Arsenal FC - Liverpool FC - Strona 11

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Sesto Elemento
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 86

Re: Arsenal FC - Liverpool FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sesto Elemento » 08 lut 2014, 15:41

Co tu dużo pisać 3 punkty zostają na Anfield :chill:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 08 lut 2014, 15:42

Obrazek

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2888

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 lut 2014, 15:43

Fabiański chce zrobić coś ze swoją przyszłością czy wystarczy mu tylko trenowanie z drużyną i pobieranie pensji ?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 08 lut 2014, 15:48

W porównaniu do zeszłego sezonu to Sterling wygląda o wiele dojrzalej na boisku. Ani razu wtedy nie wspiął się na taki poziom, jaki prezentuje teraz. W głowie to prawda - coś nie tak, ale tu trzeba mieć nadzieję, że ktoś go mądrze poprowadzi. Może się uda, bo z niego może być naprawdę świetny zawodnik. Może nie TOP, ale coś z niego może być.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 08 lut 2014, 15:51

O co wam chodzi z tym Sterlingiem ? Co z nim jest nie tak ? Slyszalem ze chyba ma 4 dzieci ale nie jestem pewien czy to on czy Agbonlahor jest slynny z sytuacji ze jednej nocy zaplodnil 4 dziwki :D ?

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 51

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 lut 2014, 15:55

Nie wiadomo czy to prawda z tą ilością dzieci Sterlinga.Ja słyszałem o trójce ,z tym że chociaż dwójka dzieci z tą samą kobietą ,co i tak jest sukcesem.
Potencjał chłopak ma ,ale obstawiam że większej kariery nie zrobi.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 08 lut 2014, 15:58

No cóż, dziś istniała tylko jedna drużyna. Niesamowitą przyjemność sprawia oglądanie Liverpoolu gdy gdy gra na najwyższych obrotach. Ta mieszanka rutyny z młodością daje niesamowity efekt. Suarez dziś "ledwie" asysta, ale bomba z dystansu w pierwszej połowie i wolny w samo okienko w drugiej... no po czymś takim poznaje się prawdziwy kunszt. Dla mnie Urugwajczyk to na ten moment top 3 napastników na świecie. Chwaliłem nieco wcześniej w innym temacie Sterlinga, gość ma nieprzeciętny talent i jeśli będzie się prawidłowo rozwijał, Anglia jak i LFC będą mieli z niego mnóstwo pożytku. Coutinho jakby przez sam fakt pojawienia się na Anfield stał się lepszym piłkarzem. Kapitalnie rozrzuca piłki, nie boi się pojedynków jeden na jeden. Dziś zagrał fantastyczny mecz. Gerrard klasa, nawet pomógł Arsenalowi strzelić bramkę honorową :P
Dużo bramek i dynamicznych akcji, choć wolałbym zlepić z tego jakieś 4:2 po bardziej wyrównanej grze, co nie zmienia faktu że The Reds na zwycięstwo i jego rozmiar w pełni zasłużyli. Żal było patrzeć na na niektórych graczy Arsenalu. Fatalny Ozil, słabiutki Mertesacker i kompletnie wyłączony z gry Giroud. Sfrustrowany Wilshere parę razy mocno się zagotował, widać że chłopak nie znosi przegrywać.
Częściej niż zwykle zdarza mi się oglądać Premier League i z wyjątkiem derbów Londynu z reguły są to mile spędzone dwie godziny. Choć liga nie jest już tak silna jak choćby 5-6 lat temu, wciąż nie brakuje jej jakości i potrafi cieszyć oko postronnego widza :)

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1683

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2014, 17:45

myhalek_acm pisze:O co wam chodzi z tym Sterlingiem ? Co z nim jest nie tak ? Slyszalem ze chyba ma 4 dzieci ale nie jestem pewien czy to on czy Agbonlahor jest slynny z sytuacji ze jednej nocy zaplodnil 4 dziwki :D ?
Sterling ma 12 dzieci z 14 kobietami, 8 żon i 4 wnuki. Po za tym Instytut Psychiatrii przy Królewskim College'u w Londynie stwierdził u niego ablutofobie i jadłowstręt psychiczny #sprawdzone.info

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 lut 2014, 18:20

masacra pisze:
myhalek_acm pisze:O co wam chodzi z tym Sterlingiem ? Co z nim jest nie tak ? Slyszalem ze chyba ma 4 dzieci ale nie jestem pewien czy to on czy Agbonlahor jest slynny z sytuacji ze jednej nocy zaplodnil 4 dziwki :D ?
Sterling ma 12 dzieci z 14 kobietami, 8 żon i 4 wnuki. Po za tym Instytut Psychiatrii przy Królewskim College'u w Londynie stwierdził u niego ablutofobie i jadłowstręt psychiczny #sprawdzone.info
Może nie do mnie , ale też o tym wspomniałem.Zamiast wyśmiewać nie lepiej napisać jak lepiej wiesz od wszystkich?

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2014, 18:33

Ale po co? Tu już ludzie wiedzą, że z chlopaka nic nie będzie, że wyżej dupy nie podskoczy to co ja moge miec do dodania? Z takimi ekspertami, prorokami to nie mój poziom. Wole pocisnąc beke.
PiS

Dodam jeszcze, że jak wg mnie chłopak będzie duzo lepszy od Walcotta i Oxa razem wziętych... no ale co ja tam moge wiedziec.
A i jeszcze bym zapomniał, Henderson klasa, Sturridge klasa, o Sterlingu juz pisałem, Skrtel będzie lepszy niz był Hyypia tylko potrzeba mu partnera odpowiedniego dla jego stylu grania, Gerrard zaczyna grac na cofniętym rozgrywającym jak profesor, Flanagan na prawej jakby juz miał na liczniku 200 meczy w lidze zaliczonych ale najlepszy z nich dzisiaj był Felipe 'Razor" COUTINHO. To juz nie jest Copacabana, to jest Gazza w brazylijskim cherlawym wcieleniu. Jak by jeszcze ogolił glace na łyso i wytatuował chude ciało to byłby postrachem tych umięśnionych pajaców.

Zapraszamy Chelsea do nas. To jest w tym momencie jedyny rywal, którego sie na Anfield obawiam.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 lut 2014, 18:42

masacra pisze:Dodam jeszcze, że jak wg mnie chłopak będzie duzo lepszy od Walcotta i Oxa razem wziętych... no ale co ja tam moge wiedziec.
OX jest raptem rok starszy i ostatnio dluższy czas zmagał się z kontuzją. OX ostatnio nam wygrał mecz, Sterling dzisiaj był jednym z wielu. Luzuj z tą podnietą.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 lut 2014, 22:55

Nie chce mi się znęcać nad Ozilem ,ale jeśli nie będzie miał kogoś w drużynie któremu będzie mógł zagrać prostopadłą piłkę to równie dobrze możemy go oddać za darmo.Z pożytkiem dla nas i dla niego.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2014, 23:00

Brałbym do Liverpoolu ale mamy 4 lata młodszego Razora Coutinho, który rozwija sie w takim tempie, że szkoda go stopować.

Awatar użytkownika
Smashing Pumpkins
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 08 lut 2014, 23:06

masacra pisze:Brałbym do Liverpoolu ale mamy 4 lata młodszego Razora Coutinho, który rozwija sie w takim tempie, że szkoda go stopować.
W Liverpoolu to Ozil byłby potworem i grał lepiej niż Coutinho.

Awatar użytkownika
masacra
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 08 lut 2014, 23:12

Obawiam sie, że Niemiec jest za leniwy. Widziałes dzisiaj ten presing? Jak raz Sturridge po stracie piłki zaczął sobie spacerować a'la Berbatov to dostał taką bure od Rodgersa, że z miejsca latał jak nakręcony samochodzik. Rodgers Copacabane zamienia powoli w Razora ale on jest młody i wie, że temu trenerowi byc moze zawdzięcza swoja kariere w Europie. Ozil ze statusem gwiazdy i takim podejściem do gry w destrukcji by u nas nie przeszedł. Chociaz potwierdzam, że jak ma piłkę to jest artysta pełna gębą. JA tam ni mniej, wole takie podjeście jakie ma trener. Nie ma świetych krów każdy ma zapieprzać az miło. Przeciez dzisiaj Sterling biegał po skrzydłach box-to-box, jakie musi miec zdrowie, ze to wytrzymał! To samo było z Hendersonem. Fantastycznie spisuje sie Anglik w takiej roli i już mu Gerrard na boisku nie przeszkadza.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”