Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 60

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 cze 2005, 20:18

No poprostu zarabiscie , cool :? Wome - nierowno grajacy obronca dzieki ktoremu taka firma jak Inter ma prawidlowo funkcjonowac. Czy Moratti sie jeszcze nie nauczyl zeby nie brac takich pilkarzy :?: Przynajmniej przyjdzie Solari ktory w razie wypadku takze moze grac na pozycji lewego obroncy.
fanfci18 pisze:jescze młody
jesli wiek 26 lat jest wiekiem mlodym dla futbolisty to ja nie wiem ile lat trzeba miec zeby byc zaawansowanym pilkarzem :roll: .

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 cze 2005, 20:25

A za to Favalli to młodzian.
Nie jestem zadowolony z tego transferu ale może się sprawdzi.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 cze 2005, 20:33

fanfci18 pisze:A za to Favalli to młodzian.
Nie jestem zadowolony z tego transferu ale może się sprawdzi.
A kto Ci tu o Favallim mowi :?: Gdybys mial 23 lata to jeszcze , jeszcze do mlodych mozna by go zaliczac , a tak ...
Pozatym Evra to ciagle marzenie :twisted:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 cze 2005, 20:40

Zawodnika nie ocenia się po wieku tylko po tym jak gra w piłke a o tym się dopiero przekonamy.Więc nie popadałbym w pesymizm.Chyba pamiętasz ile Inter wydał kasy na gwiazdy i ilu tak naprawde się sprawdziło.Gdyby Wome się sprawdził będą wszyscy mówić o świetnym transferze.Więc zaufajmy Morattiemu i jego wspópracownikom.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 30 cze 2005, 20:47

On swoja gra przypomina mi Taribo Westa grajacego niegdys w Interze. Mam nadzieje ze Pierre nawiaze do tradycji Nigeryjczykow i pokaze Wam jak bardzo sie mylicie źle go oceniajac :roll:

FORZA PIERRE WOME :!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:!:

POZDRO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 30 cze 2005, 20:49

Hmmm nie wiem czy mozna ryzykowac (choc ono zawsze jest) kolejny sezon kupujac co najwyzej przecietnych graczy. Jesli juz tak ma sie dziac to niech dzialacze powiedza "nie walczymy o mistrza tylko o bezpieczna lokate w srodku tabeli". Jesli nie wypali i przez to Inter bedzie tracil punkty to dzialacze za to powinni odpowiedziec , natomiast jesli bedzie blyszczal to mowie tu osobiscie , ze bede przepraszal wszystkich tych ktorzy teraz sa za Wome (nie jestem jego wrogiem). Ale to jeszcze poczekamy :twisted:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 cze 2005, 20:50

RoRo pisze:On swoja gra przypomina mi Taribo Westa grajacego niegdys w Interze. Mam nadzieje ze Pierre nawiaze do tradycji Nigeryjczykow i pokaze Wam jak bardzo sie mylicie źle go oceniajac :roll:

POZDRO
On jest z Kamerunu więc nie nawiąze raczej do tradycji Nigeryjczyków.
PS.Ja go źle nie oceniam.
Pozdro.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 30 cze 2005, 21:15

fanfci18 pisze:
RoRo pisze:On swoja gra przypomina mi Taribo Westa grajacego niegdys w Interze. Mam nadzieje ze Pierre nawiaze do tradycji Nigeryjczykow i pokaze Wam jak bardzo sie mylicie źle go oceniajac :roll:

POZDRO
On jest z Kamerunu więc nie nawiąze raczej do tradycji Nigeryjczyków.
PS.Ja go źle nie oceniam.
Pozdro.
J niby dlaczego ma nie nawiązać do tej tradycji tylko daltego ze nie jest nigeryjczykiem przeciez tu chodzilo wlasnie o to by sie postarał nawiazac do tradycji nigeryjczyków... Bezsensu fanfci bezsensu....

Wome bedzie dobrym zawodnikiem pamietam jego dobre asysty jeszcze niedawno porownywano go nawet do R.Carlosa wiec kto wie moze sie u nas odrodzi

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 30 cze 2005, 21:18

POZDRO

rzeczywiscie powinien przypominac Westa w koncu to ta sama pozycja :P :P :P :P

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lip 2005, 8:35

sly_FCI pisze: Bezsensu fanfci bezsensu....
Ja nie mam nic przeciwko żeby nawiązał do tradycji nigeryjczyków.Dla mnie bez sensu brzmiało to zdanie.Tak jakby ktoś napisał np. mam nadzieje ze Adriano nawiąże do tradycji argentyńczyków.Troche bez sensu ale ja już się nie czepiam.

FORZA INTER

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 8:37

fanfci18 pisze:
sly_FCI pisze: Bezsensu fanfci bezsensu....
Ja nie mam nic przeciwko żeby nawiązał do tradycji nigeryjczyków.Dla mnie bez sensu brzmiało to zdanie.Tak jakby ktoś napisał np. mam nadzieje ze Adriano nawiąże do tradycji argentyńczyków.Troche bez sensu ale ja już się nie czepiam.

FORZA INTER
Bo źle zrozumiałeś jego intencje, zresszta Adriano mógłby nawiązać od tradycji Urugwajczyky, bo gralby tak jak Recoba, przeciez wiedział ze Wome jest Kamreuńczykiem, a podawal to w innym kontekscie

POZDRO

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 01 lip 2005, 9:27

no transfer napewno przeciętny ale przynajmniej mamy jakąś alternatywe dla favalliego. z transferu samuela podobno nici więc nie nanrzekajckie na Wome bo niewykluczone że na środek obrony przyjdzie 33 letni bettarini. za to pojawiła się plotka że inter jest zainteresowany Giandomenico Mesto. FORZA INTER

fuss22
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 01 lip 2005, 12:13

ciesze się bo jednak bobo mial niebotyczny kontrakt który obciążał budżet-on sam chyba zrozumiał że aby pojechać na mistrzostwa do niemiec musi zmienić klub. mam nadzieje ze szefowie nie wypłacili mu za duzego odskodowania w końcu zawodnikowi też zależało na zmianie otoczenia. teraz zrobiło sie wolne miejsce dla makinwy lub vucinica. sam nie wiem kogo bym wolał widzieć w interze. swoją drogą to widzieliście w akcji tego mesto, który podobno ma zasilic szeregi naszego klubu??na jakiej gra pozycji i czy rzeczywiscie warto go sciągać??

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 01 lip 2005, 12:26

Hmmm, co do kontraktu Massimo mialby pieniadze aby go utrzymac, tu chodzi wlasnie o to by sie jeszcze mogl pokazac, swojego rodzaju wykazal naprawde swietny charakte, bo teraz praktycznie widac ze nie zalezy mu na pieniadzach, tylko na grze, w innym klubie nie bedzie mial takich pieniedzy, bo watpie, aby ktos przygasajacej gwiezdzie, lekko sfrustrowanej gwiezdzie, dal jakis niebotyczny kontrakt... Myśle ze Bobo nie zostanie we włoszech, grał dobrze w Hiszpani i zapewne tam go sciezka zycia znowu zaprowadzi...

Bobo dziekujemy za 6 wspólnych lat w Interze, który w 190 meczach ustrzelił az 122 bramki - chodź tego nie jestem pewien jakby ktos cos widzial to niech mnie poprawi szkoda mi Viereigoale to dobrze dla niego i klubu, troche gorzej tylko dla nas kibiców ..... \

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”