Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 lip 2005, 12:06
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 06 lip 2005, 14:09
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 06 lip 2005, 15:42
fuss22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 19:09
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 06 lip 2005, 19:24
tak tylko ,że Bonera to zawodnik barzo podobny do Cordoby , a Interowi przydał by się jakiś wysoki solidny stoper dobrze grający głową...fuss22 pisze:chyba jednak z samuelem nie wyszo bo teraz inter interesuje sie bonerą-jakby ten transfer doszedł do skutku to bym się bardzo cieszył bo to mlody, bardzo perspektywiczny obrońca.
lucass
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 06 lip 2005, 19:27
Szczerze mowiac to Luisao nie jest wcale lepszy od Materazziego a wsyscy sie nim tak podniecaja. Moze i umie uderzyc glowa i wygrac pojedynek ale to wszystko ...lucass pisze:tak tylko ,że Bonera to zawodnik barzo podobny do Cordoby , a Interowi przydał by się jakiś wysoki solidny stoper dobrze grający głową...fuss22 pisze:chyba jednak z samuelem nie wyszo bo teraz inter interesuje sie bonerą-jakby ten transfer doszedł do skutku to bym się bardzo cieszył bo to mlody, bardzo perspektywiczny obrońca.
a co dzieje się z Luizao z Benfiki ??? on chyba miał zasilić Inter
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 06 lip 2005, 19:31
a właśnie ... jak na mój gust to Materazzi powinien zostać ... nie jest taki słaby jak by się mogło wydawać ,RoRo pisze:Szczerze mowiac to Luisao nie jest wcale lepszy od Materazziego a wsyscy sie nim tak podniecaja. Moze i umie uderzyc glowa i wygrac pojedynek ale to wszystko ...lucass pisze:tak tylko ,że Bonera to zawodnik barzo podobny do Cordoby , a Interowi przydał by się jakiś wysoki solidny stoper dobrze grający głową...fuss22 pisze:chyba jednak z samuelem nie wyszo bo teraz inter interesuje sie bonerą-jakby ten transfer doszedł do skutku to bym się bardzo cieszył bo to mlody, bardzo perspektywiczny obrońca.
a co dzieje się z Luizao z Benfiki ??? on chyba miał zasilić Inter
POZDRO
lucass
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 06 lip 2005, 19:42
fuss22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 06 lip 2005, 19:51
mi chodziło o styl gry a nie o warunki fizyczne ... ani Bonera ani Cordoba nie są typowymi środkowymi obrońcami ...fuss22 pisze:samuel ma 182 cm a bonera 183 więc nie wiem czy jest taki mały jak cordoba-173. poza tym bonera może być w przyszlosci zastępca zanettiego na prawej stronie obrony a narazie moglby spokojni grac na srodku bo głową gra bardzo dobrze mimo średniego wzrostu. choć akurat zgadzam się ze przydalby sie wysoki obrońca na środek, ale napewno nie chce luisao, alex by był idealny. a co do dellafiore ktory ma byc rowniez nowym zanettim to jest wciaz u nas, były jakieś plotki o wymianie na vucinica plus pasquale i marino ale chyuba nic z tego nei wyjdzie.
lucass
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fuss22 » 07 lip 2005, 12:24
fuss22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dino marino » 07 lip 2005, 12:52
dino marino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 13:13
Wielu napastnikow przeszedlo by taka obronce badz co badz ... my potrzebujemy w srodku obrony skały czyli Waltera Samuela albo wyokich iszybkich dobrze glowkujacych obroncow a nie Bonere ... nawet Chivu niech gra na lewwej obronie a w srodku Samuel i Materazzi i to by bylo dopiero cosdino marino pisze:jak dla mnie to na srodek trzeba kupic Chivu i Bonere! obaj sa swietni, tylko trzeba wydac ok 20-25 mlnale obrona bylaby pieknia:
J. Zanetti----Bonera----Chivu-----Cordoba
Marzenie! kto by przeszedl taka obrone??
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 07 lip 2005, 16:14
Za Wome wrzuciłbym Cordobe bo watpie zeby on grał jakos dobrze. Jego transfer jakos mnie nie przekonuje specjalnieRoRo pisze:Wielu napastnikow przeszedlo by taka obronce badz co badz ... my potrzebujemy w srodku obrony skały czyli Waltera Samuela albo wyokich iszybkich dobrze glowkujacych obroncow a nie Bonere ... nawet Chivu niech gra na lewwej obronie a w srodku Samuel i Materazzi i to by bylo dopiero cosdino marino pisze:jak dla mnie to na srodek trzeba kupic Chivu i Bonere! obaj sa swietni, tylko trzeba wydac ok 20-25 mlnale obrona bylaby pieknia:
J. Zanetti----Bonera----Chivu-----Cordoba
Marzenie! kto by przeszedl taka obrone??Chivu gral na lewej obronie juz i dobrze sobie tam radzi tylko ze my juz mamy Wome tak wiec nie wiem juz sam
![]()
![]()
Jak dla mnie to
Zanna======Matrix=======Ściana=====Wome
I taka obrona dałaby rade sobie na pewno a i wielu zaowdnikow nie trzebaby wymienic wiec pozosytaloby duzo kopaczy z naszego Interku
POZDRO
internista1908
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 lip 2005, 16:53
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucass » 07 lip 2005, 19:25
lucass
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio