Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 78

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lip 2005, 21:45

Do Batrek12 i Snipp_:Jezeli wchodzicie na temat Interu tylko zeby troche powyzywac Inter to spadajcie stad na Onet.Mam szacunek do kibiców Juventusu ale nie do napinaczy.Bardzo marnie reprezentujecie swoj klub.
POZDRO

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 21:52

Przeczytaj sobie kolego post kub@sa. Spójrz, zinterpretuj, pomyśl. Dochodzi myśl - "Interistą się napiął!"? A to że jest temat o Interze nie jest ważne. Poprsotu nie widać u was argumentów, a jednynie przypuszczenia, zresztą marne. Napinka za napinke.

Awatar użytkownika
Van Der Matti
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Der Matti » 22 lip 2005, 22:15

fanfci18 to dlatego że on nam zazdrosci nalbiliższych sukcesów INTERu... No i musi sie wyżyć za porażke w TIM trophy... Juve zdobyło aż 0 punktów to też sztuka prawda... :twisted: no niestety niktórzy tacy są... no ale co poradzisz nawet do ugody z takim sie nie da dojśc :?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lip 2005, 22:18

W II cześci wypowiedzi kolega Kub@s sie troche zdenerwował i go poniosło(ale ma troche racji).A co do pierwszej Juve tak samo jak Inter posiada bardzo dobry skład i obie drużyny beda walczyc o mistrza więc niby czemu ma nie wierzyc w sukces.Nie rozumiem ze niby nie wygralismy Scudetto od kilkunastu lat to nie możemy wygrac w tym roku.Nie masz na to wpływu(na szczescie) więc po co takie głupie teksty ze Coppa Italia wam wystarczy.Jak pisałem poprzednio boisko wszystko zweryfikuje.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 22:25

Van Der Matti pisze:fanfci18 to dlatego że on nam zazdrosci nalbiliższych sukcesów INTERu...
:lol:
No i musi sie wyżyć za porażke w TIM trophy...
Nieprawda. Po tej porażce złamałem swoją łopatkę, zgniotłem wszystkie samochodziki i powiesiłem misia. Zły jestem.
Juve zdobyło aż 0 punktów to też sztuka prawda...
Podnieca Cie to nie? Zresztą to turniej towarzyski, tylko towarzyski. Miała być świetna zabawa i była. Juventus grał najlepiej w turnieju, zabrakło skuteczność i Buffon na bramce. Inter coś wygrał. <olaboga>
:twisted: no niestety niktórzy tacy są... no ale co poradzisz nawet do ugody z takim sie nie da dojśc :?

Ze mną nie da się dojść do ugody kpiąc z Grande Juve.
W II cześci wypowiedzi kolega Kub@s sie troche zdenerwował i go poniosło(ale ma troche racji).
Zwał jak chciał. Napiął się i tyle.
A co do pierwszej Juve tak samo jak Inter posiada bardzo dobry skład i obie drużyny beda walczyc o mistrza więc niby czemu ma nie wierzyc w sukces.
Inter zawsze miał bardzo dobry skład. Zawsze, ale też zawsze składy Milanu albo Juve okazywały sie lepsze. Trudno powiedzieć że nie będzie tak tym razem
Nie rozumiem ze niby nie wygralismy Scudetto od kilkunastu lat to nie możemy wygrac w tym roku.Nie masz na to wpływu(na szczescie) więc po co takie głupie teksty ze Coppa Italia wam wystarczy.
Pierwsze zdanie można usłyszeć od 5-6 lat <zieeew> A my nadal czekamy aż Inter zdobędzie mistrza. Doczekamy sie? Wątpliwe.
Jak pisałem poprzednio boisko wszystko zweryfikuje.
Amen.

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 22 lip 2005, 23:02

Siema witam po przerwie :D:D Wróciłem właśnie z wakacji i patrze a tu kilka nowych twarzy :D .... I nie wywsszyscy murem stajacy za interem...

Brawo Inter , 4 raz z rzedu udalo sie zdobyc Tim Trophy, niby to nic wielkiego ale zawsze satysfakcja pokonania znienawidzonego Juve, i Milanu :twisted:

Awatar użytkownika
Van Der Matti
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Van Der Matti » 22 lip 2005, 23:25

Snipp_ pisze:
Van Der Matti pisze:fanfci18 to dlatego że on nam zazdrosci nalbiliższych sukcesów INTERu...
:lol:
No i musi sie wyżyć za porażke w TIM trophy...
Nieprawda. Po tej porażce złamałem swoją łopatkę, zgniotłem wszystkie samochodziki i powiesiłem misia. Zły jestem.
Juve zdobyło aż 0 punktów to też sztuka prawda...
Podnieca Cie to nie? Zresztą to turniej towarzyski, tylko towarzyski. Miała być świetna zabawa i była. Juventus grał najlepiej w turnieju, zabrakło skuteczność i Buffon na bramce. Inter coś wygrał. <olaboga>
:twisted: no niestety niktórzy tacy są... no ale co poradzisz nawet do ugody z takim sie nie da dojśc :?

Ze mną nie da się dojść do ugody kpiąc z Grande Juve.
W II cześci wypowiedzi kolega Kub@s sie troche zdenerwował i go poniosło(ale ma troche racji).
Zwał jak chciał. Napiął się i tyle.
A co do pierwszej Juve tak samo jak Inter posiada bardzo dobry skład i obie drużyny beda walczyc o mistrza więc niby czemu ma nie wierzyc w sukces.
Inter zawsze miał bardzo dobry skład. Zawsze, ale też zawsze składy Milanu albo Juve okazywały sie lepsze. Trudno powiedzieć że nie będzie tak tym razem
Nie rozumiem ze niby nie wygralismy Scudetto od kilkunastu lat to nie możemy wygrac w tym roku.Nie masz na to wpływu(na szczescie) więc po co takie głupie teksty ze Coppa Italia wam wystarczy.
Pierwsze zdanie można usłyszeć od 5-6 lat <zieeew> A my nadal czekamy aż Inter zdobędzie mistrza. Doczekamy sie? Wątpliwe.
Jak pisałem poprzednio boisko wszystko zweryfikuje.
Amen.
No słuchaj... Naprawede nie chce się z Toba kłucić , bo tego nie lubie ale jak widzisz wpisujesz sie na temacie Interu a my tu mówimy o swoim Ukochanym Najświętszym Interze... Bronimy go i będziemy... I zawsze będziemy mowili dobrze... Ty zapewne mowisz to samo o Juve... nie ty to robisz napewno co da sie zauwazyc...

Masz Jakiś Pomysł na Kompromis :?:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 23:36

Van Der Matti pisze:No słuchaj... Naprawede nie chce się z Toba kłucić , bo tego nie lubie
Kłócić się? Ja to uwielbiam.
Wyczułeś w powyższym tekście nutkę sarkazmu i ironi?
ale jak widzisz wpisujesz sie na temacie Interu a my tu mówimy o swoim Ukochanym Najświętszym Interze... Bronimy go i będziemy...
Bardzo dobrze. Brońcie go.
I zawsze będziemy mowili dobrze...
Śmiem wątpić. Napewno gdyby Inter podzielił los Romy z tego sezonu narzekalibyście na piłkarzy. Klub z takimi ambicjami trzeba karcić za głupie porażki.
Ty zapewne mowisz to samo o Juve... nie ty to robisz napewno co da sie zauwazyc...
Nie trudno zauważyć że dla mnie liczy sietylko Grande Juve.
Masz Jakiś Pomysł na Kompromis :?:
Brak taniej napinki w stosunku do mistrza Włoch - Juventusu.

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 22 lip 2005, 23:41

liczy sie tylko inter !!! ten sezon musi byc udany ii czuje ze jak nigdy ze bedzie ,,,, forza inter!

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 22 lip 2005, 23:47

Snipp_ pisze:Kłócić się? Ja to uwielbiam.
Wyczułeś w powyższym tekście nutkę sarkazmu i ironi?
TO sie kłóć tyle, ze widocznie niezbyt dobre masz dowody, pewno wiesz tyle o swoim klubie,co Del Piero o Szczakowiance Jaworzno
Bardzo dobrze. Brońcie go.
A dobrz będziemy :twisted:
Śmiem wątpić. Napewno gdyby Inter podzielił los Romy z tego sezonu narzekalibyście na piłkarzy. Klub z takimi ambicjami trzeba karcić za głupie porażki.
Kto by narzekał by narzekał bo jakby Juve sie cos takiego stało to pewnie byl bys 2 minuty pozniej za Milanem
Nie trudno zauważyć że dla mnie liczy sietylko Grande Juve.
Uwierz mi ze trudno
Hahaha, jeszcze mistrza, Juve uczy sie od Polaków jak kupować mecze

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 lip 2005, 23:56

To się ponapinamy...
sly_FCI pisze:TO sie kłóć tyle, ze widocznie niezbyt dobre masz dowody,
Jakie dowody?
pewno wiesz tyle o swoim klubie,co Del Piero o Szczakowiance Jaworzno
Gdybyś wiedział o Intrze połowę tego co ja wiem o Juve byłbyś prawdziwym kibicem. Ostatnio coś u mnie z pamiecią słabo, tyle sukcesów. Zazdroszczę wam - jeden sukces i jest pamietany po wsze czasy.
Kto by narzekał by narzekał bo jakby Juve sie cos takiego stało to pewnie byl bys 2 minuty pozniej za Milanem
ROTFL. Cała Polska czyta dzieciom. Ja tu piszę o krytyce wobec piłkarzy, a Ty o zdradzie największej. Pomyśl 2 razy, wróććć 3 razy zanim coś napiszesz.
Uwierz mi ze trudno
Jasne. To co mam w podpisie jawnie wskazuje że jestem kibicem Torino.
Na na na napinamy się co? sialala 16 lat, 16 lat sialala lewe paszporty sialala 16 lat...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 lip 2005, 23:57

sly_FCI pisze:
No i teraz drogie dzieci widac kto napina.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 lip 2005, 0:04

@sly_FCI mam do ciebie pytanie dlaczego podp…. awatary i logosy użytkownikom z forum Interu. Jeżeli sam nie potrafisz zrobić to przynajmniej uszanuj prace innych. Najśmieszniejsze jest to, że awatar jest podpisany nickiem jego twórcy: Paweł_FCIa logo Andyego.

Jak dla mnie jest to żałosne. :shock:

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 23 lip 2005, 0:06

Snipp_ pisze:To się ponapinamy...
Jakie dowody?
Do wody skacz, a nie mi temat psujesz :lol:
Gdybyś wiedział o Intrze połowę tego co ja wiem o Juve byłbyś prawdziwym kibicem. Ostatnio coś u mnie z pamiecią słabo, tyle sukcesów. Zazdroszczę wam - jeden sukces i jest pamietany po wsze czasy.
Serio?? O jeju, jakbym widział tyle co ty. Hmm chyba bym umarl ze szczescia... Umialbym liczyc do 5 mowisz wow... To ze niektorzy az tak przezywaja ten sukces to nie moja wina, bo ani Coppa Italia ani Tim Trophy nie juest wedlug mnie sukcesem dla takeigo klubu jak inter
ROTFL. Cała Polska czyta dzieciom. Ja tu piszę o krytyce wobec piłkarzy, a Ty o zdradzie największej. Pomyśl 2 razy, wróććć 3 razy zanim coś napiszesz.

Hmm, jakos nie mam problemów z mysleniem. I nie musze myslec 2 razy...
Jasne. To co mam w podpisie jawnie wskazuje że jestem kibicem Torino.
COs mi sie wydaje ze masz jakies problemy w domu
Na na na napinamy się co? sialala 16 lat, 16 lat sialala lewe paszporty sialala 16 lat...
Sialalala mecze kupiować Juve lubi, a sedziego przekupywac to cos co Juve lubi...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 lip 2005, 0:13

sly_FCI pisze: Do wody skacz, a nie mi temat psujesz :lol:
Ja czyszczę. Gdybym odszedł zostałby smród waszej taniej napinki.
Serio?? O jeju, jakbym widział tyle co ty. Hmm chyba bym umarl ze szczescia... Umialbym liczyc do 5 mowisz wow... To ze niektorzy az tak przezywaja ten sukces to nie moja wina, bo ani Coppa Italia ani Tim Trophy nie juest wedlug mnie sukcesem dla takeigo klubu jak inter
Za to o 3 Pucharach UEFA nie zapominacie. I dobrze, ku pamięci...
Hmm, jakos nie mam problemów z mysleniem. I nie musze myslec 2 razy...
Dwa nie. 3.
COs mi sie wydaje ze masz jakies problemy w domu
Coś mi się wydaje że chciałeś mnie sprowokować, ale znów Ci nie wyszło.
Sialalala mecze kupiować Juve lubi, a sedziego przekupywac to cos co Juve lubi...
Weź szklankę zimnej wody i oblej nią sobie twarz powtarzając - jestem napinaczem! Z mojej strony to koniec, chyba że odpowiesz napinką co wielce prawdopodobne. Wtedy odpiszę.
Papa!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”