Za tych co odeszli ['] - Strona 16

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Za tych co odeszli [']

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 gru 2013, 12:52

Duch pisze:Wchodzę na facebooka, a tam multum ludzi ma na tablicach info o śmierci tego gościa. Ja rozumiem jakby chodziło o Jacka Nicholsona albo Bruce'a Willisa, ale żeby się tak ekscytować. Kolesia może raz czy dwa widziałem na ekranie.
Dokladnie. Nagle wszyscy uznali, ze to ich ulubiony aktor był. Oczywiście abstrahując od tragedii, ale robi się z tego taka sama szopka (na polskich stronach społ) jak ze śmierci Jacksona, bądź Amy.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8773
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 gru 2013, 12:54

fieldy pisze:jakiej serii?
Już nie bądź taki hipsterski.

Duch, Bart: sporo osób pisze, bo to film dla młodych osób, w miarę młody aktor, więc tym bardziej większa tragedia.
Ostatnio zmieniony 01 gru 2013, 12:55 przez cloner, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ryba_82
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 806

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 01 gru 2013, 12:54

"Szybkich i wściekłych" widział prawie każdy,gość zginął w wypadku dość młodo(bodaj 40lat),więc dla mnie nie dziwota iż dużo ludzi o tym pisze,choć sam jakoś specjalnie tego nie przeżywam.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 gru 2013, 12:56

Jeśli mam już po czymś płakać, to...

http://w647.wrzuta.pl/audio/60aqFUMivVA ... ie_wejscie

Tak to już u nas jest, że coś jest dobre, to długo się nie uchowa. Już pomijając niektóre żenujące akcje Powiatowego i spółki, to prostu dobrą muzykę puszczali.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 gru 2013, 12:59

ryba_82 pisze:"Szybkich i wściekłych" widział prawie każdy,gość zginął w wypadku dość młodo(bodaj 40lat),więc dla mnie nie dziwota iż dużo ludzi o tym pisze,choć sam jakoś specjalnie tego nie przeżywam.
Stary pisać, a wklejać znicze, pisać "oj nie, nie wierzę" "co za tragedia!" to co innego. Co chwila ktoś ginie w wypadku, ale nie każdy jest znanym aktorem. Ja może widziałem go raz na ekranie (Szybcy i wściekli nie jest kinem moich marzeń, więc pierwszą część obejrzałem i olałem, bo nie moje klimaty), stała się tragedia, ale nie trzeba robić z tego żenującej szopki.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 gru 2013, 13:00

Widzisz Duchu, ja w ogóle radia nie słucham, więc Twój news jest mi zupełnie obojętny.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 gru 2013, 13:02

ryba_82 pisze:"Szybkich i wściekłych" widział prawie każdy,
ja nie widziałem :(
wygooglałem gościa i widziałem 1 film w którym grał - prześladowca, ale z nazwiska nie kojarzę.

Awatar użytkownika
Marcinhp
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 182

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 01 gru 2013, 13:03

Gościa nawet nie znałem, bo "Szybkich..." nigdy nie oglądałem, ale patrząc na zdjęcie z poprzedniej strony od razu przypomniał mi się wypadek Banegi i jego doszczętnie zniszczone ferrari. Miał facet szczęście:

Obrazek

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 gru 2013, 13:04

Fieldy: to polecam, nawet jeśli zamiast ładnych dziewczyn i szybkich aut, wolisz szybkie dziewczyny i ładne auta.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 gru 2013, 13:05

40 lat... No nie mogę, smutny weekend, smutny tydzień będzie. :( Wychowałem się na "Szybkich i Wściekłych". Dawno czyjaś śmierć tak mną nie wstrząsnęła. :(

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 gru 2013, 13:07

Carbon pisze:Wychowałem się na "Szybkich i Wściekłych"
Serio? To ja już dziad jestem, bo wychowałem się na Bolku i Lolku czy teleranku :lol:

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 gru 2013, 13:10

bartbuks pisze:
Duch pisze:Wchodzę na facebooka, a tam multum ludzi ma na tablicach info o śmierci tego gościa. Ja rozumiem jakby chodziło o Jacka Nicholsona albo Bruce'a Willisa, ale żeby się tak ekscytować. Kolesia może raz czy dwa widziałem na ekranie.
Dokladnie. Nagle wszyscy uznali, ze to ich ulubiony aktor był. Oczywiście abstrahując od tragedii, ale robi się z tego taka sama szopka (na polskich stronach społ) jak ze śmierci Jacksona, bądź Amy.
No tak, bo ważniejsza jest śmierć prawdopodobnego pedofila, a na pewno człowieka, któremu mózg siadł na początku kariery i zaczął się przemalowywać. Co z tego, że miał wielkie zasługi w świecie muzyki? Paul dołożył równie wiele do kina akcji, zresztą nie znam drugiej serii o szybkich samochodach. A Amy ćpała, żałujesz jej? Walker również miał hajs. A wiecie po co jechał? Na spotkanie charytatywne, gdzie miały być zbierane pieniądze dla ofiar tsunami w Filipinach.

@Duch - inaczej. To była pierwsza taka seria i pierwsze filmy, które mnie tak zajarały. Przez pewien czas w podstawówce jak wracałem ze szkoły, to codziennie puszczałem "Szybkich i Wściekłych", przez miesiąc tak miałem, choć teraz to i mi wydaje się dziwne. :mrgreen: Tak czy siak wtedy mi się kompletnie to nie nudziło, pamiętałem praktycznie każdy dialog.

//E: Czekam na hejty. :)

//E2:
Ostatnio zmieniony 01 gru 2013, 13:15 przez Carbon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 01 gru 2013, 13:11

Panowie,mój post był źle skonstruowany,bo wiadomo najbardziej szkoda,jego rodzinę...Owszem napisałem ciekawe co z serią,bo nie ma co ukrywać, sławę przyniosła mu seria Szybkich i Wściekli,która jest(była) jednym z najbardziej kasowych filmów ostatnich lat(gdyby nie była,to z pewnością nie powstałoby tyle części:P) - Kolejna część miała być w 2014,część zdjęć zrobili,ciekawe jak to rozwiążą :)

Może nie wychowałem się na tej serii,ale każdą widziałem mimo,że z części na część było coraz więcej absurdów :D Nie zmienia tego,że szkoda chłopa,rodzinę :( Ale nie należę do osób,którzy większości for,facebooka stawiają świeczki- świeczki stawia się na grobach!!

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 gru 2013, 13:28

Carbon pisze:No tak, bo ważniejsza jest śmierć prawdopodobnego pedofila, a na pewno człowieka, któremu mózg siadł na początku kariery i zaczął się przemalowywać. Co z tego, że miał wielkie zasługi w świecie muzyki? Paul dołożył równie wiele do kina akcji, zresztą nie znam drugiej serii o szybkich samochodach. A Amy ćpała, żałujesz jej? Walker również miał hajs. A wiecie po co jechał? Na spotkanie charytatywne, gdzie miały być zbierane pieniądze dla ofiar tsunami w Filipinach.
Czytaj ze zrozumieniem. Dla mnie śmierć tego aktora jest tak samo ważna jak śmierć Amy, Jacksona, czy pana Heńka spod budki z piwem.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 01 gru 2013, 13:31

Nie mówię koniecznie o Tobie, choć dla Ciebie taka śmierć też mało znaczy... Mówię o tych, którzy płakali na wieść o śmierci Amy czy Jacksona, choć gówno o nich wiedzieli, a teraz mogą sobie powiedzieć "Paul? Jackson był wielki, nie on...".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”