Na ławce Larson i Messi i mam bardzo groźny atak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 lip 2005, 10:47
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lip 2005, 23:52
Podaj zrodlo bo jeszeli napisal to the sun albo jakies inna angielska bulwarowka to w to nie wierzeMikusinski pisze: Thierry Henry powiedział publicznie że nigdzie się nie wybiera ,czym uciął wszelkie spekulacje o swojej przeprowadzce do Hiszpanii.
Pat Rice asystent A.Wengera powiedział że podziwia francuza za lojalność i mówi że Henry jest zdeterminowany do dalszej gry dla Kanonierów.
Sam Henry mówi że bardzo dobrze żyje mu się w północnym Londynie gdzie mieszka już niespełna od 1999 roku.27-letni Francuz mówi że będzie grał tak długo w Arsenalu jak długo będzie grał w podstawowej jedenastce. David Dein (doradca ds. finansów ) jest w Hiszpanii
w Sevilli i ma się spotkać z Laportą aby ustalić cenę zaporową za Thierrego.
Więc koniec serialu "Henry do Barcy"..
Messiasz juz gral w tym sezonie wiec nie widze problemu tym bardziej ze nawet na treningach nauczy sie wiecej niz np w slabiaku la ligaMikusinski pisze: barca jesli chce korzystać z talentu Messiego, musi go wpuszczac na boisko, on musi grać w LM i Primera Division.
Realna cena Bestii to ok 25 mle euro wiec arsenal po sprzedazy TH pewnie go zakontraktujeMikusinski pisze: Ale za to Barcelona, rywalizuje z Realem o Baptistę. W Sevilli Brazylijczykowi dali wolną rękę, jednak któraś z drużyn musi wyłożyć aż 40 mln €![]()
![]()
Jednak najwiekszym szkopułem jest, że "Bestia" nie ma europejskiego obywatelstwa, więc sprowadzenie napastnika Sevilli jest możliwe w sezonie 2006/2007..
plota!!Mikusinski pisze: Nastepny na liscie Barcy Idriss Kameni. Młody obiecujący bramkarz, znakomite wystepy w Espanyolu Barcelona. Klauzula jego odejścia wynosi 6 mln €, poza tym Kameruńczyk ma już europejskie obywatelstwo co by ten transfer znacznie ułatwiło.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 0:12
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2005, 0:19
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 0:23
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2005, 0:33
Nie wiem czy to o mnie chodzi ale miałem na myśli Julio Baptistę jeszcze (bo nie wiem czy już nie przeszedł przypadkiem) jako zawodnika Sevilli.beckhs pisze:Chodzi CI o Julio Baptiste z Premiership ?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 07 lip 2005, 0:34
ty cos piles czy w glowe sie uderzylesbeckhs pisze:Chodzi CI o Julio Baptiste z Premiership ?
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 0:42
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 lip 2005, 10:25
A po za tym to co to jest 6 mln€ za Baptistębeckhs pisze:Sorki za blad stylistycznyjuz sie poprawilem
No wiec Julio Baptista nadal jest w Sevilli. Arsenal zaoferowal za niego 6 mln ale wladze Sevilli sie nie zgodzily. Baptista ma kontrakt do 2008 roku i raczej w tym sezonie nadal bedzie gral w Sevilli, bo wladze klubu nie chca go puscic
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 07 lip 2005, 10:31
Robson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 12:12
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 13:36
Barcelona tez skladala oferte i Sevilla odpowiada zawsze ze za zadne pieniadze nie sprzeda Bestii ... zostakje tylko klauzula odkupu za okolo 35 mln eurobeckhs pisze:Krzych212 - Arsenal zlozyl oferte w wysokosci 6 mln, tak podaje bbc. nie ma nigdzie mowy o 15 mln !!! nie wiem skad wziales te informacje
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 07 lip 2005, 14:55
a czego to bbc nie podaje; o ile sie nie myle to oni "sprzedali" Ferdinanda do Barcy i inne bzdety;beckhs pisze:Krzych212 - Arsenal zlozyl oferte w wysokosci 6 mln, tak podaje bbc. nie ma nigdzie mowy o 15 mln !!! nie wiem skad wziales te informacje
qczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 15:22
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 lip 2005, 15:34
_Jacol_ pisze:Czy ten drugi zestaw wam czegos nie przypomina:
Teraz widocznie beda mogli sobie sami gwizdac karne z niczegoNikt nie bedzie mowil ze im sedzia pomaga
kulekfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio