Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 lis 2013, 21:56
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 lis 2013, 21:57
Za to chętnie spamuje profil światapilki na facebookuubek pisze:Rekon przynajmniej na was nie napierdala, kiedy nie macie prawa głosu.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 lis 2013, 21:58
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 22:02
Zmieniaj,bo ten ubek tak jakoś ciotowato wygląda,sbQ brzmiał dużo lepiejubek pisze:nie chcę, ponieważ pod tym nickiem mam cichą nadzieję na akceptację przez czarnego samaela
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 14 lis 2013, 22:06
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 22:09
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 14 lis 2013, 22:11
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 lis 2013, 22:13
Przegięciem jest to, że na prawo i lewo rzucacie kurwami, zjebami, szmatami, ścierwami, psami i innymi nieszczególnie miłymi określeniami w stosunku do użytkowników bądź nie użytkowników. Przegięciem jest to, że nie potraficie docenić danej fory z bluzgami (kiedyś karane było KAŻDE bluzganie), a niektórzy nie potrafią wyhamować, śmiejąc się w monitor z ostrzeżeń, bo przecież zanim się nazbiera do 10 (pewnie, mogłem Arwinowi dać 1 wp, wtedy on mógłby jeszcze 9 razy nazwać np Ciebie lub mnie zjebemryba_82 pisze:Te 2WP dla Arwina to lekkie przegięcie jak dla mnie,tym bardziej,że rekinho na zjeba jak najbardziej może niektórym wyglądać
raf2 pisze:nie wiem czy było, ale kurwy zamknęły chłopaka na 3miesięcy za nazwanie "policjanta" psem...
rekinho pisze:przy zatrzymaniach psy/kurwy używają gorszych określen.
rekinho pisze:kraśko zwykły śmieć, człowiek pokroju samaela
za mało kurew, chłopakimasacra pisze:A teraz powaznie: [k****] jak Orwell... na oczach zmieniaja szyldy wrogów i sojuszników a ciemny lud stoi i klaszcze.... [k****] Orwell.
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 14 lis 2013, 22:17
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 14 lis 2013, 22:26
o widzisz, jednak nie boli.masacra pisze:Patrzcie bez przekleństw sie udało hehe
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 14 lis 2013, 22:31
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 14 lis 2013, 22:41
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 22:43
Wypada się tylko uśmiechnąć.maestro pisze:Rybo, większość tekstu może wyglądać, jakby była kierowana do Ciebie ale tak nie jest, tak sie po prostu napisało, nic do Ciebie nie mam osobistego, podobnie do Arwina.
Pisząc te słowa pod moim cytatem jasno i wyraźnie dajesz do zrozumienia iż rzeczywiście wyzwiskami w stosunku do innych użytkowników forum operuję dość często.Skoro tak to czemu jeszcze WP/bana nie wyłapałem?maestro pisze:Przegięciem jest to, że na prawo i lewo rzucacie kurwami, zjebami, szmatami, ścierwami, psami i innymi nieszczególnie miłymi określeniami w stosunku do użytkowników bądź nie użytkowników.
ryba_82
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 14 lis 2013, 23:03
Arwin nikogo zjebem nie nazwał tak mu się tylko napisało.fieldy pisze:
ryba_82
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio