Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 cze 2015, 16:10
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 cze 2015, 17:01
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 25 cze 2015, 17:16
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 cze 2015, 20:52
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 cze 2015, 20:58
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 25 cze 2015, 21:07
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 cze 2015, 21:13
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 25 cze 2015, 21:17
Myślę dokładnie tak samo. Ramos to świetny gracz, ale nie koniecznie za taką cenęMGiggs pisze:Oferta 35 mln funtów odrzucona przez Real wiec ja osobiście bym podziekował Realowi, zajął sie Otamendim a DDG powiedzieć że zostaje. Każda wyższa oferta będzie żartem.Podoba mi się jednak zmiana rozmów i brak płaszczenia się przed Perezem.
Pytanie w jakim charakterze widziałby go LVG, bo mam smutne wrażenie, że jako zastępcę dla Carricka, nie Herrery.piotrcies pisze:A Schweiniego nie chcę - niby doświadczenie i klasa niesamowite, ale dla mnie zbyt powolny, wiekowy i lubi łapać kontuzje, co oznacza, że MU na pewno by jakąś złapał.
No to będzie dojeżdżałChemik pisze:DDG podobno wystawił już na sprzedaż swoją chatę. Jak pisałem wczoraj ten transfer to już tylko kwestia dni.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 cze 2015, 21:21
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 cze 2015, 0:15
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 cze 2015, 0:24
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 26 cze 2015, 14:23
Jest mentalnie pod ścianą własnej polityki transferowej. Poza tym musi jakoś wytłumaczyć - myślę że także przed sobą - porażkę w postępowaniu z napastnikami. Prawda jest taka, że naiwnie liczono w Madrycie, że Suarez się nie sprawdzi, że padnie ofiarą możliwych nerwowych ruchów w Barcerlonie, itd.Mentor pisze:Skoro Real przecierpiał rok z Ikerem to spokojnie przeżyją z Navasem między słupkami a DDG wezmą za friko następnego lata. Nie twierdzę, że to bardzo prawdopodobne bo Perez raczej nie będzie chciał czekać, ale nie jest też tak, że jest pod ścianą.
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 cze 2015, 14:39
red85

czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 cze 2015, 15:27
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio