jesli wiek 26 lat jest wiekiem mlodym dla futbolisty to ja nie wiem ile lat trzeba miec zeby byc zaawansowanym pilkarzemfanfci18 pisze:jescze młody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 cze 2005, 20:18
jesli wiek 26 lat jest wiekiem mlodym dla futbolisty to ja nie wiem ile lat trzeba miec zeby byc zaawansowanym pilkarzemfanfci18 pisze:jescze młody
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 cze 2005, 20:25
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 cze 2005, 20:33
A kto Ci tu o Favallim mowifanfci18 pisze:A za to Favalli to młodzian.
Nie jestem zadowolony z tego transferu ale może się sprawdzi.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 cze 2005, 20:40
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 cze 2005, 20:47
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 cze 2005, 20:49
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 cze 2005, 20:50
On jest z Kamerunu więc nie nawiąze raczej do tradycji Nigeryjczyków.RoRo pisze:On swoja gra przypomina mi Taribo Westa grajacego niegdys w Interze. Mam nadzieje ze Pierre nawiaze do tradycji Nigeryjczykow i pokaze Wam jak bardzo sie mylicie źle go oceniajac![]()
FORZA PIERRE WOME!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:
POZDRO
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 30 cze 2005, 21:15
J niby dlaczego ma nie nawiązać do tej tradycji tylko daltego ze nie jest nigeryjczykiem przeciez tu chodzilo wlasnie o to by sie postarał nawiazac do tradycji nigeryjczyków... Bezsensu fanfci bezsensu....fanfci18 pisze:On jest z Kamerunu więc nie nawiąze raczej do tradycji Nigeryjczyków.RoRo pisze:On swoja gra przypomina mi Taribo Westa grajacego niegdys w Interze. Mam nadzieje ze Pierre nawiaze do tradycji Nigeryjczykow i pokaze Wam jak bardzo sie mylicie źle go oceniajac![]()
POZDRO
PS.Ja go źle nie oceniam.
Pozdro.
sly_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 30 cze 2005, 21:18
RoRo pisze:On swoja gra przypomina mi Taribo Westa grajacego niegdys w Interze. Mam nadzieje ze Pierre nawiaze do tradycji Nigeryjczykow i pokaze Wam jak bardzo sie mylicie źle go oceniajac![]()
POZDRO
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lip 2005, 8:35
Ja nie mam nic przeciwko żeby nawiązał do tradycji nigeryjczyków.Dla mnie bez sensu brzmiało to zdanie.Tak jakby ktoś napisał np. mam nadzieje ze Adriano nawiąże do tradycji argentyńczyków.Troche bez sensu ale ja już się nie czepiam.sly_FCI pisze: Bezsensu fanfci bezsensu....
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 8:37
Bo źle zrozumiałeś jego intencje, zresszta Adriano mógłby nawiązać od tradycji Urugwajczyky, bo gralby tak jak Recoba, przeciez wiedział ze Wome jest Kamreuńczykiem, a podawal to w innym konteksciefanfci18 pisze:Ja nie mam nic przeciwko żeby nawiązał do tradycji nigeryjczyków.Dla mnie bez sensu brzmiało to zdanie.Tak jakby ktoś napisał np. mam nadzieje ze Adriano nawiąże do tradycji argentyńczyków.Troche bez sensu ale ja już się nie czepiam.sly_FCI pisze: Bezsensu fanfci bezsensu....
FORZA INTER
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 01 lip 2005, 9:27
fuss22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 01 lip 2005, 12:13
fuss22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 12:26
sly_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio