Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 37

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 29 lip 2005, 22:26

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Czelsji ktore istanieje dzieki pieniądza Romka
Niby dlatego nie może lubiec Chelsea :?: :?: Dziwny argument.A to ze ktos lubi Chelsea to jest jego sprawa.Przeciez ty tez kiedyś zaczałes lubiec Milan i zapewne polubiłes gdy AC Milan grał swietny futbol.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 29 lip 2005, 22:32

fanfci18 pisze: Niby dlatego nie może lubiec Chelsea :?: :?:
Napisałem dzieki czemu ta druzyna istnieje nie napisałem ze za to jej nie mozna lubiec
fanfci18 pisze:A to ze ktos lubi Chelsea to jest jego sprawa.
Mnie nie obchodzi kto jakie klubu lubi badz kocha dla mnie licza sie dwie druzyny i tego nic nie zmieni

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 lip 2005, 23:38

Witam po wakacjach :!: :!: :!: Jestem wypoczety, szczęśliwy i opalony.

Jak sami już pewnie wiecie Chelsea grala mecze z Wycombe wygranym 5:1, MIlanem wygranem 1:0 i takim samym rezultatem z Benficą. W ostatnim meczu, Londynczyczy pokonali DC United 2:1. W następnym meczu The Blues rozegrają mecz z Milanem.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 11:36

Yo Mikusinski dziś mecz Chelsea - AC Milan. Zanosi sie na transmisje live. Bedzie pewnie ciekawie. W pierszym meczu Milan nie zachwycił ale prawde mówiąc Chelsea też nie grała nic szczególengo tylko skrzydełka żądełka hasały :wink: Dzisiaj Jose może już zagrac jednym składem do to jest juz ostatni mecz w stanach. Carlo też chyba nie będzie czarował zwłaszcza że tacy gracze jak Kaka czy Sheva zostali w "domu". A Paolo nie moze grac. Zagra za to Gila :twisted:

Ciekawe czy Rino i Joe Cole coś sobie znów wyjaśnia :roll: w tym meczu czy już wyjaśnili w poposzednim :twisted: :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2005, 11:50

Mikusinski pisze:Witam po wakacjach Exclamation Exclamation Exclamation Jestem wypoczety, szczęśliwy i opalony.

:hardkor:

Juz sie nie moge doczekac, batow jakie dostanie Chelsea w meczach z Arsenalem 8)

BTW. Miqus czy ten wasz "fan" club istnieje od 2003 roku ? :rotfl:

superges
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: superges » 31 lip 2005, 12:07

Brawa dla footbol fanki!! :wink:

Człowieku tak mnie zdenerwowałeś swoją prymitywną wypowiedzią że musiałem się zrejestrować żeby CI odpisać.
Ja kibicuje Chelsea od 1998.
Masz racje doszli do finału i zostali dosłownie zgwałceni przez liverpool,
a przecież od tak doświadczonych graczy należało by wymagać większego spokojniu i rozwagi pokaż mi mecz Chelsea za czasów Romka w którym chelsea została by tak zgwałcona!
a co Ci sie nie podoba w tym że romek ich sponsoruje? a milan to co?
piłkaże wychodzą przed stadion i zbierają na klub?
NIee!! oni terz mają sponsorów.
z resztą ich płynność finansowa jest gorsza niż polskiej służby zdrowia.I gdyby nie to że mają marke już dawno zostali by zdegradowani.
Jeśli chodzi o piękny footbol to pragne przypomnieć mecz Chelsea- Barcelona w którym Chelsea pokazała piękny footbal.
jak mam oglądać mecze milanu to wole iść na mecz 5 ligi mojego miejscowego zespołu.
pozatym nie pisze się "Czelsji" tylko z szacunkiem Chelsea.
Jak napiszesz jeszcze raz po swojemu to pomyśle że zostałeś bardziej zgwałcony niż Milan w finale.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:No widzisz a ja Milan kocham od 1994 roku a ci starzy pilkarze Milanu doszli w tym roku do finału LM a pozatym w Czelsji jest taki pilkarz jak Maldini badz Costacurta oni grali razem z obecnym trenerem mimo wieku dalej sa uwazani za jednych z najlepszych na swoich pozycjach.
Milan to potega czego nie mozna (jak narazie) powiedziec o Czelsji ktore istanieje dzieki pieniądza Romka.
Pozatym nie zachwycaj sie tak bardzo ich gra bo nie graja az tak pieknie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 12:18

Superges Ty chyba troche za duże Przeglądu Sportowego czytasz albo Onetu. Życze troche zdrowia. I łączymy się z toba w smutku. Jak by nie było płynnosci to Roman nie musiał by robić podchodów pod zakup Shvea (aż takich żenujących podchodów) ale może tylko pomarzyci wiesz o tym Ty wiem ja i wie Roman.

Jak dla mnie Roman to nie wróg a fanatyk jak Ja tylko ma wiecej na koncie :roll: duuużżżżoooo wiecej ale są też tacy którzy widzą w nim zbawyciela no ale nie ma sie co dziwić .....

Hunter wyluzuj z tą nazwa klubu bo zaraz się zacznie. :roll:

superges
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: superges » 31 lip 2005, 12:29

Powodów do smutku to mają więcej kibice Milanu niż Chelsea.
jeśli chodzi o andreja :lol: hmm no tak jak myślałem byłeś wstanie wymienić tylko jednego zawodnika które milan nie sprzeda - no dobra może 2 żębyś nie nie mówił ... .
Ale spójrz na chelsea ilu tam jest zawodników których oni by nie sprzedali.
Tak naprawde z chelsea można kupić tylko graczy którzy są im nie potrzebni.(np. Kezman)
jedynie crespo mi szkoda bo tam w milanie to miał pewne miejsce w drużynie a w chelsea to sobie może za wiele nie pograć.
łącze się z tobą w smutku.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Superges Ty chyba troche za duże Przeglądu Sportowego czytasz albo Onetu. Życze troche zdrowia. I łączymy się z toba w smutku. Jak by nie było płynnosci to Roman nie musiał by robić podchodów pod zakup Shvea (aż takich żenujących podchodów) ale może tylko pomarzyci wiesz o tym Ty wiem ja i wie Roman.

Jak dla mnie Roman to nie wróg a fanatyk jak Ja tylko ma wiecej na koncie :roll: duuużżżżoooo wiecej ale są też tacy którzy widzą w nim zbawyciela no ale nie ma sie co dziwić .....

Hunter wyluzuj z tą nazwa klubu bo zaraz się zacznie. :roll:

superges
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: superges » 31 lip 2005, 12:30

sorki pomyłka :roll:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 31 lip 2005, 12:38

superges pisze: z resztą ich płynność finansowa jest gorsza niż polskiej służby zdrowia.I gdyby nie to że mają marke już dawno zostali by zdegradowani.
o tym, ze Chelsea w sezonie 2003/2004, miala rekordowy deficyt to juz nie wspomniales :>

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 12:39

O ludzie jak Ty jestes w stanie wymieniać tylko dwóch gracz których Milan nie sprzeda co gratuluje. Naprawde łaczymy się w smutku. hehe Jak OM dawała 4 miliony za 32 letniego Serginho i nie odszeł a o innych nie wspomne. :lol: Ładnie z Toba się dzieje.

Ale co najważniejsze Milan nie sprzeda nie tylko gracz "Bo mistrzów się nie sprzedaj od lat na San Siro" 8) ale i nie sprzeda także ObrazekObrazek :boruta: także życze powodzenia w Primership bede Wam kibicował ze wzgledu na Franka Tygrysa i Jonha Terrego dwóch gracz których nie kupił Roman bo tylko on naprawde zasługuja na taki mega szacunek. Tylko jak bedzie znów mistrz za 50 lat to pewnie zaczniesz kibicować CSKA albo FK Moskwa bo tam beda wundusze i wschodnie sukcesy.

Mikusiński wspóczuje że tez są tacy ktory widza co innego na Stamford Bridge niz piłke .. Żle sie dzieje.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 lip 2005, 16:00

Dzisisejszy mecz będzie napewno jednym z ciekawszych spotkań rozgrywanych w USA. Wasz trener-Carlo Ancelotti uważa, że jego podopieczni będą dzisiaj górą. Zobaczymy. *_For_zaza_Milan_*-napewno nie będę kibicował żadnemu ruskiemu klubowi, nie interesuje sie ligą rosyjską, wolę Hiszpanię, Anglię czy Włochy.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 lip 2005, 16:03

Mikusinski to nie było do Ciebie chyba że masz dwa loginy :roll: To chyba sie wydało :lol:

Widzisz sam że koleś nie jest fanem Chelsea tylko ...

Pozdro

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 31 lip 2005, 16:10

*_For_zaza_Milan_* pisze:Mikusinski to nie było do Ciebie chyba że masz dwa loginy :roll: To chyba sie wydało :lol:

Widzisz sam że koleś nie jest fanem Chelsea tylko ...

Pozdro
Jesli nie to sory.

Działacze Chelsea są bliscy pozyskania Mikela Essiena, gwiazdy Lyonu. W następnym tygodniu podobno Romek z Aulasem sie mają spotkać. SAm Ghanijczyk odmówił udzialu w meczu z Auxerre wygranym 4:1. Chelsea zaoferowała za Essiena 21 mln euro, ale Lyon żąda 32 milionów + jednego z graczy "The Blues".

superges
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: superges » 31 lip 2005, 16:12

Lakier - Deficyt hmmm no wiesz napewno więcej wydają niż zarabiają ale jak zapewne wiesz to wszystko jest popłacone i nie można powiedzieć że jest tak w polskiej służbie zdrowia że brakuje na leki .....

*_For_zaza_Milan_* - uspokuj się troszke bo Ci serduszko piknie i nie wytrzymasz następnej edycji ligi mistrzów.
Niby na jakiej podstawie holmsie wywnioskowałeś że nie jestem kibicem Chelsea?
Pisze u góry wyraźnie że kibicuje jej od 1998 roku kiedy w jej szeregach występował jeszcze Zola.
Napewno nie zmienie swoich upodobań za 50 lat kiedy jak piszesz będzie najbogatszy klub na świecie.
A poza tym czy ja kibicuje Realowi Madryt? manchesterowi? bo z twojego rozumowania to wychodzi na to że ja kibicuje najbogatszym!
A poza tym nie dokończyłeś zdania. Co serce nie wytrzymuje?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”