Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 lip 2005, 20:52
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 20:56
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 lip 2005, 21:03
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 lip 2005, 21:14
*_For_zaza_Milan_* pisze:Bellus zainterweniował także wykasowałem pewne wyrażenie.
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 21:16
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 28 lip 2005, 21:18
Chyba niektorzy tego nie rozumieja, Piwus napisal czarno na bialym, ze kazdy kolejny post nie zwiazany z Milanem bedzie nagradzany, a tu chyba niektorzy maja jakies przywileje, bo jakos dalej pisza i nic sie nie dzieje z ich licznikiem ostrzezen.hasło na dziś: dobrym słowem nawracaj użytkowników...
maly_1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 28 lip 2005, 21:38
Toto lubie - jak się zgłaszają na ochotnika do WP.maly_1236 pisze:Chyba niektorzy tego nie rozumieja, Piwus napisal czarno na bialym, ze kazdy kolejny post nie zwiazany z Milanem bedzie nagradzany, a tu chyba niektorzy maja jakies przywileje, bo jakos dalej pisza i nic sie nie dzieje z ich licznikiem ostrzezen.hasło na dziś: dobrym słowem nawracaj użytkowników...
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 lip 2005, 21:56
gilardino11

gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 lip 2005, 23:41
Zaraz dostaniesz kolejne 3WP za pisanie posta pod postem, za wypowiedzi nie na temat i za pisanie o ostrzeżeniach nie w temacie, który do tego służy. Czy nazwanie kibiców Juve "mało inteligentnymi" to nie jest obraza twoim zdaniem? ja jestem kibicem Juve i mi się to nie podoba. Jeśli masz jakieś żale to zapraszam na priva albo do tematu "Ostrzeżenia - komentarze"gilardino11 pisze:piwus za co wp??????
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 28 lip 2005, 23:47
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 9:59
Fakty Ci się Tomus nie podobają ?? Mi się nie podoba że zabierają głos w sprawach o których mają zerowe pojęcie co już udowodnili nie jednokrotnie i co mam zrobić ? ...Czy nazwanie kibiców Juve "mało inteligentnymi" to nie jest obraza twoim zdaniem? ja jestem kibicem Juve i mi się to nie podoba.

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 13:17
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 13:29
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 lip 2005, 15:19
Bobo i Hernan razem. Jak ja bym chcial zeby oni grali w ataku Interu, ale z forma sprzed kilku lat jak wymiatali w ofensywie NerAzzurrich.*_For_zaza_Milan_* pisze:Fakty Ci się Tomus nie podobają ?? Mi się nie podoba że zabierają głos w sprawach o których mają zerowe pojęcie co już udowodnili nie jednokrotnie i co mam zrobić ? ...Czy nazwanie kibiców Juve "mało inteligentnymi" to nie jest obraza twoim zdaniem? ja jestem kibicem Juve i mi się to nie podoba.
Hunter nie wiem czy widziałes tak w naszym informatorzenowe zdjęcie jeszcze z meczu z Chelsea.
Ciekawe co Bobo mówi do Hernanaalbo o meczu albo o tym że mało brakowało i znów by grali razem.
Może mówi mu widziecz teraz kto najlepszy w Calcio. A tyle musielismy szukać by znaleść teraz ja gram a ty grałeś i tesknisz ...
Carlo i Jose czyli dwa inne typy trenerów. Teraz Mourinho nie może powiedziec że on sam wygrał w europie tyle co Milan przez 100 lat![]()
Bo sam Carlo go przeskoczył
a o rossonerich nie wspomne
![]()
I nowa rekawica rossonerich, ma troche za długie i za trudne nazwisko wiec Dimitros starczy. Chyba że mu się cos wymyśli.![]()
RoRo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio