AC Milan (zbiorczy) - Strona 70

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 lip 2005, 15:35

Hahaha, potwierdza się dyskusja jaka kiedyś była na forum. moderatorzy :twisted: uważają się za "ostatnich sprawiedliwych" i czują się wielce oburzeni, gdy ktoś najedzie na ich ulubiony klub, albo coś z nim związane. Rzucają wtedy kupe ostrzeżeń, natomiast gdy ktoś napisał by coś złego (w tym przypadku na Milan) to zapewne tomus, by nie zainterweniował.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted:

A wracając do tematu. Jestem kibicem United i bardzo szanuje zarówno Milan jak i Juventus. Kluby te traktuje wraz z ManU jako głównych faworytów do wygrania LM :wink: . Osobiście uważam jednak, że Milan nie odbierze mistrzostwa Włoch Juve z powodu "przestarzałej" szczegółnie obrony. Już wcześniej pisaliście o problemach weterana - Maldiniego z kolanem. Gdyby coś się z nim stało w trakcie sezonu, mogła by powstac olbrzymia luka w defensywie Rossonerich. Dlatego Milan po świetnym transferze jakim jest niewątpliwie Gillardinho, powinien całkowicie odmłodzic swoją defensywe. Świetnym następcą Maldiniego z pewnością byłby nasz Heinze co jest jednak dla Was niemożliwe. Na pocieszenie dodam, że United ma taki sam problem z Royem "dziadkiem" Keanem. :twisted: :wink:

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 15:41

radekutd Widzisz Galliani załatwił ten problem mamy na to miejsce Marka Jankulovskiego badz Kake Kaladze jezeli chodzi o lewa obrone.
Srodek takze jest załatany Stamem wiec nie ma co sie martwic oczywiscie Maldiniego nie jest łatwo zastapic ale nie jest to nie omzliwe w srodku moze jeszcze Kaladze nawet grac Simic ,Billy wiec tak zle nie jest.
Co do jego kolana to narazie nie ma wiecej szczegołow wiec nie wiadomo czy to jest grozna kontuzja czy kilku dniowa.

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 29 lip 2005, 15:44

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:radekutd Widzisz Galliani załatwił ten problem mamy na to miejsce Marka Jankulovskiego badz Kake Kaladze jezeli chodzi o lewa obrone.
Srodek takze jest załatany Stamem wiec nie ma co sie martwic oczywiscie Maldiniego nie jest łatwo zastapic ale nie jest to nie omzliwe w srodku moze jeszcze Kaladze nawet grac Simic ,Billy wiec tak zle nie jest.
Co do jego kolana to narazie nie ma wiecej szczegołow wiec nie wiadomo czy to jest grozna kontuzja czy kilku dniowa.

O Jankulovskim zapomniałem :roll: . A Kaladze to miał do Chelsea chyba przejśc???

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 29 lip 2005, 15:50 przez radekutd, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 15:49

Miał przejsc ale nie przeszedł i podpisał nowy kontrak z Milanem do 2010 roku i podobno był zadowolony z tego :roll:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 29 lip 2005, 15:52

radekutd pisze:
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:radekutd Widzisz Galliani załatwił ten problem mamy na to miejsce Marka Jankulovskiego badz Kake Kaladze jezeli chodzi o lewa obrone.

O Jankulovskim zapomniałem :roll: . A Kaladze to miał do Chelsea chyba przejśc???

Pozdrawiam
Kaladze to lewa obrona tak ?? I tak nie mialby tam czego szukac bo Chelsea ma przeceiz i Del Horno i Johnsona ....

POZDRO

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 lip 2005, 15:54

radekutd pisze:O Jankulovskim zapomniałem . A Kaladze to miał to Chelsea chyba przejśc???

:roll: miał, ale Jose zakupił Del Horno i transfer Gruzina nie doszedł do skutku.

radekutd pisze:czują się wielce oburzeni, gdy ktoś najedzie na ich ulubiony klub, albo coś z nim związane.

zupełnie jakbym czytał o Tobie :lol:

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 29 lip 2005, 15:59

RoRo pisze:Kaladze to lewa obrona tak ?? I tak nie mialby tam czego szukac bo Chelsea ma przeceiz i Del Horno i Johnsona ....
Glen jest prawym obriońcą i z konieczności grywał na lewej 9podobnie jak Galas który jest środkowym).
Macie foto do nowych koszulek home ?

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1305

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 29 lip 2005, 16:38

zaza masz coś nowego o transferach Milanu????
czyżby Milan skończył swoje mercato

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 29 lip 2005, 16:41

Macie foto do nowych koszulek home ?
http://store1.yimg.com/I/yhst-785071581 ... 6_26710184

Coś nie chce wejść miedzy [img]a[/img] , więc dałem Ci linka.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 16:54

Bogi jeszcze w 100% nie wiadomo jaka bedzie koszulka na nowy sezon :roll:

Gilardino11 lepiej myśl że nie ma już dla nas mercato to sie nie rozczarujesz :roll: a tak na powaznie to zobaczysz co pokaże Marek i Gila przyklaśniesz Łysemu. Bo jak na Gila wydał 24 miliony to transfer Czecha może być po sezone nazwany sztrzałem w 10. Za takie pieniadze jest w niebie że bedzie grał u nas. A czy jeszcze ktoś :?: zobaczymy :D Mam typować potencjalne cele mercato :lol: ??

Ploty o Kaladze w Chelsea były spowodowane transferem Crespo do Milanu także to mogła być tylko ładna kolorowa plota :D

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 29 lip 2005, 17:13

Wydaje mi sie, że do zimy mamy spokój.Potem Cicinho i sezon mamy dobry a skład kompletny.Masz rację Zaza, ale wydaje mi się, że te jest najbardziej prawdopodobna :wink:.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 17:35

Bogi jedyne co wiemy to tylko to że Zafira :p a tak w niedziele sieokaże jakie beda koszulki. Tak na 100% ja już widziałem 3 modele w jakich mają grać :roll:

Mercato mercato mercato ale chyba już po mercato :twisted: czy nie ?? :twisted:

Co prawda mówi sie o napastniku i nadal Corradi łączony z wypożyczeniem do Milanu. Ale chyba tylko obronca nas zasili jeszcze i to bedzie koniec. Przynajmie nie szykuje sie już na jakieś mega transfery. W końcu Milan wydał najwięcej na nowych zawodników w serie A.

Jak bym miał procentowo "wróżyć" kto bedzie nowym prawym obrońcą rossonerich to bym postawił na: :twisted:

Massimo Oddo - 70% - mimo plotek że Juve zainteresowane sądze ze On jest najbliżej. Nie zagrał ani jednego meczu w pucharze Intertotto i to jest znak że chyba odejdzie. Tylko teraz cena. Lotito chce tylko kase i to łysy musi cos wymyslić by go pozyskać jak tak bardzo chce.

Cicinho - 60% - tu już kasa nie ma takiego znaczenie bo jak Lazio nie ulegnie to lepiej wyłozyć za Brazylijczyka ta kwote. No i Kaka' Cafu już go przygotują :D Tylko ze to jest pewne "małe ryzyko" bo On w serie A jeszcze nie grał a Oddo juz ma na koncie kilka set meczy

Marco Cassetti - 50% - Ucichł temat gracza Lecce a szkoda bo on ma coś w sobie. Różni sie troche od Cafu (choć to sie nie różni) ma max celna prawa nowe jego crossy moga powalać :D

Daniele Bonera - 40% - choć lepiej gra na środku i na niego ma ochote nie jeden klub to moze nawet zostać w Parmie jeszcze rok. Chyba że coś załatwili prowadząc rozmowy na temat Gilardino :roll:

Miguel - 30% - Był by już nasz gdyby Milan sprzedał do Benficki Tomassona ale nie sprzedał i jak wiadomo klub z Lizbony ma nadal prawa do niego. Jest bliżej Valenci niż serie A ...

I jeszcze pan X :twisted: ale tu ma Łysy pola do działania ... :smoke:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 29 lip 2005, 18:03

radekutd pisze:Hahaha, potwierdza się dyskusja jaka kiedyś była na forum. moderatorzy :twisted: uważają się za "ostatnich sprawiedliwych" i czują się wielce oburzeni, gdy ktoś najedzie na ich ulubiony klub, albo coś z nim związane. Rzucają wtedy kupe ostrzeżeń, natomiast gdy ktoś napisał by coś złego (w tym przypadku na Milan) to zapewne tomus, by nie zainterweniował.
Dokładnie, zgadzam sie z Tobą. Oni po prostu nadużywają władzy, tak jak policja :twisted: :twisted: :twisted: Bo co nie powiem na juve to zaraz ostrzezenie i tak w 2 tematach złapałem 8 i dupa

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 29 lip 2005, 18:08

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bogi jedyne co wiemy to tylko to że Zafira :p a tak w niedziele sieokaże jakie beda koszulki. Tak na 100% ja już widziałem 3 modele w jakich mają grać
Ja czytałem że dzisiaj :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 18:17

Xaver chyba jednak nie dzisiaj. Bo mecz z Chelsea w niedziele a sądze że przed meczem bedzie prezentacja. Chyba że w sobote :roll: sam juz nie wiem :roll: Jak bede to na pewno tu beda fotki 8) także nie bedzie nic straconego :D

Obrazek

Kilka portali pisze że Milan złozył oferte kupna 19 letniego napastnika Cruzeiro koleś nazywa się Fred - Frederico Chaves Guedes :twisted: Oferta opiewa tylko na 1,5 miliona euro :D Ciekawe co oni knuja :twisted:

P.S Na tym zdjęciu nie wyglada na 19 lat :roll: ale Brazylijczycu juz tak mają :lol:

P.S.2 - Hunter Sprawdziłem kolesia :D i on niema jednak 19 lat na bank tylko 22 :roll: bo racje miałeś że nie ma tam innego Freda. Tylko ten Frederico Chaves Guedes w Cruzeiro

Urodzony - 03.10.1983
Wzrost - 185
Waga - 75
Klub - Cruzeiro [MG]
Pozycja Napad

A strzelił juz 9 bramek w tym sezonie :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”