Tak czy inaczej, jesli olewamy Fabregasa bo chcemy Hulka to ja mam w dupie taką zabawę

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 cze 2014, 21:42
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 cze 2014, 21:47
Po tym jak trafił do Rosji razem z Witselem, w Zenicie doszło do małego buntu. Zawodnicy byli niezadowoleni, że "gwiazdy" dostały dużo wyższe kontrakty. Skończyło się miedzy innymi na odejściu Denisowa. Hulk był tam nielubiany i reszta ekipy strasznie go olewała. Ale odkąd wszystko się unormowało, to Hulk gra świetnie. Pełno bramek i asyst.Magnum pisze:Czytałem że w Rosji bardzo kiepsko gra i się strasznie gubi, ale to może być też specyfika ligi.
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 05 cze 2014, 22:08
No i gdzie być tego Fabregasa wcisnął? Ja sam mam do niego ogromny sentyment i po pierwszych plotach chciałem go znowu w Arsenalu, ale tak myślę, że jeśli Wenger go nie chce, to wie co robi. Niby problem bogactwa, to żaden problem, ale naprawdę, jeśli mamy rozbijać bank (a ta 30 kilka baniek, to jednak sporo), to zróbmy to na klasowego napastnika, prawego obrońcę, a jak zostanie to jeszcze wielkiego, silnego murzyna do pomocy.Magnum pisze:Tak czy inaczej, jesli olewamy Fabregasa bo chcemy Hulka to ja mam w dupie taką zabawę
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 cze 2014, 22:36
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 cze 2014, 22:49
Do rotacji - chociaż Wenger nie umie rotować. My naprawdę nie musimy zajeżdżać wszystkich. Inna sprawa że rok w rok mamy pierdyliard kontuzji i nawet w tym roku mieliśmy sytuacje że przez wiele tygodni nie było ani Wilshere'a, ani Ozila ani Ramseya i była ciemna dupa. W takich sytuacji Cesc/ktokolwiek inny który może grać jak Cesc nie będzie mógł będzie jak znalazł. A poza tym jak już mówiłem - rotacja, rotacja, rotacja.Duch pisze:No i gdzie być tego Fabregasa wcisnął?
Nie napisałem bo... też go nie znam.emdżej pisze:j uwierzę jednak we wspomnianego przeze mnie Bahebecka (o czyym nikt nic nie napisał po moim poście)
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jankes » 05 cze 2014, 23:34
Jankes

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 cze 2014, 23:41
Jankes pisze:Wenger od zawsze idzie w młodzież, a Hulk by pasował tam jak pięść do oka

Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jankes » 05 cze 2014, 23:53
Jankes

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 05 cze 2014, 23:57
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 cze 2014, 14:29
Loczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 07 cze 2014, 15:29
Ozil ?Loczek pisze: Co z tego, że inwestuje w te wschodzące gwiazdeczki, skoro od dawna nie potrafi zapiąć żadnego dobrego transferu ?![]()
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 07 cze 2014, 16:54
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 07 cze 2014, 17:06
Gall

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 07 cze 2014, 17:08
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 07 cze 2014, 17:10
Gall
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin