Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 27 sty 2014, 23:17
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 28 sty 2014, 11:00
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2014, 11:06
Ja też planuję przesiadkę, ale dopiero jesienią. Choć jeśli sprzedalbym cały osprzęt z grami, to spokojnie starczyłoby mi z PS3 na PS4 i grę.myhalek_acm pisze:Ps. Nie wiem czy juz na pewno od przyszlej ale za 2 edycje juz raczej mnie nie bedzie, poluje wlasnie na PS4, kumpel ma i gra jest kozacka w porownaniu z PS3 , zeby miec nowa konsole bede musial poswiecic stara, ale narazie planuje wygrac turniej P
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 28 sty 2014, 11:36
Nie lepiej poczekać na 3-4 edycję konsoli?? Dużo się zmienia, bo wychodzą babole w chłodzeniu, działaniu poszczególnych podzespołów. Tak było z PS2 i PS3 pewnie z PS4 będzie podobnie.bartbuks pisze:Ja też planuję przesiadkę, ale dopiero jesienią. Choć jeśli sprzedalbym cały osprzęt z grami, to spokojnie starczyłoby mi z PS3 na PS4 i grę.
Sesto Elemento

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 28 sty 2014, 11:39
Ciśnienia na zmianę nie mam, dlatego najwcześniej zmienię jesienią. Na pewno pierwsze modele będą miały wady, ale np tak było z PS3 Super Slim, którą ja mam. Ile to naczytałem się, że bubel, że jakaś kpina. Odpukać, nic mi się nie stało i działa superSesto Elemento pisze:Nie lepiej poczekać na 3-4 edycję konsoli?? Dużo się zmienia, bo wychodzą babole w chłodzeniu, działaniu poszczególnych podzespołów. Tak było z PS2 i PS3 pewnie z PS4 będzie podobnie.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 28 sty 2014, 11:44
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 28 sty 2014, 12:26
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 31 sty 2014, 12:33
1. Od wtorku masz czas,czyli 28 styczeń - od tego dnia do 1 lutego masz czas na rozegranie spotkania z bartbuksem - nie rozegrasz wpisuje walkowery...
2. Decyzja odnośnie dalszego uczestnictwa w zabawie do dnia 28 stycznia(w dzień który będziesz) - niestety decyzja musi być podjęta szybciej(możliwa zmiana terminarza,ustalenie podziału punktów) niestety trzeba ustawić prędzej(runda zasadnicza kończy się 26 stycznia więc masz czas wydłużony o 2 dni)...
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 31 sty 2014, 13:07
Sesto Elemento
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 lut 2014, 1:03
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 02 lut 2014, 0:11
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 lut 2014, 12:27
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 lut 2014, 22:18
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 02 lut 2014, 22:20