Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 31 sie 2015, 17:29
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 31 sie 2015, 17:33
Kompilacje są nic nie warte. Dorzuć jeszcze taką z klopsami z każdego jego sezonu w United to będę miał pełny obraz. Z Casillasem też były piękne kompilacje a jak było to każdy wie.Chemik pisze:
- i tak było przez cały sezon
Neris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 31 sie 2015, 17:39
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 31 sie 2015, 17:49
Kilka spotkań oglądałem. Na pewno wszystkie z top 4. Kilka z ciekawości na początku poprzedniego sezonu żeby zobaczyć jak sobie radzi Di Maria.MGiggs pisze:Czyli nie oglądałeś ale wiesz.Mistrzostwo.
Neris

tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 01 wrz 2015, 1:16
FRYDERYK SZOPEN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 wrz 2015, 1:24
Mnie wystarczy, że oglądałem go praktycznie w każdym meczu (poza drobnymi wyjątkami) i robił piorunujące wrażenie. Fakt, że kompilki rzeczywistości nie oddają, lepiej oceniać całokształt (co nijak nie odbiera zasług De Gei).FRYDERYK SZOPEN pisze:okej zobaczymy go w epsanii. co do tych niezwyklych interwencji w utd. to jakby ktos zrobil sklejke np howardowi wyszloby ze to bramkarz stulecia.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FRYDERYK SZOPEN » 01 wrz 2015, 1:30
FRYDERYK SZOPEN
Neris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 01 wrz 2015, 10:58
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 01 wrz 2015, 12:27
HMK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 01 wrz 2015, 12:28
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane pepe » 01 wrz 2015, 12:30
sigane pepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Neris » 01 wrz 2015, 12:31
Niekoniecznie. W sumie to nawet można powiedzieć, że to nie przejdzie. Wszystko wskazuje na to, że będzie to wielka kompromitacja Pereza. Miał dwa miesiące, przepisy są jednakowe dla wszystkich. Według mnie odbije się od ściany.Professor Chaos pisze:Przecież to Perez. Nawet jak były nieprawidłowości to pójdą wałki, zamiotą pod dywan i wyjdzie na swoim.
Neris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 wrz 2015, 12:34
Jak co?sigane pepe pisze:Nie ma szans na rejestrację De Gei. Dokumenty ponoć doszły 28 minut po wyznaczonym terminie. Współczuję Davidowi, bo MU potraktowało go jak ...
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio