Pomimo zaprzeczeń MN, wszystkie źródła we Włoszech potwierdzają wczorajsze spotkanie z Sampdorią i potwierdzają też, że dojdzie do dalszych rozmów.
Moutinho ma być następcą Witsela w Zenicie. W transfer Belga nie wierzę, bo wszystkie wiarygodne źródła twierdzą, że idziemy po Soriano lub, że Witsel wyląduje w Juve.
Jak sie uda Łysemu jakis ochłap wyciągnąć na wypożyczenie to będzie raczej wszystko na co stać tego staruszka.
W takim wypadku Soriano plus jakiś loan do pomocy(Song czy ktoś) to aż nazbyt optymistyczny scenariusz.
Niewiarygodne, po prostu [k****] niewiarygodne, jeśli tak to się skończy.
Nie i dlatego pisałem już, nie raz czy dwa, że nie oczekuję od niego zbyt wiele. Napisałem jednak też, że cząstka tego co było wystarczy by dać drużynie kilka goli(wolne, karne, strzał z dystansu), nie zabrano mu w Anglii talentu i techniki, stracił bardzo dużo z fizycznego i pewnie mentalnego punktu widzenia.Ale ty naprawdę wierzysz w to, że Balotelli po tak beznadziejnym sezonie i straconym okresie przygotowawczym, ot tak wejdzie sobie do składu i będzie grał jak kiedyś?
Z przymrużeniem oka czytałem wywiad dla GdS, ale polecam.
Matriemu nie idzie/nie szło w Milanie, owszem na wypożyczeniach strzelał gole i miał asysty, ale czy to ma jakieś większe znaczenie skoro :Jak na nasze obecne potrzeby bardziej cenię sobie Matriego. Solidny, doświadczony napastnik, który poniżej pewnego poziomu raczej nie schodzi. W dodatku ma za sobą udany sezon i na ławkę w zupełności wystarczy.
a) po raz kolejny jest wypychany z klubu, przez kolejnego szkoleniowca
b) po raz kolejny dostawał szansę i widocznie jej nie skorzystał
c)nawet gdy grał jego wkład w wyniki, grę, był ZNIKOMY
d) zarabia więcej niż Niang(który go zjada a nie prezentuje równej formy) i obecnie więcej niż Mario.
Abstrahując od Balotellego, jakie są plusy trzymania Matriego na ławce
Zaraz będą hasła - a co da nam Mario
Gdyby nie przyszedł Mario i padło pytanie: Co da sportowo Matri w nadchodzącym sezonie
Nie widzę sportowych przesłanek do trzymania Matriego w składzie przy obecnym ataku( uprzedzę pytanie- tak, sensu Mario też nie widzę, ale postawiono nas przed faktem dokonanym).