Niby dlatego nie może lubiec ChelseaŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Czelsji ktore istanieje dzieki pieniądza Romka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 lip 2005, 22:26
Niby dlatego nie może lubiec ChelseaŻniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Czelsji ktore istanieje dzieki pieniądza Romka
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 22:32
Napisałem dzieki czemu ta druzyna istnieje nie napisałem ze za to jej nie mozna lubiecfanfci18 pisze: Niby dlatego nie może lubiec Chelsea![]()
![]()
Mnie nie obchodzi kto jakie klubu lubi badz kocha dla mnie licza sie dwie druzyny i tego nic nie zmienifanfci18 pisze:A to ze ktos lubi Chelsea to jest jego sprawa.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 lip 2005, 23:38
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 11:36
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2005, 11:50
Mikusinski pisze:Witam po wakacjach Exclamation Exclamation Exclamation Jestem wypoczety, szczęśliwy i opalony.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: superges » 31 lip 2005, 12:07
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:No widzisz a ja Milan kocham od 1994 roku a ci starzy pilkarze Milanu doszli w tym roku do finału LM a pozatym w Czelsji jest taki pilkarz jak Maldini badz Costacurta oni grali razem z obecnym trenerem mimo wieku dalej sa uwazani za jednych z najlepszych na swoich pozycjach.
Milan to potega czego nie mozna (jak narazie) powiedziec o Czelsji ktore istanieje dzieki pieniądza Romka.
Pozatym nie zachwycaj sie tak bardzo ich gra bo nie graja az tak pieknie.
superges

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 12:18
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: superges » 31 lip 2005, 12:29
*_For_zaza_Milan_* pisze:Superges Ty chyba troche za duże Przeglądu Sportowego czytasz albo Onetu. Życze troche zdrowia. I łączymy się z toba w smutku. Jak by nie było płynnosci to Roman nie musiał by robić podchodów pod zakup Shvea (aż takich żenujących podchodów) ale może tylko pomarzyci wiesz o tym Ty wiem ja i wie Roman.
Jak dla mnie Roman to nie wróg a fanatyk jak Ja tylko ma wiecej na koncieduuużżżżoooo wiecej ale są też tacy którzy widzą w nim zbawyciela no ale nie ma sie co dziwić .....
Hunter wyluzuj z tą nazwa klubu bo zaraz się zacznie.
superges
superges
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2005, 12:38
o tym, ze Chelsea w sezonie 2003/2004, miala rekordowy deficyt to juz nie wspomnialessuperges pisze: z resztą ich płynność finansowa jest gorsza niż polskiej służby zdrowia.I gdyby nie to że mają marke już dawno zostali by zdegradowani.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 12:39

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 lip 2005, 16:00
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 16:03
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 lip 2005, 16:10
Jesli nie to sory.*_For_zaza_Milan_* pisze:Mikusinski to nie było do Ciebie chyba że masz dwa loginyTo chyba sie wydało
![]()
Widzisz sam że koleś nie jest fanem Chelsea tylko ...
Pozdro
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: superges » 31 lip 2005, 16:12
superges
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio