F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 107

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 lip 2005, 10:47

tak prawde powiedziawszy to wolałbym zamiast Henrego zobaczyc Torresa w Barcy :lol: Henry napewno jest bardzo dobrym piłkarzem ale moim marzeniem byłoby zobacznie ataku Eto'o - Torres :lol:
Na ławce Larson i Messi i mam bardzo groźny atak :twisted:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lip 2005, 23:52

Mikusinski pisze: Thierry Henry powiedział publicznie że nigdzie się nie wybiera ,czym uciął wszelkie spekulacje o swojej przeprowadzce do Hiszpanii.
Pat Rice asystent A.Wengera powiedział że podziwia francuza za lojalność i mówi że Henry jest zdeterminowany do dalszej gry dla Kanonierów.
Sam Henry mówi że bardzo dobrze żyje mu się w północnym Londynie gdzie mieszka już niespełna od 1999 roku.27-letni Francuz mówi że będzie grał tak długo w Arsenalu jak długo będzie grał w podstawowej jedenastce. David Dein (doradca ds. finansów ) jest w Hiszpanii
w Sevilli i ma się spotkać z Laportą aby ustalić cenę zaporową za Thierrego.

Więc koniec serialu "Henry do Barcy"..
Podaj zrodlo bo jeszeli napisal to the sun albo jakies inna angielska bulwarowka to w to nie wierze
Mikusinski pisze: barca jesli chce korzystać z talentu Messiego, musi go wpuszczac na boisko, on musi grać w LM i Primera Division :wink:.
Messiasz juz gral w tym sezonie wiec nie widze problemu tym bardziej ze nawet na treningach nauczy sie wiecej niz np w slabiaku la liga
Mikusinski pisze: Ale za to Barcelona, rywalizuje z Realem o Baptistę. W Sevilli Brazylijczykowi dali wolną rękę, jednak któraś z drużyn musi wyłożyć aż 40 mln € :!: :!: :!: Jednak najwiekszym szkopułem jest, że "Bestia" nie ma europejskiego obywatelstwa, więc sprowadzenie napastnika Sevilli jest możliwe w sezonie 2006/2007..
Realna cena Bestii to ok 25 mle euro wiec arsenal po sprzedazy TH pewnie go zakontraktuje
Mikusinski pisze: Nastepny na liscie Barcy Idriss Kameni. Młody obiecujący bramkarz, znakomite wystepy w Espanyolu Barcelona. Klauzula jego odejścia wynosi 6 mln €, poza tym Kameruńczyk ma już europejskie obywatelstwo co by ten transfer znacznie ułatwiło.
plota!!

EOT

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 0:12

Bienias taka informacje podala BBC, osobiscie wczoraj pisalem o tym newsa. Henry powiedział, ze nigdzie sie nie wybiera i ze czuje sie znakomicie w Arsenalu. to juz jest pewna decyzja

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2005, 0:19

Co do Henry'ego to na 99% będzie wypowiadał się w tym tonie do końca okienka transferowego co wcale nie przekreśla zupełnie szans Barcy na jego ściągnięcie. Oczywiście szanse te maleją ale w przypadku tak spektakularnych transferów zawsze się to tak odbywa. Jeśli jeszcze nie w tym sezonie to przejdzie napewno w następnym 8) Co do Messiego i Kameniego w pełni zgadzam się z Bieniasem. Baptista natomiast nie przejdzie do Barcy ponieważ nie posiada paszportu UE czyli w gruncie rzeczy ponownie zgadzam się z Bieniasem :wink:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 0:23

masz na mysli Julio Baptiste z Premiership ?
Ostatnio zmieniony 07 lip 2005, 0:40 przez romantyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2005, 0:33

beckhs pisze:Chodzi CI o Julio Baptiste z Premiership ?
Nie wiem czy to o mnie chodzi ale miałem na myśli Julio Baptistę jeszcze (bo nie wiem czy już nie przeszedł przypadkiem) jako zawodnika Sevilli.
Popularny 'Bestia' pewnie przejdzie do Arsenalu.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 07 lip 2005, 0:34

beckhs pisze:Chodzi CI o Julio Baptiste z Premiership ?
ty cos piles czy w glowe sie uderzyles :? :?: :?:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 0:42

Sorki za blad stylistyczny :) juz sie poprawilem :p

No wiec Julio Baptista nadal jest w Sevilli. Arsenal zaoferowal za niego 6 mln ale wladze Sevilli sie nie zgodzily. Baptista ma kontrakt do 2008 roku i raczej w tym sezonie nadal bedzie gral w Sevilli, bo wladze klubu nie chca go puscic

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 lip 2005, 10:25

beckhs pisze:Sorki za blad stylistyczny :) juz sie poprawilem :p

No wiec Julio Baptista nadal jest w Sevilli. Arsenal zaoferowal za niego 6 mln ale wladze Sevilli sie nie zgodzily. Baptista ma kontrakt do 2008 roku i raczej w tym sezonie nadal bedzie gral w Sevilli, bo wladze klubu nie chca go puscic
A po za tym to co to jest 6 mln€ za Baptistę :?: :shock: Przecież to jest gracz światowego formatu. Chodź jest jeszcze młodyto już doświadczony i wszechstronny. Gdzieś czytałem, że Arsenal złożyłza niego ofertę w granicach 15 mln€, ale to dalej za mało. Ja osobiście wolałbym w Barcie Bestie niż Henry'ego z powodów podanych wyżej :D

Awatar użytkownika
Robson
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robson » 07 lip 2005, 10:31

Szkoda,że Henry nie przejdzie do Barcy to moja ulubiona drużyna a ulubiony zawodnik to właśnie Henry :D napewno by spełniał kluczową role w tym zespole ah..cuż by to był za skład.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 12:12

Krzych212 - Arsenal zlozyl oferte w wysokosci 6 mln, tak podaje bbc. nie ma nigdzie mowy o 15 mln !!! nie wiem skad wziales te informacje

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 13:36

beckhs pisze:Krzych212 - Arsenal zlozyl oferte w wysokosci 6 mln, tak podaje bbc. nie ma nigdzie mowy o 15 mln !!! nie wiem skad wziales te informacje
Barcelona tez skladala oferte i Sevilla odpowiada zawsze ze za zadne pieniadze nie sprzeda Bestii ... zostakje tylko klauzula odkupu za okolo 35 mln euro :D ale to tylko dla bogaczy :D

POZDRO

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 07 lip 2005, 14:55

beckhs pisze:Krzych212 - Arsenal zlozyl oferte w wysokosci 6 mln, tak podaje bbc. nie ma nigdzie mowy o 15 mln !!! nie wiem skad wziales te informacje
a czego to bbc nie podaje; o ile sie nie myle to oni "sprzedali" Ferdinanda do Barcy i inne bzdety;
zreszta nawet jesli to prawda to Sevilla ich wysmieje bo jesli nikt nie wylozy 35mln klauzuli to jedyniue Baptisty autograf moga dostac

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 07 lip 2005, 15:22

No to sie mylisz. BBC nigdy nie podala takiej informacji, brak znajomosci jezyka angielskiego przyczynia sie do wielu plotek chlopcze

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 lip 2005, 15:34

_Jacol_ pisze:Czy ten drugi zestaw wam czegos nie przypomina:
ObrazekObrazek

Teraz widocznie beda mogli sobie sami gwizdac karne z niczego :lol: Nikt nie bedzie mowil ze im sedzia pomaga :]

Ty sie gwizdnij w łeb, nie powiem komu bardziej sedzia sprzyjał w tym sezonie

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”