien. Tu najbardziej chodzi o Serie A, którą wygrał tylko raz (na jego obronę trzeba dodać, że później pewne fakty wyszły na jaw). Milan Carlo miał olbrzymie problemy z koncentracją na słabszych rywali co dobitnie pokazują mecze z Deportivo czy Liverpoolem. W Serie A było podobnie (oczywiście mniej spektakularne mecze) i było masa meczów, które Milan grał na chodzono by stracić gola i wtedy dopiero zabierał się za grę gdy już było za późno. O ile Carlo świetnie sprawdzał się w LM (co nie zmienia faktu, że patrząć jak Milan się prezentował oraz gdzie była konkurencja to wygranie Ligi Mistrzów tylko raz w latach 2003-05 to zbyt mało. Można było się pokusić o nawet 3 zwycięstwa z zrzędu gdyby nie problemy z koncentracją) to w lidze miał problemy z regularnością a jak wiemy to jest klucz do wygrania ligi. Zwłaszcza hiszpańskiej gdzie po prostu nie można tracić punktów.
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 30 wrz 2013, 23:02
mete pisze:Jako, że Ancelotti pracował kilka lat w Milanie to myślę, że mogę się wypowiedzieć.
Carlo miał w czasie swojej pracy w Mediolanie jedną z lepszych jak nie najlepszą kadrowo ekipe w Europie w latach 2003-2007. Miał kadrę, z której tak naprawdę moim zdaniem jak i wielu znanych mi kibiców Milanu wyciągnął sporo jednak znacznie mniej niż powinien. Tu najbardziej chodzi o Serie A, którą wygrał tylko raz (na jego obronę trzeba dodać, że później pewne fakty wyszły na jaw). Milan Carlo miał olbrzymie problemy z koncentracją na słabszych rywali co dobitnie pokazują mecze z Deportivo czy Liverpoolem. W Serie A było podobnie (oczywiście mniej spektakularne mecze) i było masa meczów, które Milan grał na chodzono by stracić gola i wtedy dopiero zabierał się za grę gdy już było za późno. O ile Carlo świetnie sprawdzał się w LM (co nie zmienia faktu, że patrząć jak Milan się prezentował oraz gdzie była konkurencja to wygranie Ligi Mistrzów tylko raz w latach 2003-05 to zbyt mało. Można było się pokusić o nawet 3 zwycięstwa z zrzędu gdyby nie problemy z koncentracją) to w lidze miał problemy z regularnością a jak wiemy to jest klucz do wygrania ligi. Zwłaszcza hiszpańskiej gdzie po prostu nie można tracić punktów.
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 wrz 2013, 23:05
DREWNIANY SRACZ pisze: No dla takich wpisow mozna wchodzi na to forum.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 01 paź 2013, 0:09
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 01 paź 2013, 0:23
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 paź 2013, 9:39
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 01 paź 2013, 17:41
ycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 paź 2013, 18:10
Berele Lewartow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 paź 2013, 21:36
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 02 paź 2013, 21:42
Zgadza się więc niektórzy fani Milanu powinni przystopować z tym, że SD kradnie. Przecież mistrz z 2006 roku byłby przyznany Milanowi gdyby byli czyści. Zapomniałem to dodać w poprzednim pościeBerele Lewartow pisze:W które, dla przypomnienia bo niektórzy widać już zapominają, umoczny był także Milan.
Slim91
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio