Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 08 lut 2014, 15:41
Sesto Elemento
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 lut 2014, 15:43
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 lut 2014, 15:48
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 08 lut 2014, 15:51
myhalek_acm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 lut 2014, 15:55
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 lut 2014, 15:58
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2014, 17:45
Sterling ma 12 dzieci z 14 kobietami, 8 żon i 4 wnuki. Po za tym Instytut Psychiatrii przy Królewskim College'u w Londynie stwierdził u niego ablutofobie i jadłowstręt psychiczny #sprawdzone.infomyhalek_acm pisze:O co wam chodzi z tym Sterlingiem ? Co z nim jest nie tak ? Slyszalem ze chyba ma 4 dzieci ale nie jestem pewien czy to on czy Agbonlahor jest slynny z sytuacji ze jednej nocy zaplodnil 4 dziwki?
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 lut 2014, 18:20
Może nie do mnie , ale też o tym wspomniałem.Zamiast wyśmiewać nie lepiej napisać jak lepiej wiesz od wszystkich?masacra pisze:Sterling ma 12 dzieci z 14 kobietami, 8 żon i 4 wnuki. Po za tym Instytut Psychiatrii przy Królewskim College'u w Londynie stwierdził u niego ablutofobie i jadłowstręt psychiczny #sprawdzone.infomyhalek_acm pisze:O co wam chodzi z tym Sterlingiem ? Co z nim jest nie tak ? Slyszalem ze chyba ma 4 dzieci ale nie jestem pewien czy to on czy Agbonlahor jest slynny z sytuacji ze jednej nocy zaplodnil 4 dziwki?
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2014, 18:33
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 lut 2014, 18:42
OX jest raptem rok starszy i ostatnio dluższy czas zmagał się z kontuzją. OX ostatnio nam wygrał mecz, Sterling dzisiaj był jednym z wielu. Luzuj z tą podnietą.masacra pisze:Dodam jeszcze, że jak wg mnie chłopak będzie duzo lepszy od Walcotta i Oxa razem wziętych... no ale co ja tam moge wiedziec.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 lut 2014, 22:55
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2014, 23:00
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 lut 2014, 23:06
W Liverpoolu to Ozil byłby potworem i grał lepiej niż Coutinho.masacra pisze:Brałbym do Liverpoolu ale mamy 4 lata młodszego Razora Coutinho, który rozwija sie w takim tempie, że szkoda go stopować.
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2014, 23:12
masacra
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio