Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 36

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 17 lip 2005, 22:05

a jaki to byl gest?? jakis filmik moze macie :> ?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 18 lip 2005, 14:52

Niedawno cytowaliśmy wypowiedzi Jose Mourinho i Sir Alexa Fergusona na temat ligowego terminarza.

Menedżer Manchesteru twierdził, że od siedmiu lat powtarza się sytucja, w której Arsenal gra więcej meczów u siebie niż inne zespoły po rozgrywkach Ligi Mistrzów.

Przez ostatnie siedem lat "Kanonierzy" rozegrali jednak tylko 53% spotkań po meczach Champions League na własnym stadionie, podczas gdy MU i Chelsea grały odpowiednio 54 i 55 procent spotkań u siebie po Lidze Mistrzów.

Oto dokładne statystyki:

Arsenal: Meczów 64 - 34 dom, 30 wyjazd. Procent: 53%
Manchester United: Meczów 87 - 47 dom, 40 wyjazd. Procent: 54%
Chelsea: Meczów 40 - 22 dom, 18 wyjazd. Procent: 55%

dobraly sie 2 pajace :roll:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 18 lip 2005, 17:56

No i kolejny zawdink poszedl sie zmarnowac :? . Shaun Wright-Philpis został oficjalnie zawodnikem czelsi.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 lip 2005, 18:32

chyba bedzie dalej sie rozwijac pod kierunkiem Moourinho.wygląda ze Chelsea bedzie grac 1-4-3-3
CECH
FERREIRA-CARVALHO-TERRY-DEL HORNO(BRIDGE)
J.COLE-LAMPARD-MAKELELE
(ESSIEN-jeśli go sprowadzą)
W-PHILLIPS-CRESPO(DROGBA)-ROBBEN
A co z Duffem, Gallasem, Gudjohnsenem.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 18 lip 2005, 18:59

No i dobrz że przeszedł niech sobie idzie jeszcze tylko Essiena :twisted:
Niech sprowadzają jak największą liczbe zawodników to polowa nie będzie grać i atmosfera w drużynie się popsuje :D Nie wiem co ten Mourinho myśli ale zobaczymy jak będzie wyglądać pomoc w nadchodzącym sezonie.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 lip 2005, 19:24

bardzo ciekawy zakup :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 lip 2005, 19:28

Michal_United :arrow: poszedł się marnować :?: loooooooooooooooooooooooooooool :lol:
Jego prawdziwa kariera dopiero może się rozpocząć.
Świetny transfer Chelsea. Brakowało właśnie kogoś na prawą stronę.
The Blues będą niesamowicie silni w przyszłym sezonie.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 18 lip 2005, 19:59

Gratuluje Chelsea transferu. Mourinho chciał SWP i go ma. Teraz będzie się rozwijał. Ja się jednak nie ciesze. Kurde. Chelsea zaczyna wykupować za dużo talentów. Będzie nadmiar i znakomici młodzi zawodnicy się zmarnują. Chcieli już mieć u sibie brazylijczyka Andersona. Dobrze, że im się go nie udało kupić. Mam nadzieję, że z tranfserami nie będą się kierować na Amerykę Płd. Pomóc w tym może Crespo. Musi poprostu źle grać. Wtedy Mourinho nabierze niechęci do argentyńczyków.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 18 lip 2005, 21:17

No i biedny Joe Cole nie nacieszyl sie dlugo miejscem w pierwszym skladzie :( A taki byl szczesliwy, widocznie przedwczesnie. Mam nadzieje ze jednak bedzie walczyl z Phillipsem !!!

POZDRO

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 18 lip 2005, 23:41

RoRo pisze:No i biedny Joe Cole nie nacieszyl sie dlugo miejscem w pierwszym skladzie :( A taki byl szczesliwy, widocznie przedwczesnie. Mam nadzieje ze jednak bedzie walczyl z Phillipsem !!!

POZDRO
RoRo przejmujesz się? im szybciej odejdzie z tego klubu, tym będzie miał lepiej! Joe Cole to jest jeden z niewielu zawodników Chelsea, których podziwiam (dodając Cecha i Lamparda).

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 18 lip 2005, 23:56

Tomusmc pisze:
RoRo pisze:No i biedny Joe Cole nie nacieszyl sie dlugo miejscem w pierwszym skladzie :( A taki byl szczesliwy, widocznie przedwczesnie. Mam nadzieje ze jednak bedzie walczyl z Phillipsem !!!

POZDRO
RoRo przejmujesz się? im szybciej odejdzie z tego klubu, tym będzie miał lepiej! Joe Cole to jest jeden z niewielu zawodników Chelsea, których podziwiam (dodając Cecha i Lamparda).
Nie przejmujcie sie sezon w Anglii jest długi, poza tym obfituje w wiele kontuzji.napewno zyskał w oczach Jose za poprzedni sezon i swoje także pogra(może grac na środku).predzej obawiałbym sie o miejsce dla Duffa.
POZDRO

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 21 lip 2005, 12:05

o mój drogi Duff niestraci miejsca w składzie prędzej Makalele.
Essien chyba zostanie piłkarzem chelsea.

sorki za off topic:poszukuje newsmanów na stornke o chelsea piszczie na 2108699 mój numer gg sorka jeszcze raz za OFF TOPIC

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 lip 2005, 17:43

bartek12 pisze:o mój drogi Duff niestraci miejsca w składzie prędzej Makalele.
Essien chyba zostanie piłkarzem chelsea.

sorki za off topic:poszukuje newsmanów na stornke o chelsea piszczie na 2108699 mój numer gg sorka jeszcze raz za OFF TOPIC
W oczach Mourinho, Makelele jest swietosci i jest nietykalny :]
Tomusmc pisze:

POZDRO
Tylko ze on sobie pewnie obieca ze bedzie walczyl o miejsce w skaldzie a SWP go wyciula i to byly gracz MANCITY bedzie gral a Cole siedzial.

POZDRO

futbol_fanka
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Chelsea najlepsza jest:)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbol_fanka » 29 lip 2005, 21:52

Jak ja kocham ten klub! Jest niesamowity! Piłkarze z The Blues to młodzi (w przeciwieństwie do Milanu, czy Realu M. ), zdolni i zdeterminowani chłopcy! A takie sławy jak G.Zola (wg. mnie najlepszy piłkarz wszechczasów), F.Lampard (obecnie jeden z najlepszych pomocników na świecie), J. Terry, czy W.Bridge (świetni obrońcy) są znani na całym globie, a wciąż są świetni!

Ja Was ludzie nie rozumiem. Może i niebiescy nie mają bogatej historii klubu, ale ich grę każdy prawdziwy kibic (czyli taki który zna się na piłce) po prostu musi doceniać. Dobrze przeprowadzane akcje, znakomite dryblingi, świetna gra w obronie, a przede wszystkim cudowne rozegranie w 2-giej linii zasługuje na podziw! Za co Wy lubicie Barce, Milan czy Juve? Za samą nazwę? Nie cieszycie się gdy wasi wygrywają? Ja lubię Chelsea od 2003 roku i nie wstydzę sie tego powiedzieć. Jestem dumna z tego, że jestem świadkiem początku ich potęgi! Nie mówcie więcej że nie nawidzicie Chelsea. Ona Wam daje emocje, pokazuje jak piękny jest futbol...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 22:01

No widzisz a ja Milan kocham od 1994 roku a ci starzy pilkarze Milanu doszli w tym roku do finału LM a pozatym w Czelsji jest taki pilkarz jak Maldini badz Costacurta oni grali razem z obecnym trenerem mimo wieku dalej sa uwazani za jednych z najlepszych na swoich pozycjach.
Milan to potega czego nie mozna (jak narazie) powiedziec o Czelsji ktore istanieje dzieki pieniądza Romka.
Pozatym nie zachwycaj sie tak bardzo ich gra bo nie graja az tak pieknie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”