Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 15

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto jest faworytem LM?

Manchester City
8
19%
Bayern
3
7%
Real
6
14%
PSG
3
7%
Manchester United
3
7%
Barcelona
2
5%
Atletico
1
2%
Inter Mediolan
9
21%
AC Milan
3
7%
Napoli
0
Brak głosów
RB Lipsk
0
Brak głosów
Borussia Dortmund
0
Brak głosów
FC Porto
0
Brak głosów
Benfica
0
Brak głosów
Lazio
2
5%
Ktoś inny
3
7%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 15 lip 2005, 17:31

Angielskim druzynom jest bardzo trudno zdobyć LM bo przecież grają w najbardziej intensywnym systemi meczy w Euopie. Dlatego szacunek dla Liverpoolu ( choć oni w sumie od pewnego czasu walczyli tylko na jednym froncie , bo w tych czasach np potrójna korona to abstrakcja przy takiej ilość meczy)

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:41

pasztet ty jesteś jeszcze większym nabijaczem od Mikusińskiego. A swoją drogą dziwne, że go nie ma :shock: :wink: . Chyba gdzieś wyjechał. Rossi ma racje w Anglii nie dośc, że grają najwięcej spotkań, to mają bardzo napięty kalendarz. Liga angielska, puchar anglii, liga mistrzów, puchar ligi angielskiej, a do tego rozgrywki ligowe, kończą przed finałem Ligi Mistrzów. Nigdzie tak nie ma. No ale United w 99r zdobyli Potrójną Koronę, a nawet więcej.(puchar kontynentalny czy coś takiego i chyba tarczę dobroczynności) :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 17:56

pasztet ty jesteś jeszcze większym nabijaczem od Mikusińskiego.
ja nie nabijam tylko pytam dziwie się dlaczego tak szybko zmieniasz zdanie??a moze jestes dziewczyną bo ponoc koieta zmienna jest :lol:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 17:59

Pasztet pisze:
ja nie nabijam tylko pytam dziwie się dlaczego tak szybko zmieniasz zdanie??a moze jestes dziewczyną bo ponoc koieta zmienna jest :lol:
A mi się zdanie, że to na brzydkie dziewczyny mówi się pasztet.

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 18:04

Radekutd z całym szacunkiem dla ciebie, ale po przeczytaniu wszystkich postów uważam, że zarówno Mona jak i teraz pasztet mają racje. Coś bardzo szybko zmieniasz zdanie :wink:

I nie wiem dlaczego od razu tak się denerwujesz. Widze, ze bardzo lubisz Manchester, ale w swoich wypowiedziach nalezy być obiektywnym, a ty taki nie jestes :roll:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 18:04

radekutd pisze:
Pasztet pisze:
A mi się zdanie, że to na brzydkie dziewczyny mówi się pasztet.
łał własnie nabiles posta bo co ma wspólnego zacytowana przec ciebie wypowiedz z tym co napisales :?: :lol: :lol: :lol:

ps. w innym temacie kiedys juz to bylo mowione i niestety uzytkownicy maja inne zdanie na ten temat

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 18:10

2FCB pisze:Radekutd z całym szacunkiem dla ciebie, ale po przeczytaniu wszystkich postów uważam, że zarówno Mona jak i teraz pasztet mają racje. Coś bardzo szybko zmieniasz zdanie :wink:

I nie wiem dlaczego od razu tak się denerwujesz. Widze, ze bardzo lubisz Manchester, ale w swoich wypowiedziach nalezy być obiektywnym, a ty taki nie jestes :roll:
2FCB widac, że jesteś tu nowy. No i posty czytałeś tylko z tego tematu.(patrz Arseanal i Manchester United) Pasztet jest prowokatorem, a to wszystko ciągnie się już od paru dni na różnych tematach. Jak poczytasz te tematy to przyznasz mi racje. Ale szanuje Twoje zdanie i Pozdrawiam!! 8)

P.S. Mona no i widzisz, ze ja nigdzie nie napisałem na LFC leszki :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 lip 2005, 18:14

radekutd pisze:
2FCB pisze:Radekutd z całym szacunkiem dla ciebie, ale po przeczytaniu wszystkich postów uważam, że zarówno Mona jak i teraz pasztet mają racje. Coś bardzo szybko zmieniasz zdanie :wink:

2FCB widac, że jesteś tu nowy. No i posty czytałeś tylko z tego tematu.(patrz Arseanal i Manchester United) Pasztet jest prowokatorem, a to wszystko ciągnie się już od paru dni na różnych tematach. Jak poczytasz te tematy to przyznasz mi racje. Ale szanuje Twoje zdanie i Pozdrawiam!! 8)

a może powiesz nowemu userowi - dlaczego porządny i grzeczny radekutd miał przerwę w pisaniu na forum :?:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 18:14

jakim prowokatorem?? po prostu gdy cos mnie intryguje w niektorych wypowiedziach to pytam się o to (tak jak z tą zmianą zdania) albo przedstawiam swoją opinię ale po prostu jest kilka osob które sa bardzo subiektywne i mysla ze to co pisza to swieta prawda a tak nie jest.. a tak poza tym to jestm bardzo milusi ;p

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 18:18

fieldy pisze:
radekutd pisze:

a może powiesz nowemu userowi - dlaczego porządny i grzeczny radekutd miał przerwę w pisaniu na forum :?:
Domyślam się, że dostał bana, ale nie wiem za co :D

Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 15 lip 2005, 18:23

P.S. Mona no i widzisz, ze ja nigdzie nie napisałem na LFC leszki
radekutd pisze:to co dopiero był L'pool w zeszłym sezonie?????? Chyba naprawde leszkiem.......
No jak to, nie :wink: Nie wspominajac juz, ze wczesniej napisales, ze chcesz finalu Manchester - Juve, bo to jest liga mistrzow a nie leszkow. Tuz po tym jak ja zapytalam czy w tym sezonie nie spotkaly sie dwa wielkie zespoly :wink:

radekutd, oj widze, ze naprawde klotliwy jestes. Wyklocac sie z tyloma osobami naraz :P

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 18:25

radekutd, oj widze, ze naprawde klotliwy jestes. Wyklocac sie z tyloma osobami naraz
dobre kłoci sie choc wie (a moze nie wie?) ze nie ma racji... zupelnie jak moj wujek :lol:

Awatar użytkownika
LFC FAN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 18:38

CIĘZKO IM BĘDZIE ALE MOŻE J ENGEL COŚ WYMYŚLI TO ŚWIETNY TRENER
ZYCZE WIŚLE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W EUROPEJSKICH PUCHARACH TAK JAK I INNYM DRUŻYNĄ :)

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 15 lip 2005, 18:40

viadro pisze:Jak dalej będą sprzedawać najlepszych piłakrzy, to mogą mieć kłopoty ze zdobyciem mistrza, a wy tutaj spekulujecie na LM :P
Dokładnie....

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 18:55

Mona_ pisze:
P.S. Mona no i widzisz, ze ja nigdzie nie napisałem na LFC leszki
radekutd pisze:to co dopiero był L'pool w zeszłym sezonie?????? Chyba naprawde leszkiem.......
No jak to, nie :wink: Nie wspominajac juz, ze wczesniej napisales, ze chcesz finalu Manchester - Juve, bo to jest liga mistrzow a nie leszkow. Tuz po tym jak ja zapytalam czy w tym sezonie nie spotkaly sie dwa wielkie zespoly :wink:

radekutd, oj widze, ze naprawde klotliwy jestes. Wyklocac sie z tyloma osobami naraz :P

Mona to Devil Dam nazwał Liverpool leszkami. Ja tak nazwałem: porto, monaco, rosenborg. Zobacz sobie na drugiej stronie tego tematu. Bo ja oglądając finał Ligi Mistrzów chce oglądac taki ładny jak właśnie np. L'pool - Milan, a nie Porto - Monaco nawet wyniku nie pamiętam dokładnie :twisted: . Choc oczywiście najlepiej, żeby w finale grało United. :twisted:

Pozdrawiam

P.S. fieldy ja nigdy nie dostałem bana po prostu musiałem się uczyc i jakiś czas nie wchodziłem.!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Pochwale się średnio 5.0 i 85 pkt z egzaminu :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”