Post Wyświetl pojedynczy post autor: edmundo » 11 lut 2014, 12:40
edmundo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 lut 2014, 13:10
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 lut 2014, 13:24
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 lut 2014, 13:31
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 11 lut 2014, 14:04
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 lut 2014, 15:13
Zachęcam do przeczytania w oryginale. Ja - i wielu innych(patrząc po redcafe/twitterze) - miałem zupełnie inne wrażenie po przeczytaniu tego wywiadu. Fajnie jest udzielać wywiadu jak idzie, ale nie każdy ma na tyle odwagi, żeby zmierzyć się z krytyką. Tom zdaje się świetnie radzić z całą sytuacją.MGiggs pisze:Rewelacyjny wywiad z Tomem, dzieja się ostatnio ciekawe rzeczy-Vidic oznajmia ze odchodzi, Czicza daje dziwne wpisy w internecie,zaha wiadomo a teraz wywiad Toma ze Sky. Drużyna gnije i rozpada się od środka.
Fani uderzyli we mnie, gdy zaczynałem grać dobrze. Jednak jest to zjawisko do którego trzeba się przyzwyczaić, szczególnie, gdy gra drużyny jest daleka od oczekiwań. Moja praca na boisku często jest niedoceniana. Nie jestem typem zawodnika, który przejdzie trzech czy czterech rywali i uderzy piłkę w samo okienko bramki lub graczem, który wściekle atakuje przeciwnika, jak Roy Keane.
Szkoda że go nie zapytali jakim typem piłkarza jestogólnie zamiast zakasać rękawy i zacząć zapierd... na boisku czytam jakieś żale.Zle sie dzeje w klubie od środka- bardzo zle
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 lut 2014, 15:38
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 lut 2014, 15:50
Problem dotyczy nie tylko Cleverleya. Czy Mata wygląda lepiej niż mniej utytułowani przeciwnicy po przeciwnej stronie boiska? Rooney? RvP? Vidić? Rafael? Carrick?! Prawie każdy gra poniżej swoich możliwości.Niech nie płacze że ktoś robi z niego kozła ofiarnego Niech popatrzy na rywali w innych zespołach i na siebie i zacznie zapierdalać na boisku bo obecnie to jakiś Adam czy ogorek z Sunderlandu wyglądaja przy nim na graczy z innej planety.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 lut 2014, 16:22
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 lut 2014, 16:40
Jeśli zawodnik, który sezon wcześniej był najlepszym pomocnikiem ligi gra dramatycznie słabo, to czy faktycznie więcej można się spodziewać po kimś dużo, dużo mniej doświadczonym, który na dobra sprawę gra jakiś trzeci sezon jako CM? Można również spojrzeć w stronę Fellainiego - fakt, nowy, ale jako CM bardziej doświadczony niż Tom, a wcale lepiej niż nasz wychowanek się nie prezentował.Carrick ma swoje lata i niespotykana na środkowego ilośc rozegranych spotkan bez urazow, to sie musiało odbić
Tak, ale ja bym po stokroć preferował zmianę stylu.Sam mówisz że Tom nie jest piłkarzem na obecny styl MU- jesli nie jest to powinien odejść,on by fajnie pasował do SWA, przecietniaki fajnie grające piłką
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 11 lut 2014, 17:53
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 11 lut 2014, 18:26
Naprawdę przeczytałeś ten wywiad? Widocznie zupełnie inaczej interpretujemy słowa Cleva. Ja widzę piłkarza, który jest zdeterminowany, aby udowodnić, że jest godzien tego klubu. Widzę piłkarza, od którego trener wymaga gry jako defensywny pomocnik, a jest często rozliczany z zadań w ofensywie.Problem w tym że udziela wywiadu jakby był jakimś wielkim piłkarzem od którego ustala sie skład.Co to za gadka że ludzie nie doceniaja jego gry?
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 13 lut 2014, 9:49
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 13 lut 2014, 11:10
To w tym meczu mieliśmy w ogóle jakiś atak?Carbon pisze:Moyes po meczu stwierdził, że zagraliśmy źle w ataku. Sherlock.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 lut 2014, 11:22
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio