Pelle wygrywa pierwszy puchar z City
Co do samego meczu to nic wielkiego nie zagraliśmy.Przeciętna pierwsza połowa,ale po przerwie było już dużo lepiej i w dwie minuty ograbiliśmy Sunderland z tego pucharu.Nasri MoTM,bez dwóch zdań.Widać,że forma idzie w górę i to Francuz obok Aguero i Yaya powinien ciągnąć grę City w najbliższych tygodniach.Bardzo dobrze Kompany choć ktoś może mu wytknąć iż przy bramce Boriniego mógł zachować się lepiej,ale ja mimo wszystko obok Samira i Toure jego występ oceniam najwyżej spośród podopiecznych Pellegriniego.Wrzucam dwie pierwsze bramki Obywateli,bo jest na co popatrzeć.Szczególnie na uderzenie Yaya,które zapewne może kandydować do bramki weekendu w Europie.

Nie chcę wywoływać niepotrzebnej dyskusji,ale na Etihad to nas Bayern zjadł,nie Barca.FRYDERYK SZOPEN pisze:Kazdy jest ciekawy co City pokaze na CN... niby ten zespol jest rewelayjny, swietnie dobrani obroncy pomocnicy plus niesamowity atak. Gdyby ktos mnie zapytal w listopadzie kto moze zagrozic Bayernowi pokazalbym na City ale... Barca ich zjadla. Czy sa sie w stanie obudzic na CN?
Co do szans na awans to oczywiście takie 3:1 jesteśmy w stanie zrobić.Gdyby to był przełom grudnia i stycznia to o awans byłbym spokojny,ale teraz mamy dołek formy i nie zachwycamy,nawet na początku sezonu prezentowaliśmy się lepiej,więc będzie bardzo ciężko przejść dalej,a nawet wygrać czy zremisować na Camp Nou.Mam nadzieję,że jak odpadniemy to po walce i dobrej grze,a widowisko zapowiada się przednio,bo Pelle musi zaatakować i raczej nie powtórzy się sytuacja z Manchesteru gdzie trochę kombinował ze składem.