Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 01 lip 2015, 16:34
orzeu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 01 lip 2015, 16:47
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 lip 2015, 17:06
orzeu pisze:no to Shaqiri prawdopodobnie przechodzi do Stoke za 16 mln euro.
Rozumiem, ze kasa dla Bayernu nie dla Was?(L)oczkerson pisze:Jeśli tak to dobra wasza.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lip 2015, 17:14
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AmericanoBoy » 01 lip 2015, 17:18
AmericanoBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 lip 2015, 17:34
To on nie byl wypozyczony?Babel pisze:Rozumiem łatanie budzetu, ale tak sie nie robi. Nie sciaga sie gracza tej klasy w styczniu, bo to by za niewiele lepsze pieniadze sprzedac go gdziekolwiek. Shaqiri powinien dostac na sezon 15-16 by pokazac swoja wartosc. Nie podoba mi sie to.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 01 lip 2015, 17:34
transfermarkt.de zobacz. tam masz wszystkoAmericanoBoy pisze:Czy ktoś z Nerazzurrich może mi pokrótce wypisać prognozowany skład na przyszły sezon? Nie było mnie 3 miesiące w Polsce i nie jestem w temacie plotek, kogo sprzedano, kto został, kogo kupią. Z gory dzieki!
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 lip 2015, 17:34

coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 01 lip 2015, 17:39
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lip 2015, 17:40
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 01 lip 2015, 17:43
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 lip 2015, 18:25

Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 lip 2015, 18:29
Jeśli by się udało pozbyć Handana i kupić prawdziwego BRAMKARZA za tego parodystę to byłoby to genialne posunięcie. Wczoraj czytałem, że w razie jego odejścia zaginamy parol na Leno, w takim razie czekamy na ofertyAgent Samira Handanovicia potwierdza, że na chwilę obecną golkiper nie zamierza opuszczać Interu jednak od razu zaznacza, że do końca mercato jeszcze wiele może się zmienić. Federico Pastorello informuje również o zawieszeniu rozmów dotyczących przedłużenia kontraktu z Interem:
- Wiele się zmieniło. Rozmowy odnośnie nowego kontraktu zostały wstrzymane. Najprawdopodobniej powrócimy do nich we wrześniu, jeśli wcześniej nie pojawi się żadna znacząca oferta. Propozycje jakie do tej pory otrzymaliśmy nie były wystarczająco interesujące dla zawodnika. Samirowi podoba się aktywność Interu na rynku transferowym, więc na chwile obecną zostaje w klubie.
- Jako, że odrzuciliśmy wszystkie oferty to nie widzę sensu, aby zdradzać ich autorów. Drzwi pozostają jednak otwarte. Niczego nie wykluczamy. Przez cały okres mercato będziemy rozważać wszystkie wartościowe propozycje.
Pastorello, który pośredniczył także w rozmowach pomiędzy Interem, a Marsylią w sprawie transferu Giannellego Imbuli, zdradza przyczyny niepowodzenia Nerazzurrich:
- Imbula wybrał Porto ze względu na pieniądze. Portugalczycy porozumieli się z Marsylią, mimo że wcześniej osiągnięto porozumienie z Interem. Imbula powiedział tak Interowi, ale nie odrzucił też Porto. Z Portugalii napłynęła lepsza oferta. Marsylii zależało na ugraniu jak największych pieniędzy i to od razu. Smoki były bardziej zdecydowane w kwestii płatności i to zaważyło na ich wygranej. Byliśmy nieugięci i nie chcieliśmy podnosić oferty, ponieważ mieliśmy jasno określony budżet w sprawie tego transferu. Złożyliśmy swoją ofertę i nic więcej nie mogliśmy zrobić.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 lip 2015, 18:49
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AmericanoBoy » 01 lip 2015, 20:33
AmericanoBoy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio