Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 17 lip 2005, 22:05
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 18 lip 2005, 14:52
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 18 lip 2005, 17:56
Michal_United
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 lip 2005, 18:32
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 lip 2005, 18:59
Rossi

gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 lip 2005, 19:28
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 lip 2005, 19:59
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 lip 2005, 21:17
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 lip 2005, 23:41
RoRo przejmujesz się? im szybciej odejdzie z tego klubu, tym będzie miał lepiej! Joe Cole to jest jeden z niewielu zawodników Chelsea, których podziwiam (dodając Cecha i Lamparda).RoRo pisze:No i biedny Joe Cole nie nacieszyl sie dlugo miejscem w pierwszym skladzieA taki byl szczesliwy, widocznie przedwczesnie. Mam nadzieje ze jednak bedzie walczyl z Phillipsem !!!
POZDRO
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 lip 2005, 23:56
Nie przejmujcie sie sezon w Anglii jest długi, poza tym obfituje w wiele kontuzji.napewno zyskał w oczach Jose za poprzedni sezon i swoje także pogra(może grac na środku).predzej obawiałbym sie o miejsce dla Duffa.Tomusmc pisze:RoRo przejmujesz się? im szybciej odejdzie z tego klubu, tym będzie miał lepiej! Joe Cole to jest jeden z niewielu zawodników Chelsea, których podziwiam (dodając Cecha i Lamparda).RoRo pisze:No i biedny Joe Cole nie nacieszyl sie dlugo miejscem w pierwszym skladzieA taki byl szczesliwy, widocznie przedwczesnie. Mam nadzieje ze jednak bedzie walczyl z Phillipsem !!!
POZDRO
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 21 lip 2005, 12:05
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 lip 2005, 17:43
W oczach Mourinho, Makelele jest swietosci i jest nietykalnybartek12 pisze:o mój drogi Duff niestraci miejsca w składzie prędzej Makalele.
Essien chyba zostanie piłkarzem chelsea.
sorki za off topic:poszukuje newsmanów na stornke o chelsea piszczie na 2108699 mój numer gg sorka jeszcze raz za OFF TOPIC
Tylko ze on sobie pewnie obieca ze bedzie walczyl o miejsce w skaldzie a SWP go wyciula i to byly gracz MANCITY bedzie gral a Cole siedzial.Tomusmc pisze:RoRo przejmujesz się? im szybciej odejdzie z tego klubu, tym będzie miał lepiej! Joe Cole to jest jeden z niewielu zawodników Chelsea, których podziwiam (dodając Cecha i Lamparda).RoRo pisze:No i biedny Joe Cole nie nacieszyl sie dlugo miejscem w pierwszym skladzieA taki byl szczesliwy, widocznie przedwczesnie. Mam nadzieje ze jednak bedzie walczyl z Phillipsem !!!
POZDRO
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbol_fanka » 29 lip 2005, 21:52
futbol_fanka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 22:01
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio