i tak najlepsze sa mecze mu-arsenalChoc oczywiście najlepiej, żeby w finale grało United.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 18:59
i tak najlepsze sa mecze mu-arsenalChoc oczywiście najlepiej, żeby w finale grało United.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 19:03
Pasztet pisze:i tak najlepsze sa mecze mu-arsenalChoc oczywiście najlepiej, żeby w finale grało United.ach te emocje
fajnie jakby byl taki final w tym roku
mam andzieje ze chlopcy w tym sezonie sie spreza
![]()
![]()
GO GO GUNNERS
![]()
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 19:06
ale za to Lehmann potrafi pozbawic was arcywaznego zutu karnegoradekutd pisze:Pasztet pisze:i tak najlepsze sa mecze mu-arsenalChoc oczywiście najlepiej, żeby w finale grało United.ach te emocje
![]()
![]()
GO GO GUNNERS
![]()
I oby wynik był taki jak na Highbury w zeszłym sezonie. To prawda, że oglądając te mecze są zawsze emocje, ale ostatnimi czasy nie możecie pozbawic United kompletu punktów.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 19:11
Na szczęście teraz już Scholes nie będzie strzelał karnych. A pozatym teraz mamy najlepszego bramkarza w Premiership - Edwina van der Sara!!!!Pasztet pisze:ale za to Lehmann potrafi pozbawic was arcywaznego zutu karnegoradekutd pisze:Pasztet pisze:i tak najlepsze sa mecze mu-arsenalach te emocje
![]()
![]()
GO GO GUNNERS
![]()
I oby wynik był taki jak na Highbury w zeszłym sezonie. To prawda, że oglądając te mecze są zawsze emocje, ale ostatnimi czasy nie możecie pozbawic United kompletu punktów.![]()
![]()
HAHA
![]()
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 19:15
a powiedz kibice albo trener czy ktos z zarzadu mieli pretensje do scholesa za to ze nie strzelil tego karniaka??Na szczęście teraz już Scholes nie będzie strzelał karnych
o ile sie nie myle to wzieliscie go z wolnego transferu.. gdyby byl taki dobry to fulham (?) dawno by z nim podpisal kontrat na dluzej... a pozatym to ile on ma lat? 35??na ile sezonow on wam starczy?? 2? troche stary zreszta lehman tez jest stary.. niby doswiadczenie ale refleks juz nie ten... niby mamy kupic ricardo ale to nie jest jakies wielkie wzmocnienieA pozatym teraz mamy najlepszego bramkarza w Premiership - Edwina van der Sara!!!!
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 lip 2005, 19:15
To żeś mnie teraz rozbroił... Van der Sar najlepszy w Premiership? Chyba miałeś na myśli 'najwyższy'.radekutd pisze:Na szczęście teraz już Scholes nie będzie strzelał karnych. A pozatym teraz mamy najlepszego bramkarza w Premiership - Edwina van der Sara!!!!Pasztet pisze:ale za to Lehmann potrafi pozbawic was arcywaznego zutu karnegoradekutd pisze:
I oby wynik był taki jak na Highbury w zeszłym sezonie. To prawda, że oglądając te mecze są zawsze emocje, ale ostatnimi czasy nie możecie pozbawic United kompletu punktów.![]()
![]()
HAHA
![]()
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 19:22
Pasztet pisze:a powiedz kibice albo trener czy ktos z zarzadu mieli pretensje do scholesa za to ze nie strzelil tego karniaka??Na szczęście teraz już Scholes nie będzie strzelał karnycho ile sie nie myle to wzieliscie go z wolnego transferu.. gdyby byl taki dobry to fulham (?) dawno by z nim podpisal kontrat na dluzej... a pozatym to ile on ma lat? 35??na ile sezonow on wam starczy?? 2? troche stary zreszta lehman tez jest stary.. niby doswiadczenie ale refleks juz nie ten... niby mamy kupic ricardo ale to nie jest jakies wielkie wzmocnienieA pozatym teraz mamy najlepszego bramkarza w Premiership - Edwina van der Sara!!!!
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 19:24
2FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lip 2005, 19:25
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 19:31
2FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 19:31
cloner pisze:zabawie sie teraz w moderatora - kto napisze kolejny post OT bedzie ostrzezenie![]()
bo to sie nudne robi, temat jest o szansach w LM, a nie o pojedynkach Man utd vs. Arsenal, i o bramkarzachobaj i Lehmann i VDS sa slabi, wiec nie wiem nad czym tak dyskutujecie, a transfery, ktore oba kluby dokonaly nie pomoga im, zeby lepiej sie zaprezentowac na europejskich salonach, wg mnie w tym sezonie najlepsze beda druzyny z Wloch (Inter, Juventus, Milan[niestety]) oraz z Hiszpanii (Real, Barcelona), i nic tego nie zmieni
![]()
Man Utd odpadnie pewnie np. z Ol. Lyon przez blad VDS, ktory szczerze mowiac, slaby jesta Arsenal odpadnie (bo zawsze odpada w poczatkowej fazie pucharowej)
Pozdrawiam
radekutd
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 19:38
i widzisz jaki ty jesteśPozatym jeśli twierdziż, że Edwin van der Saar jest słaby to się na piłce nie znasz
pisales ze nie potrafie czytac ze zrozumieniem (jesli nie ty to sorry ale mam slaba pamiec) a widze ze u ciebie wcale nie jest z tym lepiej.. cloner nie napisal ze bedzie dawal ostrzezenia.. tylko napisal komunikat ze jezeli bedzie OT to bedzie wp ale nie napisal ze od niego... ja pewnie wlasnie jedno(?) zarobilemA pozatym za kogo ty się uważasz, że będziesz dawał ostrzeżenia!!
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 19:42
2FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 20:01
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 20:05
LFC FAN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio