Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 16

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto jest faworytem LM?

Manchester City
8
19%
Bayern
3
7%
Real
6
14%
PSG
3
7%
Manchester United
3
7%
Barcelona
2
5%
Atletico
1
2%
Inter Mediolan
9
21%
AC Milan
3
7%
Napoli
0
Brak głosów
RB Lipsk
0
Brak głosów
Borussia Dortmund
0
Brak głosów
FC Porto
0
Brak głosów
Benfica
0
Brak głosów
Lazio
2
5%
Ktoś inny
3
7%
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 18:59

Choc oczywiście najlepiej, żeby w finale grało United.
i tak najlepsze sa mecze mu-arsenal :P ach te emocje 8) fajnie jakby byl taki final w tym roku :D mam andzieje ze chlopcy w tym sezonie sie spreza :)

:!: :!: GO GO GUNNERS :!: :!:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 19:03

Pasztet pisze:
i tak najlepsze sa mecze mu-arsenal :P ach te emocje 8) fajnie jakby byl taki final w tym roku :D mam andzieje ze chlopcy w tym sezonie sie spreza :)

I oby wynik był taki jak na Highbury w zeszłym sezonie. To prawda, że oglądając te mecze są zawsze emocje, ale ostatnimi czasy nie możecie pozbawic United kompletu punktów. :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 19:06

radekutd pisze:
Pasztet pisze:

I oby wynik był taki jak na Highbury w zeszłym sezonie. To prawda, że oglądając te mecze są zawsze emocje, ale ostatnimi czasy nie możecie pozbawic United kompletu punktów. :twisted:
ale za to Lehmann potrafi pozbawic was arcywaznego zutu karnego :twisted: :twisted: :twisted: HAHA :lol: :lol:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 19:11

Pasztet pisze:
radekutd pisze:
Pasztet pisze:i tak najlepsze sa mecze mu-arsenal :P ach te emocje 8) fajnie jakby byl taki final w tym roku :D mam andzieje ze chlopcy w tym sezonie sie spreza :)

ale za to Lehmann potrafi pozbawic was arcywaznego zutu karnego :twisted: :twisted: :twisted: HAHA :lol: :lol:
Na szczęście teraz już Scholes nie będzie strzelał karnych. A pozatym teraz mamy najlepszego bramkarza w Premiership - Edwina van der Sara!!!!

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 19:15

Na szczęście teraz już Scholes nie będzie strzelał karnych
a powiedz kibice albo trener czy ktos z zarzadu mieli pretensje do scholesa za to ze nie strzelil tego karniaka??
A pozatym teraz mamy najlepszego bramkarza w Premiership - Edwina van der Sara!!!!
o ile sie nie myle to wzieliscie go z wolnego transferu.. gdyby byl taki dobry to fulham (?) dawno by z nim podpisal kontrat na dluzej... a pozatym to ile on ma lat? 35??na ile sezonow on wam starczy?? 2? troche stary zreszta lehman tez jest stary.. niby doswiadczenie ale refleks juz nie ten... niby mamy kupic ricardo ale to nie jest jakies wielkie wzmocnienie :?

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 lip 2005, 19:15

radekutd pisze:
Pasztet pisze:
radekutd pisze:

Na szczęście teraz już Scholes nie będzie strzelał karnych. A pozatym teraz mamy najlepszego bramkarza w Premiership - Edwina van der Sara!!!!
To żeś mnie teraz rozbroił... Van der Sar najlepszy w Premiership? Chyba miałeś na myśli 'najwyższy'. :lol:

Według mnie trudno w tej chwili oceniać, kto wygra Ligę Mistrzów 2005/06. Dlaczego? Ponieważ to nie ma sensu. W zeszłym roku typowano FC Barcelonę, a ta odpadła w 1/8. To samo z Realem - 'Królewscy' mieli się odrodzić. I się odrodzili. Tylko trochę za późno. ;) Według mnie trzeci rok z rzędu wygra LM jakiś czarny koń. Choć liczę na triumf Barcy. ;)

Pozdrawiam.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 19:22

Pasztet pisze:
Na szczęście teraz już Scholes nie będzie strzelał karnych
a powiedz kibice albo trener czy ktos z zarzadu mieli pretensje do scholesa za to ze nie strzelil tego karniaka??
A pozatym teraz mamy najlepszego bramkarza w Premiership - Edwina van der Sara!!!!
o ile sie nie myle to wzieliscie go z wolnego transferu.. gdyby byl taki dobry to fulham (?) dawno by z nim podpisal kontrat na dluzej... a pozatym to ile on ma lat? 35??na ile sezonow on wam starczy?? 2? troche stary zreszta lehman tez jest stary.. niby doswiadczenie ale refleks juz nie ten... niby mamy kupic ricardo ale to nie jest jakies wielkie wzmocnienie :?

Tylko, że Edwin van der Sar przyszedł do nas za 2mln funtów. Jego zarobki będą wynośic 50 000 funtów tyg. Holender jest zdecydowanie lepszy od waszego bardzo carrolo podobego, aczkolwiek lepszego bramkarza. :wink: Lehmann wyszedł tylko ten jeden jedyny mecz, a Edwin van der Sar potwierdził swoją klasę m.in. w finałach Euro 2004. Anka ty sobie lepiej popatrz na Valdesa w Barcelonie. Przy nim Tim Howard, to jest najwyższa światowa klasa. Oczywiście nie mówie, że Amerykanin jest słaby :wink: .

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 19:24

Van der Sar przeszedł do MU za 2 mln funtów chyba.

Bez przesady :lol: to nie jest najlepszy bramkarz premiership, choć nie powiem jest dobry. Mimo wszystko uważam, że Petr Cech jest lepszy, Reina też jest bardzo dobry, ale czy bedzie lepszy od VdS to się okaże (Reina w lidze hiszpańskiej obronił 7 z 9 karnych 8) )

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lip 2005, 19:25

zabawie sie teraz w moderatora - kto napisze kolejny post OT bedzie ostrzezenie :!:

bo to sie nudne robi, temat jest o szansach w LM, a nie o pojedynkach Man utd vs. Arsenal, i o bramkarzach :!: obaj i Lehmann i VDS sa slabi, wiec nie wiem nad czym tak dyskutujecie, a transfery, ktore oba kluby dokonaly nie pomoga im, zeby lepiej sie zaprezentowac na europejskich salonach, wg mnie w tym sezonie najlepsze beda druzyny z Wloch (Inter, Juventus, Milan[niestety]) oraz z Hiszpanii (Real, Barcelona), i nic tego nie zmieni :!:
Man Utd odpadnie pewnie np. z Ol. Lyon przez blad VDS, ktory szczerze mowiac, slaby jest :) a Arsenal odpadnie (bo zawsze odpada w poczatkowej fazie pucharowej) :D

Pozdrawiam

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 19:31

Radeutd bez przesady po co się kłucić :roll: Nie rozumiem cię. Napisałes, ze pasztet jest prowokatorem a w tym temacie widze, ze ty prowokujesz. Napisałeś, ze VdS jest najlepszym bramkarzem w premiership, Anka napisała, ze to nie prawda (według niej), a ty od razu musisz atakować, prowokować. Wspominasz cos o Valdezie, zeby się martwiła o niego, mimo, że nikt nie wspomniał o tym.

Zastanów się troche nad tym. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2005, 19:33 przez 2FCB, łącznie zmieniany 1 raz.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 15 lip 2005, 19:31

cloner pisze:zabawie sie teraz w moderatora - kto napisze kolejny post OT bedzie ostrzezenie :!:

bo to sie nudne robi, temat jest o szansach w LM, a nie o pojedynkach Man utd vs. Arsenal, i o bramkarzach :!: obaj i Lehmann i VDS sa slabi, wiec nie wiem nad czym tak dyskutujecie, a transfery, ktore oba kluby dokonaly nie pomoga im, zeby lepiej sie zaprezentowac na europejskich salonach, wg mnie w tym sezonie najlepsze beda druzyny z Wloch (Inter, Juventus, Milan[niestety]) oraz z Hiszpanii (Real, Barcelona), i nic tego nie zmieni :!:
Man Utd odpadnie pewnie np. z Ol. Lyon przez blad VDS, ktory szczerze mowiac, slaby jest :) a Arsenal odpadnie (bo zawsze odpada w poczatkowej fazie pucharowej) :D

Pozdrawiam

Manchester United dojdzie co najmniej do półfinał i na pewno nie odpadnie z Lyon, gdyż Francuzi popłyną w 1/8 finału. Pozatym jeśli twierdziż, że Edwin van der Saar jest słaby to się na piłce nie znasz!!! Ale jak zobaczysz Jego występy w LM to szybko zmienisz zdanie. A pozatym za kogo ty się uważasz, że będziesz dawał ostrzeżenia!! Od tego są moderatorzy!!!! Ja też moge napisac, że jestem np. Bin Ladenem i wlece Boingiem w twój dom!!!! :twisted:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 15 lip 2005, 19:38

Pozatym jeśli twierdziż, że Edwin van der Saar jest słaby to się na piłce nie znasz
i widzisz jaki ty jesteś :?: ktos ma inne zdanie od ciebie a ty od razu piszesz ze sie nie zna na futbolu albo ze jest z podstawowki... jak to kttos powiedzial wiecej obiektywizmu :!: :!: :!:
A pozatym za kogo ty się uważasz, że będziesz dawał ostrzeżenia!!
pisales ze nie potrafie czytac ze zrozumieniem (jesli nie ty to sorry ale mam slaba pamiec) a widze ze u ciebie wcale nie jest z tym lepiej.. cloner nie napisal ze bedzie dawal ostrzezenia.. tylko napisal komunikat ze jezeli bedzie OT to bedzie wp ale nie napisal ze od niego... ja pewnie wlasnie jedno(?) zarobilem :(

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 19:42

Radeutd bez przesady po co się kłucić :roll: Nie rozumiem cię. Napisałes, ze pasztet jest prowokatorem a w tym temacie widze, ze ty prowokujesz. Napisałeś, ze VdS jest najlepszym bramkarzem w premiership, Anka napisała, ze to nie prawda (według niej), a ty od razu musisz atakować, prowokować. Wspominasz cos o Valdezie, zeby się martwiła o niego, mimo, że nikt nie wspomniał o tym.

Zastanów się troche nad tym. Pozdrawiam.

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 15 lip 2005, 20:01

dobra Panowie. to po ile ostrzezen proponujecie za off-topici? tyczy sie to Paszteta, radeekutd i 2FCB, Mona, Fieldy, Decil Dam, Michal _United

jezeli sami nie dacie jakiejs propozycji na priva to sam Was ukarze. macie czas do 21:30 inaczej sam wam wlepie WP. najlepiej sprawiedliwie sei samemu osadzic.

wiec czekam. jeszcze jeden post nie na temat ktoregos z wyzej wymienionych userow i bedzie 2 razy wiecej ostrzezen

Awatar użytkownika
LFC FAN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 20:05

licze na dobrą L M wtym sezonie ostani sezon był ...

[b]naprawde tak uwazasz ? zacznij pisac sesnowne posy, bo liczba Twoich WP sie podwoi :D [/b]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”