Sam awans nie - tylko zwycięstwo. Tylko w FA Cup jest tak że finalista dostaje miejsce.ryba_82 pisze:Awans do finału może dać im nawet grę w euoropejskich pucharach,więc nic dziwnego iż dziś odpuścili wystawiając dość rezerwowy skład.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 sty 2014, 19:15
Sam awans nie - tylko zwycięstwo. Tylko w FA Cup jest tak że finalista dostaje miejsce.ryba_82 pisze:Awans do finału może dać im nawet grę w euoropejskich pucharach,więc nic dziwnego iż dziś odpuścili wystawiając dość rezerwowy skład.
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 05 sty 2014, 19:22
ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 sty 2014, 18:37
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 sty 2014, 18:41
Losowania Arsenalu w tym sezonie to jakaś kpina. Gdyby dodać do tego terminarz ligowy, w którym grywamy maratony w postaci 3-4 spotkań pod rząd z faworytami... Jak dla mnie z The Reds powinniśmy zagrać na pełnej, z Bayernem i tak nie mamy wielkich szans, a głupio byłoby znów odpaść ze wszystkich rozgrywek w tydzień.Magnum pisze:Losowanie V Rundy dało dwa wielkie mecze: Man City z Chelsea i Arsenal z Liverpoolem
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 26 sty 2014, 19:51
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 sty 2014, 20:08
Jestem za, przynajmniej na Wyspach zwycięzcy turniejów nie zamykają się w 2 drużynach. Mi się takie romantyczne historie jak te z Wigan, Porsmouth czy Birmingham podobają.blackmore pisze:Podejrzane te losowanie. Trafili na siebie najmocniejsi z Premiership: City-Chelsea, Arsenal-Liverpool, Everton-Swansea i Sunderland-Southampton... Później znowu takie Wigan awansuje do finału, wyjdzie mecz życia i o, historyczny moment.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: blackmore » 26 sty 2014, 20:15
blackmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 26 sty 2014, 21:34
Nie byłbym taki pewien. OK, Bayern gra wyśmienicie, ale jak dla mnie wy też gracie bardzo dobrze w tym sezonie i nie warto od razu nastawiać się na porażkę.sickstick pisze:Jak dla mnie z The Reds powinniśmy zagrać na pełnej, z Bayernem i tak nie mamy wielkich szans, a głupio byłoby znów odpaść ze wszystkich rozgrywek w tydzień.
lukas_k

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 mar 2014, 4:44
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 08 mar 2014, 10:17
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 mar 2014, 11:32
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 08 mar 2014, 11:37
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 mar 2014, 11:40
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 mar 2014, 11:41
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 08 mar 2014, 11:54
Naprawdę chcecie, żeby Arsenal zluzował na Bayern? Jak na moje wypadałoby jednak ruszyć z kopyta, bo nic nie ma do stracenia choć z drugiej strony o awans będzie ciężko (i w ogóle triumf w całych rozgrywkach) a gdzieś na swoim podwórku istnieją szanse na jakieś trofea, które dobrze zrobią Kanonierom.fieldy pisze: za kilka dni Bayern, ale liczę ze Wenger nie będzie za bardzo zgrywał... Wengera i nie zechce oszczędzać najlepszych na Niemców. Puchar Anglii to jedyne (moim zdaniem) trofeum które mozna zdobyć w tym sezonie i trzeba po nie iść, a nie oszczędzać sie na Bayern, gdzie szanse na awans są minimalne. Ostatnio lekki dołek formy, więc nie wiadomo czego sie spodziewać, do tego kilka kontuzji. Bez Kosa, Ramseya i Walcotta łatwo nie będzie, ale powalczyć wypada.
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio