Polskie kluby w europejskich pucharach - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Ile polskich drużyn dotrwa do IV rundy eliminacyjnej?

Wszystkie
4
20%
Trzy
1
5%
Dwa
6
30%
Jeden
2
10%
Żaden
7
35%
Awatar użytkownika
Hitman
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hitman » 13 sie 2004, 8:54

No to pierwsze mecze polskich drużyn w PUEFA już za nami.
Uważam, że gra Legii (mimo jej osłabień) była wielką kompromitacją i nie wyobrażam sobie takiej gry w rozgrywkach grupowych. W ogóle gdyby nie było rozgrywek grupowych to pewnie Legia odpadłaby w pierwszej rundzie (niezależnie od przeciwnika).
Natomiast bardzo mile zaskoczyła mnie Amica w którą po osłabieniach nie wierzyłem. Było zupełnie inaczej niż sobie wyobrażałem, a wynik 1:0 to minimalny wymiar kary dla piłkarzy Hanovedu. Na bardzo niskim poziomie w tym spotkaniu stało sędziowanie. Sędzia gwizdał spalone z nieba wzięte, co prawda mylił sie na niekorzyść obu zespołów, ale największe pomyłki były przy akcjach Amicy i gdyby nie to i niesłusznie nie uznany gol to Amica wygrałaby ze 3:0.
Co do Lecha to za dużo nie wiem bo meczu nie oglądałem. Wynik 0:1 nie jest dobry, ale jak najbardziej do odrobienia. Szkoda, że piłkarze Lecha dali sie zaskoczyć w ostatniej minucie.....

Awatar użytkownika
gfsst
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gfsst » 14 sie 2004, 20:22

Niedość Że Legia Zagrałą Słabo to Jeszcze Gruzińskie 'DZIKUSY' Ustawiały się w celu Obicia Piłkarzy I Kibiców Legi.....

adro
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adro » 14 sie 2004, 22:56

Moze i Legia zagrala slabo , ale wygrala i to sie liczy , natomiast Lech sie skompromitowal , jezu przegrac z drugoligowa druzyna (jakis Terek czy cos )to po prostu wstyd i hanba .pzdr

Awatar użytkownika
R@f@ł
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 15 sie 2004, 14:09

Legia wygrała fuksem.Mogli przegrac nawet 3:1.ale się im poszczęściło.A co do Lecha to nie pokazał klasy.A na forum go typują do 2 miejsca w lidze. :lol: :lol: :lol:

Fan_Legii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fan_Legii » 27 sie 2004, 17:04

Hitman pisze:No to pierwsze mecze polskich drużyn w PUEFA już za nami.
Uważam, że gra Legii (mimo jej osłabień) była wielką kompromitacją i nie wyobrażam sobie takiej gry w rozgrywkach grupowych. W ogóle gdyby nie było rozgrywek grupowych to pewnie Legia odpadłaby w pierwszej rundzie (niezależnie od przeciwnika).
Natomiast bardzo mile zaskoczyła mnie Amica w którą po osłabieniach nie wierzyłem. Było zupełnie inaczej niż sobie wyobrażałem, a wynik 1:0 to minimalny wymiar kary dla piłkarzy Hanovedu. Na bardzo niskim poziomie w tym spotkaniu stało sędziowanie. Sędzia gwizdał spalone z nieba wzięte, co prawda mylił sie na niekorzyść obu zespołów, ale największe pomyłki były przy akcjach Amicy i gdyby nie to i niesłusznie nie uznany gol to Amica wygrałaby ze 3:0.
Co do Lecha to za dużo nie wiem bo meczu nie oglądałem. Wynik 0:1 nie jest dobry, ale jak najbardziej do odrobienia. Szkoda, że piłkarze Lecha dali sie zaskoczyć w ostatniej minucie.....
Legia by w I Rindzie nieodpadła ty bys odpadł (denerwuja mnie takie głupoty pisane )

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 27 sie 2004, 18:33

Fan_Legii pisze:
Hitman pisze:No to pierwsze mecze polskich drużyn w PUEFA już za nami.
Legia by w I Rindzie nieodpadła ty bys odpadł (denerwuja mnie takie głupoty pisane )
Powaznie??? Nie wierze!! A to juz Ciebie nie denerwuja takie wpisy jak skierowane do ans po meczu z Realem???? hmm dziwne

Fan_Legii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fan_Legii » 27 sie 2004, 21:53

no wiesz ale w II meczu nic niepokazaliście

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 28 sie 2004, 8:43

Fan_Legii pisze:no wiesz ale w II meczu nic niepokazaliście
Nic?? to zamien teraz druzyny i postaw tam swoją Legię albo Lecha badz Amice i wtedy zoabczymy czy Wisla nic nie pokazala.

Fan_Legii

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fan_Legii » 28 sie 2004, 10:03

No ale nie postawie ich . Lech jest za słaby a Legia moze i by przegrała 5 do 0 ale póżniej byłby remis :D

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 28 sie 2004, 10:50

Fan_Legii pisze:No ale nie postawie ich . Lech jest za słaby a Legia moze i by przegrała 5 do 0 ale póżniej byłby remis :D
Widze ze sobie zartujesz wiec nie mamy o czym rozmawiac w kolejnym temacie.

adro
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adro » 29 sie 2004, 8:31

Amika ledwie ledwie , ale LEch to prawdziwe DZIADY !!!! , pzregrac z drugoligowa druzyna WSTYD !!!!Na kolanach do Poznania wy marni kopacze , tak reprezentujecie polski futbol , jezu przegrac z terekiem (drugoligowiec!!!)no comments i jak ma byc dobrze z reprzentacja skoro nasza pilka ligowa prezentuje taki poziom , to jest zaplecze polkiej repry , KOMPROMITACJA , czy pozostaja nam juz wylacznie programy przezyjmy to jeszcze raz . PZDR

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 gru 2004, 1:29

ech...................szkoda gadać, jedno wielkie G.... Nasza piłka jest do niczego, żenada, kompromitacja na arenie europejskiej

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Szanse Legii Warszawa w Pucharach 2005/06

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sie 2005, 15:43

LEGIA WARSZAWA - FC ZURICH - 2nd ROUND UEFA CUP

Mecze Legii Warszawa z FC Zurich w drugiej rundzie piłkarskiego Puchar UEFA rozpoczną się o 20.00. Pierwsze spotkanie odbędzie się 11 sierpnia na stadionie przy ul. Łazienkowskiej. Rewanż zaplanowano na 25 sierpnia.

Wisła Płock zmierzy się ze szwajcarskim Grasshoppers Zurych. Groclin spotka się ze słowacką Duklą Bańska Bystrzyca. Wszystkie nasze zespoły pierwsze mecze rozegrają u siebie.

FC Zurich, rywal Legii Warszawa, zremisował na własnym stadionie z FC Thun 2:2. Bramki dla gospodarzy strzelili Di Jorio i Tararache.

FC Zurich grał w zestawieniu: Taini - Nef, von Bergen, Dzemaili, Stucki, Di Jorio, Margairaz, Tararache, Cesar De Souza, Clederson, Filipescu (71-Rafael).

Po 4. kolejkach ligi szwajcarskiej FC Zurich zajmuje trzecie, a Grasshoppers czwarte miejsce w tabeli.

jak myslicie, co LEGIA zdziala w europejskich pucharach :?:
czy ma szanse na przejscie FC ZURICH :?:

wg mnie FC ZURICH jest druzyna do przejscia, ale Legia musi zagrac lepiej, anizeli w 3. dotychczasowych spotkaniach ligowych :)

wypowiadajcie sie :)
piszcie co sadzicie o szansach LEGII WARSZAWA w europejskich pucharach :!:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 sie 2005, 16:08

szanse zawsze są tylko muszą rzeczywiscie zagrac lepiej niz do tej pory w lidze :!: moze sie przebudzą po ostatniej wygranej i pokazą ze potrafią grac w piłke :!:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sie 2005, 16:37

Jak wygra z FC Zurich to bedzie bardzo dobrze, dlatego ze wyeliminowac pierwsza druzyne zawsze jest najwazniejsze.
Legia ma szanse, chociaz ze nie duze w pucharze UEFA, na pokonanie pierwszej druzyny, moze i drogiej, ale potem jest juz duzo trudniej.
Najwiekszy sukces Legi w pucharze UEFA byl w 1997 roku, kiedy to Legia doszla do 1/8 finalu. Watpie zeby to powtorzyli w tym roku i mysle ze jesli pokonaja FC Zurich to juz bedzie jakis sukces.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”