Domek nr 10 (temat luźny) - Strona 3697

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 wrz 2014, 12:27

To jest chyba jeden z nielicznych plusow zycia w PL, brak tolerancji na tego typu pojebanstwa

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 113

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 30 wrz 2014, 12:34

maxskr pisze:"Przede wszystkim trzeba pamiętać o tym, że ok. 10 proc. braci i sióstr ma wspólne doświadczenia seksualne"
W takiej Japonii to pewnie jest jakieś 50%. Ale u nich jest "trochę" inne podejście do tematu, bo tam już rodzeństwo cioteczne może się legalnie pobrać. Incesty niby potępiają, ale jak przychodzi co do czego, to się przymyka oczy.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 wrz 2014, 15:13

Wszystkie breloki sportowe w albumie "Breloki" na moim FB: https://www.facebook.com/mateusz.jaruszewski.1

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 30 wrz 2014, 19:26

Elo ziomki, obczajcie sobie ha long bay. Piękne miejsce.

Tak poza tym to mam już serdecznie dość chciałem jechać do domu, ale szybko przywrócili mnie do pionu. Przed końcem kontraktu samemu trzeba sobie fundnąć powrót. No i oczywiście zmiennikowi. Do tego dochodzi prowizja dla agenta.
Pozostaje zacisnąć zęby, albo przetrącić sobie gnata. pzdr.

Obrazek

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 30 wrz 2014, 19:35

Fajny widok. Będziesz mógł, to dawaj więcej fotek. Dasz radę.

Awatar użytkownika
rzeznik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rzeznik » 30 wrz 2014, 19:42

:witam: Dawno mnie nie było.
Cris7 pisze:Straszna burza się z tego zrobiła, bo Hartman jest dość znany (jest posłem?). Jednak pamiętam jak na 2 roku studiów miałem wykłady z prawa karnego z prof. Warylewskim (ówczesnym dziekanem) i on też w swojej książce dot. tzw. przestępstw seksualnych postulował depenalizację kazirodztwa. Nie chodziło mu o to, żeby akceptować związki kazirodcze czy tym bardziej śluby albo uznawać to za coś normalnego. I Hartmanowi chyba też o to nie chodzi (choć nie jestem pewien, bo to w sumie głąb). Chodzi o to, aby nie traktować tego jak przestępstwo, gdy decyduje się na to dwoje dorosłych ludzi, z których żadne nie jest przymuszane. Ciężko bowiem mówić o przestępstwie, gdy nie ma naruszonego/zagrożonego dobra. Nie ma też osoby pokrzywdzonego. Stosunki homoseksualne też nie są normalne, ale nie są zabronione.
Pełna zgoda. Nie wiem dlaczego ma to być karalne, jeśli odbywa się za obopólną zgodą dorosłych ludzi. Najbardziej zresztą bawi mnie to oburzenie mediów (i to tych co uwielbiają homosiów - TVN24 itd.) i samego Palikota. Kompletny brak logiki. Aha, oczywiście wychodzenia na ulice takich ludzi nie popieram, ale dopóki ktoś to robi w zaciszu swojego mieszkania, to zabranianie mu czegokolwiek trąci totalitaryzmem.

Kaczy, widoczek przedni :wink:

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 243

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 30 wrz 2014, 19:44

Kaczy trzymaj się dasz radę ,sam pisałeś kiedyś,że wiele osób czeka na Twoje miejsce,że Ci się udało itd...Owszem pewnie ciężka praca,ale łączysz przyjemnie z pożytecznym - jesteś odcięty od tego świata,pewnie masz trochę wolnego czasu,robisz zdjęcia i cóż przeżywasz wspaniałą przygodę wraz szkołą życia ;)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6528

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 30 wrz 2014, 20:39

Przecież on z tego statku schodzi raz na miesiąc, to jest mordownia psychiczna taka robota a nie spełnianie marzeń.

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2303
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 wrz 2014, 20:43

Zależy dla kogo. Myślę, że jest pewna grupa osób, dla której takie coś to niesamowity reset psychologiczny i coś fajnego. Wszystko jest dla ludzi, ale nie wszystko jest dla każdego. :)

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5279
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 wrz 2014, 20:47

Kaczy dawaj więcej fotek, super widoki tam musisz mieć :)

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 30 wrz 2014, 21:32

Magnum pisze:Zależy dla kogo. Myślę, że jest pewna grupa osób, dla której takie coś to niesamowity reset psychologiczny i coś fajnego. Wszystko jest dla ludzi, ale nie wszystko jest dla każdego. :)
Ta, zajebisty reset. Co za głupoty.

Ciechanek znowu rozkupiony, ostatnie dwie butelki kupione.

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5279
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 30 wrz 2014, 21:36

doszedłem do etapu gdzie nawet mi sie LM niechce oglądać. Piwo mam w lodówce, ale nawet ochoty nie mam. Dzisiaj w ogóle takiego lenia miałem, że do pracy praktycznie nic nie zrobiłem. W ogóle najlepsze jest to że wrzesień już na straty mogę zaliczyć, ale październik zapowiada się w miare obiecująco. Z tym, że aktualnie moja praca wygląda tak ze dzisiaj robiłem godzine, jutro pewnie porobie ze 4. W czwartek dopiero pewnie cały dzień, zależy czy się uda dograć 2 spotkania (oby!).
Ruszać się przynajmniej zaczałem, dzisiaj meczyk, jutro meczyk, w czwartek mam nadzieję ze trening, w piątek meczyk, sobota trening.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 30 wrz 2014, 22:16

ubek pisze:Ta, zajebisty reset. Co za głupoty.
Dlaczego? Jak dla mnie spoko opcja, przynajmniej na krótką metę, nie całe życie.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8348

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 wrz 2014, 22:28

Vianuch pisze:
ubek pisze:Ta, zajebisty reset. Co za głupoty.
Dlaczego? Jak dla mnie spoko opcja, przynajmniej na krótką metę, nie całe życie.
Nie wiem, nie znam się na takich rzeczach, ale ciężka harówka na statku mogłaby być fajnym resetem, gdyby trwała tydzień-dwa, wiadomo, trochę wysiłku, oderwania się od rzeczywistości. Ale pewnie wyrwać się ze świata na kilka miesięcy, gdzieś gdzie nie ma się kontaktu z bliskimi, gdzie całe dnie zapiernicza się od świtu do zmierzchu - naprawdę trudno wyobrazić mi sobie, że to jest fajna opcja. Tzn. może jakiś odsetek takich, którzy to lubią, jest, ale to raczej margines. Jak dla mnie to raczej katorga, choć niewątpliwie hartująca psychikę.

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 30 wrz 2014, 22:36

Chodziło mi o to, co Piotrek napisał. Na krótki okres np. wakacyjny, ciekawa opcja. Na dłuższą metę,t o nie jest reset, tylko orka.
Swoją drogą, kaczy ile tam siedzi? 2-3 miesiące?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”