Real Madryt (zbiorczy) - Strona 96

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 14:06

Rossi pisze:Widziałem jak gra Robinho w Santosie i to było superrr!!
Na Pucharze Konfederacji każdy się nim zachwycał no ja tez bylem troche pod wrażeniem jego gry ale bez przesady. Jego połowa dryblingów jest nieskuteczna, a jak nawet kogoś przejdzie zaraz dostanie z bara i się zwija!! Miał bardzo dużo strat i nie walczy na boisku, szybko sie podłamuje jak coś mu nie wychodzi!!! Więc Robinho jest dobry ale swoimi dryblingami robi duzo zameiszania i tyle ,ale licze że jak przybierze na masie mięsiniowej będą z niego ludzie! :D :x

Sugerujesz coś :?: Popatrz an C.Ronaldo ktory także robi wszystko dla efektu 0 efktywności...Jeśli chodzi o faule to fajnie bo bedą dobre okazje dla Becksa, oraz R.Carlosa...Jest strasznie szybki i będzie robil bardzo dużo zamieszania...ten jego zwód podobny do znaku firmowego Figo (robi tos szybciej i krucej) jest jest robiony z taką płynnością...mmm...

Bogi Borja gral kilka razy w wyjściowej 11-nastce i całkiem całkiem pogrywał, Meija czasami potrafi zachwycic ale to tylko przeblyski...Tak naprawde to szkoda tylko Gutiego,Solariego i Figo...choc na dzień dzisiejszy są ejszcze graczami Blancos[/b]...Co do Milanu...macie sweitną doświadczoną defensywe bardzo dobrze rozumeijącą się...zespół trzeba budować od obrony w Realu jest odwrotnie...Dziwi mnie dlaczego odszedł od was Coloccini i to za grosze...Real po Cop'a America chciał się pokusić o Colocciniego to Milan byl nieugiety i chciał bodajże 18 mln...choć mogła to być plota...Z Samuelem to dziwne ze nie zaaklimatyzowal się w Hioszpani w końcu poludniowcy czuja sie tam jak ryba w wodzie no ale Walter jest inny :) ...spora kasa poszła za niego...

Awatar użytkownika
mariano italiano
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 02 lip 2005, 15:24

panie figo, gutiego i solariego może i szkoda, ale prawda jest taka,że są to zawodnicy, którzy w każdym klubie graliby pierwsze skrzypce ( no może bardziej santiago niż guti) więc tudno się im dziwić, że mają dość jakbym kibicował merengues tobym życzył chłopakom powodzenia z całego serca, za to że tacy piułkarze jak oni znosili rolę rezerwowego[/quote]

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lip 2005, 16:29

Solari nie chciał tak odejścia jak Guti...Santiago neidawno podpisał nowy kontrakt no ale coz to juz historia, Guti zaś jeszcz eneiznalazł klubu a czy znajdzie :roll: hmmmmm....

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 03 lip 2005, 22:23

Figo11 pisze: jesteście takimi bezmózgami (bez obrazy) czy tylko takich udajecie koleś przychodzi zająć miejsce Ziozu i bedzie gral na pozycji lewego pomocnika lub Media punta powtarzam lewego&Media punta...
1 WP za obraze uzytkownikow forum/beckhs
Zobacz gościu co napisalem w nawiasie, uwazam, że to jest niesluszne WP, ale z władzami nikt nie wygra :twisted: :evil:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 0:53

po pierwsze: nie jest to temat do kwestionowania slusznosci ostrzezen
po drugie: ja moge napisac ze jestes durniem i w nawiasie napsize bez obrazy, czy nie poczujesz sie urazony? zreszta niewazne, WP dostales slusznie
po trzecie: nie pisz posta pod postem, bo znow bedziesz narzekal ze dostales WP

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 1:35

Po czwarte: zobacz w jakim odstępie czasowym pisałem tego posta

A do temtu :wink: Ronaldo otrzyma paszport we wrześniu, R. Carlos w lipcu a Samuel tez niedlugo (ma Hiszpanke za zone i to mu ułatwia sprawe)...Moze jakieś transfery nowe z South America :wink:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 04 lip 2005, 1:40

Po piate zobacz ze mozesz edytowac posta, ale niwazne :) nastepnym razem porusz takie tematy w odpowiednim dziale

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 04 lip 2005, 7:26

Real po odejsciu solariego gtiego i figo..i moze kogos jeszcze nie bedzie mial wartosciowych zawodnikow do zmiany no moze owen :twisted: :twisted: Czas na zakupy

owad
Tak - jestem nabijaczem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owad » 04 lip 2005, 9:05

Zrobilismy juz 3 transfery i mam nadzieje ze kupimy jeszcze kogos tylko tym razem moze na obrone:)
HALA MADRID!!
HALA RAUL! :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 04 lip 2005, 12:27

Jakie 3 :roll:
Na razie jest tylko Pablo Garcia i Diogo. ROBINHO NIE JEST JESZCZE PIŁKARZEM REALU !!
Mam nadzieje, że teraz dotarło :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 13:31

Carlos Diogo zdobyl wczoraj zwycięską bramke w 47' w meczu z Huracan...Oby w Realu tez nieźle pogrywał, to był chyba jego ostatni mecz w Lidze Argentyńskiej pozostanie mu chyba jeszcze tylko w Copa Libertadores jedno spotkanie :wink:

Awatar użytkownika
mariano italiano
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 04 lip 2005, 14:42

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że by taki diogo odegrał jakąś poważną rolę w przyszłym sezonie, choć oczyoiście mogę się mylić, bo nie wiem zbyt wiele o tym grajku.Faktem jest,że real powinien ściągnąć tego całego robinho, raz że byłby w końcu spokój, a dwa, że wtedy możw chociaż trochę powalczą z barcą w przyszłym sezonie, choć wydaje mi się, że zamiast z katalończykami o prymat w hiszpanii, będą walczyć z atletico o prymat w madrycie :)))

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 lip 2005, 17:56

Atletico sie wzmacnia, zresztą nie martwie się o prymat w Madrycie, Torresa zżera panika gdy widzi Casillasa...Ostatie dwa emcze pomiedzy Atletico są na nasza kozyść 0:2 i 0:0 :wink:
Co do Diogo koleś musi coś grać (osobiście go niewidzialem w akcji) ma 21 lat a miał oferty z Hiszpani, Włoch czy Angli wybrał...Madryt. To zapewne zyczenie 'De Luxa'...Ojciec Diogo swego czasu wymiatał :wink: Mam nadzieje że serialz Robinho na dniach się skończy...I będą szykowane kolejne transfery, (Ramos, Lugano :) ). Moze uda się tak że Robinho pojedzie jeszcze na Turnee :wink: z Madryte. teraz ucichło o zainteresowaniu Ramosem, Joaquinem, czy Lugano...ale w kazdej chwili któryś z nich moze zasilić szeregi Blancos...tak samo bylo z Diogo i Garcia...cisza i nagle dzien po dnniu, jeden po drugim w Madrycie :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 04 lip 2005, 18:19

Atletico poważnie zamierza zdetronizowazć real i ostro się wzmacniają. W minionym sezonie nie mieli sznas bo jak Torres jest dobzre przykryty to w Atletico nie ma kto bramek strzelać. Teraz przyszedł Kezman więć troche odciąży Fernando.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 04 lip 2005, 18:49

tak ale przeciez jezeli bedzie dwoch tak swietnych napastnikow to zmniejszy sie chyba ilosc bramek strzelonych przez Fernando 8) choc moge sie mylic jestem za Realem ale lubie Athletico choc w Derby zawsze bylem jestem i bede za Realem :lol:

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”