Post Wyświetl pojedynczy post autor: martinbm » 07 lut 2013, 15:59
martinbm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lut 2013, 16:02
cloner
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lut 2013, 17:30
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 07 cze 2015, 8:57
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 07 cze 2015, 21:52
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 09 cze 2015, 14:34
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 09 cze 2015, 17:50
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 21 cze 2015, 3:17
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 cze 2015, 22:07
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 22 cze 2015, 0:27
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 cze 2015, 21:03
ZAjebiście, że nie tylko ja to widziałemCement pisze:Rozpoczęły się Mistrzostwa Świata kobiet w Kanadzie. Wczoraj po finale LM zasiadłem do oglądania meczu otwarcia, gospodynie zmierzyły się z Chinami. Kanadyjki miały od początku przewagę w posiadaniu piłki i szybko stworzyły sobie pierwszą sytuację - z bliska strzelała Buchanan. ale zarówno strzał, jak i jej dobitkę obroniła chińska bramkarka Wang Fei. Chinki odpowiedziały strzałem Wang Lisi z rzutu wolnego, po którym piłka odbiła się... od obu słupków, po czym wyszła w pole. Kanadyjki miały jeszcze dwie dobre sytuacje w 1. połowie - Belanger trafiła w poprzeczkę, a w kolejnej akcji aż cztery(!) strzały Kanadyjek z pola karnego zostały zablokowane przez ofiarnie interweniujące Chinki. 2. połowa była już mniej ciekawa, choć gospodynie próbowały strzałów z dystansu. Rozstrzygnięcie przyszło dopiero w doliczonym czasie gry, kiedy w dość dyskusyjnej sytuacji rezerwowa Leon upadła w polu karnym, za co podyktowana została jedenastka (może i było tam uderzenie łokciem, ale nie jestem do końca przekonany). Weteranka Christine Sinclair uderzyła przy słupku, choć nieźle broniąca w tym meczu i całkiem ładna Wang Fei była blisko skutecznej interwencji.
W drugim meczu Holandia pokonała Nową Zelandię 1:0. Dziś spotkania grupy B, Norwegia podejmie Tajlandię, a moje faworytki z Wybrzeża Kości Słoniowej (debiutujące na MŚ) stoją przed arcytrudnym zadaniem urwania czegokolwiek Niemkom.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 22 cze 2015, 23:07
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 30 cze 2015, 10:47
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 01 lip 2015, 10:49
Cement
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio