Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1867

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2402
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2015, 17:29

Na transferach z United Real zwykle wychodzi co najmniej nieźle, co nie zmienia faktu, że nie podoba mi się ten ruch. Ot, Perez miał zachciankę nie tam, gdzie powinien i jak zwykle nie miał żadnych sentymentów. To człowiek myślący inaczej niż większość fanów. Jest biznesmenem. Nie mam nic do klasy sportowej Hiszpana. Wielokrotnie pisałem o nich w samych superlatywach, ale nie podoba mi się traktowanie przez klub tak znakomitego portero jak Navas, którego bardzo lubię od czasów, gdy nie był jeszcze powszechnie znany.

Awatar użytkownika
Neris
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 31 sie 2015, 17:33

Chemik pisze:
- i tak było przez cały sezon
Kompilacje są nic nie warte. Dorzuć jeszcze taką z klopsami z każdego jego sezonu w United to będę miał pełny obraz. Z Casillasem też były piękne kompilacje a jak było to każdy wie.

Jak pokaże lepszy poziom w Realu niż Casillas to wtedy będziemy mogli go w jakiś sposób oceniać. Wszyscy zakładają, że się sprawdzi, ale ja nie jestem co do tego do końca przekonany. Pożyjemy zobaczymy. Wolałem Navasa w bramce na ten sezon.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 sie 2015, 17:39

Czyli nie oglądałeś ale wiesz.Mistrzostwo.

Awatar użytkownika
Neris
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 31 sie 2015, 17:49

http://www.marca.com/en/2015/08/31/en/f ... 39344.html

MARCA ostatnio ma całkiem trafne newsy, więc można się zacząć martwić.
MGiggs pisze:Czyli nie oglądałeś ale wiesz.Mistrzostwo.
Kilka spotkań oglądałem. Na pewno wszystkie z top 4. Kilka z ciekawości na początku poprzedniego sezonu żeby zobaczyć jak sobie radzi Di Maria.

Mistrzostwo to jest zakładanie, że De Gea sobie poradzi w Realu. Pożyjemy, zobaczymy. Oczywiście chce żeby tak było, ale jak już napisałem. Obecnie wyżej cenię Neura, Courtoisa i Buffona. Mam nadzieję, że w trakcie sezonu się to zmieni.

W każdym razie transfer De Gei chyba zamyka możliwość transferu czy to lewego obrońcy czy napastnika ze względu na FFP.

W sumie transfer Martiala to też mistrzostwo.

Wiadomo, że statystyki można sobie wsadzić w D. ale Navas to też świetny bramkarz jakby ktoś miał jakieś wątpliwości.

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 31 sie 2015, 23:55

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 01 wrz 2015, 1:16

okej zobaczymy go w epsanii. co do tych niezwyklych interwencji w utd. to jakby ktos zrobil sklejke np howardowi wyszloby ze to bramkarz stulecia.

jakby ktos mial, watpliwosci: dla mnie bramkarzami top sa cech (nr1), neuer, buffon. i podziwam tez leno.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8352

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 wrz 2015, 1:24

FRYDERYK SZOPEN pisze:okej zobaczymy go w epsanii. co do tych niezwyklych interwencji w utd. to jakby ktos zrobil sklejke np howardowi wyszloby ze to bramkarz stulecia.
Mnie wystarczy, że oglądałem go praktycznie w każdym meczu (poza drobnymi wyjątkami) i robił piorunujące wrażenie. Fakt, że kompilki rzeczywistości nie oddają, lepiej oceniać całokształt (co nijak nie odbiera zasług De Gei).

W ogóle mam wrażenie (bez przytyku do nikogo), że najwięcej uwag do Davida mają ci, którzy go najrzadziej oglądali. Kiedyś podczas dyskusji ktoś statystyki czystych kont przywoływał, by udowodnić, że to mięczak.

Awatar użytkownika
FRYDERYK SZOPEN
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 117

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 01 wrz 2015, 1:30

ogladalem pewnie jakies 90% meczow utd w lidze w tamtym sezonie. howard evertonowi tez bronil niezwykle pilki.w anglii to troche jest wszystko podkoloryzowane. ladne strzaly ladne parady. duzo filmikow. napislem o nonejm Brego ze Stoke, czemu nonejm? bo to nikt znany szerszej publice. tez bronil niesamowcie.ale czy to znaczy ze jest jakims super hero? dla mnie de gea jest bramkarzem takim sobie. po prostu.zobaczymy go w espanii

Awatar użytkownika
Neris
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 01 wrz 2015, 10:57

Obrazek

:roftl3:

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 wrz 2015, 10:58

To też dobre. De Gea tuż przed północą :lol2:

Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2461
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 01 wrz 2015, 12:27

Wstępnie o 13:30 konferencja Florentino. Błagam, niech go w końcu potwierdzi :pray:

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 01 wrz 2015, 12:28

Przecież to Perez. Nawet jak były nieprawidłowości to pójdą wałki, zamiotą pod dywan i wyjdzie na swoim.

Awatar użytkownika
sigane pepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 01 wrz 2015, 12:30

Nie ma szans na rejestrację De Gei. Dokumenty ponoć doszły 28 minut po wyznaczonym terminie. Współczuję Davidowi, bo MU potraktowało go jak ...

Awatar użytkownika
Neris
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 01 wrz 2015, 12:31

Professor Chaos pisze:Przecież to Perez. Nawet jak były nieprawidłowości to pójdą wałki, zamiotą pod dywan i wyjdzie na swoim.
Niekoniecznie. W sumie to nawet można powiedzieć, że to nie przejdzie. Wszystko wskazuje na to, że będzie to wielka kompromitacja Pereza. Miał dwa miesiące, przepisy są jednakowe dla wszystkich. Według mnie odbije się od ściany.

Bardziej mnie martwi to czy Navas jest w dalszym ciągu piłkarzem Realu Madryt czy jednak już Manchesteru United.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 wrz 2015, 12:34

sigane pepe pisze:Nie ma szans na rejestrację De Gei. Dokumenty ponoć doszły 28 minut po wyznaczonym terminie. Współczuję Davidowi, bo MU potraktowało go jak ...
Jak co?

Pomimio kiepskiego początku zawsze był wspierany przez trenera druzyne fanow,w Madrycie juz dawno by gwizdano machano chusteczkami. Co MU zrobiło zle? Niec h podziekuje Floro za perfekcyjny transfer :roftl3:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”