Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 kwie 2014, 18:03
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 kwie 2014, 19:12
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 10 kwie 2014, 21:03
Przypomnę tylko, że Everton też zwykł nabierać wiatru w żagle pod koniec sezonu. Myślę, że to przewidywalne, ale może zaciemnić obraz obecnej sytuacji.John Travolta pisze:
Kilka tygodni temu wywaliłbym Moyesa na zbity pysk i nawet nie mrugnął. Teraz mam już kilka wątpliwości, pokazał w ostatnich 4 meczach, że jest coś w stanie z tą drużyną zrobić. Nie jest i nie będzie Fergusonem, ale być może z czasem i odpowiednimi środkami jest w stanie zbudować naprawdę mocną ekipę.
czarny samael

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marcinhp » 10 kwie 2014, 23:05
Robben po prostu ma tę cholerną zaletę, że przy tej firmowej akcji potrafi trzymać piłkę daleko od atakujących go piłkarzy i gra z nią bardzo krótko. W momencie doskoku obrońców jest już po prostu za późno na zablokowanie i często gęsto futbolówka ląduje w siatce. Swoją drogą gdzie jest Robben teraz, a jak gnojony był dwa sezony temu. Futbol jest zajebiście przewrotny.Swoją drogą ten Robben to jest jakiś fenomen, albo Ci obrońcy tacy słabi, ale "jedzie" całą karierę głównie na jednym zwodzie i bardzo często mu to wychodzi. Oczywiście czasami złamie na prawą nogę, ale ile razy na 10 zwodów? 1? góra 2 razy.
Marcinhp

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 10 kwie 2014, 23:31
Nie w każdym sezonie, a nawet jeśli to też nie tak późno, więc to akurat nie jest jakiś wyznacznik.czarny samael pisze:Przypomnę tylko, że Everton też zwykł nabierać wiatru w żagle pod koniec sezonu. Myślę, że to przewidywalne, ale może zaciemnić obraz obecnej sytuacji.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 kwie 2014, 1:10
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 14 kwie 2014, 13:27
O to mi chodzi, że już była ewentualna wymówka, że jak przegrają to przez niezdolność Rooneya. Gdyby wygrał MU to nikt by o tym nie wspominał, a jeśli nie był naprawdę do końca zdrowy to się nie gra, a nie płacze do poduszki i wylewa żale.Morrow pisze:Szymon coś pisze o jakiejś taniej i słabej zasłonie z Rooneyem. Przecież było widać, że nie był w 100% przygotowany do meczu, nic nie usprawiedliwia tych pudeł, ale to nie był ten Rooney, którego oglądamy zazwyczaj. Moyes podczas oficjalnej wypowiedzi dzień przed meczem powiedział przecież, że robią co mogą żeby zagrał i są na to spore szanse więc nie mam zielonego pojęcia o co Ci chodzi.
Szymon Fras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 14 kwie 2014, 13:47
Aby awansować to trzeba grać przez całe 90 lub 180 minut. Tak naprawdę to awans Bayernu był zagrożony przez 2 minuty do momentu wyrównania. Pisać takie rzeczy, że MU mógł awansować jest co najmniej niepoważne. To co w takim razie mają powiedzieć Borussia, czy też PSG? Manchester przegrał najbardziej wyraźnie ze wszystkich ćwierćfinałów, gdyż 2:4.Morrow pisze:Bayern jest lepszym zespołem ale najśmieszniejsze jest to, że naprawdę mogliśmy awansować dalej
Szymon Fras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 14 kwie 2014, 14:45
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 14 kwie 2014, 21:21
Szymon Fras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 14 kwie 2014, 21:28
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 14 kwie 2014, 22:05
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 14 kwie 2014, 22:25
Szymon Fras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 14 kwie 2014, 22:44
Szymon Fras pisze:a prawda jest taka, że MU był najgorszy ze wszystkich ćwierćfinalistów, gdyż liczy się końcowy wynik, który wygląda 2:4. Inne wyniki to 2:1, 3:3 i 3:2. A reszta nie ma żadnego znaczenia.
Arwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szymon Fras » 15 kwie 2014, 7:59
Mnie także śmieszy podniecanie się grą Manchesteru, który gra najgorszą piłkę od dekadyArwin pisze:
Szymon Fras
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio