Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 17:31
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:41
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 17:56
ja nie nabijam tylko pytam dziwie się dlaczego tak szybko zmieniasz zdanie??a moze jestes dziewczyną bo ponoc koieta zmienna jestpasztet ty jesteś jeszcze większym nabijaczem od Mikusińskiego.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:59
A mi się zdanie, że to na brzydkie dziewczyny mówi się pasztet.Pasztet pisze:ja nie nabijam tylko pytam dziwie się dlaczego tak szybko zmieniasz zdanie??a moze jestes dziewczyną bo ponoc koieta zmienna jestpasztet ty jesteś jeszcze większym nabijaczem od Mikusińskiego.
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 18:04
2FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 18:04
łał własnie nabiles posta bo co ma wspólnego zacytowana przec ciebie wypowiedz z tym co napisalesradekutd pisze:A mi się zdanie, że to na brzydkie dziewczyny mówi się pasztet.Pasztet pisze:ja nie nabijam tylko pytam dziwie się dlaczego tak szybko zmieniasz zdanie??a moze jestes dziewczyną bo ponoc koieta zmienna jestpasztet ty jesteś jeszcze większym nabijaczem od Mikusińskiego.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 18:10
2FCB widac, że jesteś tu nowy. No i posty czytałeś tylko z tego tematu.(patrz Arseanal i Manchester United) Pasztet jest prowokatorem, a to wszystko ciągnie się już od paru dni na różnych tematach. Jak poczytasz te tematy to przyznasz mi racje. Ale szanuje Twoje zdanie i Pozdrawiam!!2FCB pisze:Radekutd z całym szacunkiem dla ciebie, ale po przeczytaniu wszystkich postów uważam, że zarówno Mona jak i teraz pasztet mają racje. Coś bardzo szybko zmieniasz zdanie![]()
I nie wiem dlaczego od razu tak się denerwujesz. Widze, ze bardzo lubisz Manchester, ale w swoich wypowiedziach nalezy być obiektywnym, a ty taki nie jestes
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 18:14
a może powiesz nowemu userowi - dlaczego porządny i grzeczny radekutd miał przerwę w pisaniu na forumradekutd pisze:2FCB widac, że jesteś tu nowy. No i posty czytałeś tylko z tego tematu.(patrz Arseanal i Manchester United) Pasztet jest prowokatorem, a to wszystko ciągnie się już od paru dni na różnych tematach. Jak poczytasz te tematy to przyznasz mi racje. Ale szanuje Twoje zdanie i Pozdrawiam!!2FCB pisze:Radekutd z całym szacunkiem dla ciebie, ale po przeczytaniu wszystkich postów uważam, że zarówno Mona jak i teraz pasztet mają racje. Coś bardzo szybko zmieniasz zdanie![]()
I nie wiem dlaczego od razu tak się denerwujesz. Widze, ze bardzo lubisz Manchester, ale w swoich wypowiedziach nalezy być obiektywnym, a ty taki nie jestes![]()
P.S. Mona no i widzisz, ze ja nigdzie nie napisałem na LFC leszki
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 18:14
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 18:18
Domyślam się, że dostał bana, ale nie wiem za cofieldy pisze:a może powiesz nowemu userowi - dlaczego porządny i grzeczny radekutd miał przerwę w pisaniu na forumradekutd pisze:2FCB widac, że jesteś tu nowy. No i posty czytałeś tylko z tego tematu.(patrz Arseanal i Manchester United) Pasztet jest prowokatorem, a to wszystko ciągnie się już od paru dni na różnych tematach. Jak poczytasz te tematy to przyznasz mi racje. Ale szanuje Twoje zdanie i Pozdrawiam!!2FCB pisze:Radekutd z całym szacunkiem dla ciebie, ale po przeczytaniu wszystkich postów uważam, że zarówno Mona jak i teraz pasztet mają racje. Coś bardzo szybko zmieniasz zdanie![]()
I nie wiem dlaczego od razu tak się denerwujesz. Widze, ze bardzo lubisz Manchester, ale w swoich wypowiedziach nalezy być obiektywnym, a ty taki nie jestes![]()
2FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 15 lip 2005, 18:23
No jak to, nieradekutd pisze:to co dopiero był L'pool w zeszłym sezonie?????? Chyba naprawde leszkiem.......
Mona_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 18:25
dobre kłoci sie choc wie (a moze nie wie?) ze nie ma racji... zupelnie jak moj wujekradekutd, oj widze, ze naprawde klotliwy jestes. Wyklocac sie z tyloma osobami naraz
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 18:38
LFC FAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 18:40
Dokładnie....viadro pisze:Jak dalej będą sprzedawać najlepszych piłakrzy, to mogą mieć kłopoty ze zdobyciem mistrza, a wy tutaj spekulujecie na LM
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 18:55
Mona_ pisze:P.S. Mona no i widzisz, ze ja nigdzie nie napisałem na LFC leszkiNo jak to, nieradekutd pisze:to co dopiero był L'pool w zeszłym sezonie?????? Chyba naprawde leszkiem.......Nie wspominajac juz, ze wczesniej napisales, ze chcesz finalu Manchester - Juve, bo to jest liga mistrzow a nie leszkow. Tuz po tym jak ja zapytalam czy w tym sezonie nie spotkaly sie dwa wielkie zespoly
![]()
radekutd, oj widze, ze naprawde klotliwy jestes. Wyklocac sie z tyloma osobami naraz
radekutd
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio