Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hitman » 13 sie 2004, 8:54
Hitman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gfsst » 14 sie 2004, 20:22
gfsst
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adro » 14 sie 2004, 22:56
adro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: R@f@ł » 15 sie 2004, 14:09
R@f@ł
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fan_Legii » 27 sie 2004, 17:04
Legia by w I Rindzie nieodpadła ty bys odpadł (denerwuja mnie takie głupoty pisane )Hitman pisze:No to pierwsze mecze polskich drużyn w PUEFA już za nami.
Uważam, że gra Legii (mimo jej osłabień) była wielką kompromitacją i nie wyobrażam sobie takiej gry w rozgrywkach grupowych. W ogóle gdyby nie było rozgrywek grupowych to pewnie Legia odpadłaby w pierwszej rundzie (niezależnie od przeciwnika).
Natomiast bardzo mile zaskoczyła mnie Amica w którą po osłabieniach nie wierzyłem. Było zupełnie inaczej niż sobie wyobrażałem, a wynik 1:0 to minimalny wymiar kary dla piłkarzy Hanovedu. Na bardzo niskim poziomie w tym spotkaniu stało sędziowanie. Sędzia gwizdał spalone z nieba wzięte, co prawda mylił sie na niekorzyść obu zespołów, ale największe pomyłki były przy akcjach Amicy i gdyby nie to i niesłusznie nie uznany gol to Amica wygrałaby ze 3:0.
Co do Lecha to za dużo nie wiem bo meczu nie oglądałem. Wynik 0:1 nie jest dobry, ale jak najbardziej do odrobienia. Szkoda, że piłkarze Lecha dali sie zaskoczyć w ostatniej minucie.....
Fan_Legii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 27 sie 2004, 18:33
Powaznie??? Nie wierze!! A to juz Ciebie nie denerwuja takie wpisy jak skierowane do ans po meczu z Realem???? hmm dziwneFan_Legii pisze:Legia by w I Rindzie nieodpadła ty bys odpadł (denerwuja mnie takie głupoty pisane )Hitman pisze:No to pierwsze mecze polskich drużyn w PUEFA już za nami.
Uważam, że gra Legii (mimo jej osłabień) była wielką kompromitacją i nie wyobrażam sobie takiej gry w rozgrywkach grupowych. W ogóle gdyby nie było rozgrywek grupowych to pewnie Legia odpadłaby w pierwszej rundzie (niezależnie od przeciwnika).
Natomiast bardzo mile zaskoczyła mnie Amica w którą po osłabieniach nie wierzyłem. Było zupełnie inaczej niż sobie wyobrażałem, a wynik 1:0 to minimalny wymiar kary dla piłkarzy Hanovedu. Na bardzo niskim poziomie w tym spotkaniu stało sędziowanie. Sędzia gwizdał spalone z nieba wzięte, co prawda mylił sie na niekorzyść obu zespołów, ale największe pomyłki były przy akcjach Amicy i gdyby nie to i niesłusznie nie uznany gol to Amica wygrałaby ze 3:0.
Co do Lecha to za dużo nie wiem bo meczu nie oglądałem. Wynik 0:1 nie jest dobry, ale jak najbardziej do odrobienia. Szkoda, że piłkarze Lecha dali sie zaskoczyć w ostatniej minucie.....
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fan_Legii » 27 sie 2004, 21:53
Fan_Legii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 28 sie 2004, 8:43
Nic?? to zamien teraz druzyny i postaw tam swoją Legię albo Lecha badz Amice i wtedy zoabczymy czy Wisla nic nie pokazala.Fan_Legii pisze:no wiesz ale w II meczu nic niepokazaliście
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fan_Legii » 28 sie 2004, 10:03
Fan_Legii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 28 sie 2004, 10:50
Widze ze sobie zartujesz wiec nie mamy o czym rozmawiac w kolejnym temacie.Fan_Legii pisze:No ale nie postawie ich . Lech jest za słaby a Legia moze i by przegrała 5 do 0 ale póżniej byłby remis
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adro » 29 sie 2004, 8:31
adro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 gru 2004, 1:29
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 sie 2005, 15:43
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 sie 2005, 16:08
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 sie 2005, 16:37
snake
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited