Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 1162

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 01 lip 2015, 16:34

no to Shaqiri prawdopodobnie przechodzi do Stoke za 16 mln euro.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lip 2015, 16:47

Jeśli tak to dobra wasza.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 lip 2015, 17:06

orzeu pisze:no to Shaqiri prawdopodobnie przechodzi do Stoke za 16 mln euro.
(L)oczkerson pisze:Jeśli tak to dobra wasza.
Rozumiem, ze kasa dla Bayernu nie dla Was?

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lip 2015, 17:14

Poki co brakuje w tym wszystkim najwazniejszego 'tak' od Xerdana. Szwajcar nie chce odchodzic z Interu, a raczej na pewno nie do Stoke.

Rozumiem łatanie budzetu, ale tak sie nie robi. Nie sciaga sie gracza tej klasy w styczniu, bo to by za niewiele lepsze pieniadze sprzedac go gdziekolwiek. Shaqiri powinien dostac na sezon 15-16 by pokazac swoja wartosc. Nie podoba mi sie to.

AmericanoBoy
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AmericanoBoy » 01 lip 2015, 17:18

Czy ktoś z Nerazzurrich może mi pokrótce wypisać prognozowany skład na przyszły sezon? Nie było mnie 3 miesiące w Polsce i nie jestem w temacie plotek, kogo sprzedano, kto został, kogo kupią. Z gory dzieki!

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 lip 2015, 17:34

Babel pisze:Rozumiem łatanie budzetu, ale tak sie nie robi. Nie sciaga sie gracza tej klasy w styczniu, bo to by za niewiele lepsze pieniadze sprzedac go gdziekolwiek. Shaqiri powinien dostac na sezon 15-16 by pokazac swoja wartosc. Nie podoba mi sie to.
To on nie byl wypozyczony?
W takim razie faktycznie bez sensu kompletnie...

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 01 lip 2015, 17:34

AmericanoBoy pisze:Czy ktoś z Nerazzurrich może mi pokrótce wypisać prognozowany skład na przyszły sezon? Nie było mnie 3 miesiące w Polsce i nie jestem w temacie plotek, kogo sprzedano, kto został, kogo kupią. Z gory dzieki!
transfermarkt.de zobacz. tam masz wszystko

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1509
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 lip 2015, 17:34

Jestem takiego zdania jak Babel, jednak rozumiem Manciniego, który jest bardzo rozczarowany Szwajcarem, podobnie zresztą jak kibice. Ja rozumiem że zawodnik może nie mieć formy, może mieć problemy z aklimatyzacją, ale żeby nie potrafić raz na mecz dobrze podać czy zacentrować piłki to już szlag człowieka trafia, bo to nie jest jakiś amator z podrzędnego klubu, tylko jeden z największych talentów na świecie w dodatku przychodził z Bayernu gdzie statystyki miał bardzo dobre.
Zobaczymy jak rozwinie się sytuacja. Jednak jeśli skrzydła miałyby wyglądać Cuadrado - Mertens to ja bym poświęcił Xerdana.

EDIT

witamy oficjalnie na pokładzie :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 lip 2015, 17:39

No za Shaqiriego sprowadzicie Cuadrado ktory rowniez przyszedl w zimie i rowniez kopal sie po czole od tego czasu... do tego o ile sie nie myle jest starszy. Ciekawe ile doplacicie do takiego dealu :)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lip 2015, 17:40

Shaqiri byl wypozyczony z obowiazkiem wykupu po sezonie. Nie wiem do kiedy Inter ma/mial zaplacic, ale mysle, ze Inter jest powaznym klubem i z dniem 1 lipca 2015 jest naszym pełnoprawnym piłkarzem.

Cuadrado zagra piach i znow za rok bedziemy kogos szukac? O ile Kolumbijczyk gral swietnie we Włoszech to w nowej druzynie i po fatalnym pol roku w Chelsea tez moze potrzebowac czasu na aklimatyzacje czy odbudowe formy. Budowanie zespolu to cos wiecej niz 'te grabki mi sie nie podobaja, wole tamta łopatke'.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 lip 2015, 17:43

+1 dla kolegów.
Bądźmy poważnym klubem, dajmy Shaqiriemu szansę, da dupy na koniec sezonu to wtedy można pomyśleć o sprzedaży.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lip 2015, 18:25

Poki co cieszmy sie dobrymi wiadomosciami

Obrazek

O 19 na Malpensie laduje samolot z Montoya. Schemat ten sam co z Miranda: badania + oficjalne potwierdzenie.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1509
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 lip 2015, 18:29

na poprzedniej stronie dałem to zdjęcie :P

jestem bardzo ciekaw tego Montoyi oby się nam udał ten transfer tak jak E2.
Agent Samira Handanovicia potwierdza, że na chwilę obecną golkiper nie zamierza opuszczać Interu jednak od razu zaznacza, że do końca mercato jeszcze wiele może się zmienić. Federico Pastorello informuje również o zawieszeniu rozmów dotyczących przedłużenia kontraktu z Interem:

- Wiele się zmieniło. Rozmowy odnośnie nowego kontraktu zostały wstrzymane. Najprawdopodobniej powrócimy do nich we wrześniu, jeśli wcześniej nie pojawi się żadna znacząca oferta. Propozycje jakie do tej pory otrzymaliśmy nie były wystarczająco interesujące dla zawodnika. Samirowi podoba się aktywność Interu na rynku transferowym, więc na chwile obecną zostaje w klubie.

- Jako, że odrzuciliśmy wszystkie oferty to nie widzę sensu, aby zdradzać ich autorów. Drzwi pozostają jednak otwarte. Niczego nie wykluczamy. Przez cały okres mercato będziemy rozważać wszystkie wartościowe propozycje.

Pastorello, który pośredniczył także w rozmowach pomiędzy Interem, a Marsylią w sprawie transferu Giannellego Imbuli, zdradza przyczyny niepowodzenia Nerazzurrich:

- Imbula wybrał Porto ze względu na pieniądze. Portugalczycy porozumieli się z Marsylią, mimo że wcześniej osiągnięto porozumienie z Interem. Imbula powiedział tak Interowi, ale nie odrzucił też Porto. Z Portugalii napłynęła lepsza oferta. Marsylii zależało na ugraniu jak największych pieniędzy i to od razu. Smoki były bardziej zdecydowane w kwestii płatności i to zaważyło na ich wygranej. Byliśmy nieugięci i nie chcieliśmy podnosić oferty, ponieważ mieliśmy jasno określony budżet w sprawie tego transferu. Złożyliśmy swoją ofertę i nic więcej nie mogliśmy zrobić.
Jeśli by się udało pozbyć Handana i kupić prawdziwego BRAMKARZA za tego parodystę to byłoby to genialne posunięcie. Wczoraj czytałem, że w razie jego odejścia zaginamy parol na Leno, w takim razie czekamy na oferty :wink:

Co do Imbuli, szkoda, ale czarnuch wybrał kasę.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 lip 2015, 18:49

Co do Imbuli to bez przesady. Wiadomo, że priorytetem był K-dog i że w przypadku powodzenia tego transferu przyjście gracza OM będzie bardzo mało prawdopodobne. Pewnie wzięli byśmy go tylko w promocyjnej cenie.
Shaqiri widać było, że nie pasuje Manciniego i jeśli można za niego wyrwać dobrą kasę to trzeba korzystać. Lesze to niż miałby siedzieć kolejne pół roku na ławce i tracić na wartości.

AmericanoBoy
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AmericanoBoy » 01 lip 2015, 20:33

Shaqiri i Iturbe ... jaki był ból dooopy o Juvków, że ich nie wzieli. Teraz dziękują pewno Marotcie :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”